Kendimde nasıl bir değişiklik yapabilirim?

Yakin bir arkadasim yok hatta hic arkadasim yok disarida tek basima ne yapabilirim diyip eve tikiliyorum
kütüphaneye gidebilirsiniz, kitapçıya gidebilirsiniz, alışveriş merkezine gidip makyaj malzemesi, giysi vs. bakabilirsiniz. annenize, kardeşlerinize, kuzenlerinize vs. söyleyip dışarıda kahve içmeye veya yemek yemeye gidebilirsiniz. kimseye ihtiyacınız yok esasında siz kendinize yetersiniz.

Insanlari beyninle etkilemelisin
Dis gorunus sonra gelir her zaman. Normal temiz bir kadin olmak yeterli.

Ne manaağğğ??

Acil doktora git.

Ya bunda ne var böyle tepkiler veriyorsunuz herkesin hayatında beğendiği birileri vardır bu cümlemdede arkadaşlarımın benim için önce böyle değildi ne kadar hoş birisi demesini istiyorum diye delirmiş olamam herhalde depresyondayım duygusal günler geçiriyorum belki bundan böyle düşünüyorum normal bir tavir sergilemedigimin farkindayim ama henüz acilen doktora gidecek birsey görmüyorum kendimde

Benim ablamın kızı var 1.75 boyunda zayıf sarışın yeşil gözlü bembeyaz yani çok güzel ama tek eksiği kendine olan özgüveni. Özgüveni olmadığı için çok çirkin olduğunu düşünüyor. Oysa Çok güzel. Yani demek istediğim önce özgüven diğerleri de sonra gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…