Nasil üstesinden gelebilirim sizceÖzgüven sorunun var gibi
İnsanları umursama burdan başla bütün konu bakım ve erkek arkadaş üzerineNasil üstesinden gelebilirim sizce
Dusa girmeye usendigine Gore başlık içinde usenmis olmalıBaşlık yazmak bu kadar zor mu?
Zor oldugu icin degil icinde bulundugum durumu siniflandiramadigim icin yazmadimBaşlık yazmak bu kadar zor mu?
Zor oldugu icin degil icinde bulundugum durumu siniflandiramadigim icin yazmadim
Yaptiginiz ayibin farkinda olun lutfen sorunlarim oldugunun bilincindeyim bir iki kelime icin insanlari bu sekilde sınıflandırmanız o kadar yanlış ki umarım siz bu yaşadıklarımı yaşamazsınız ben vicdansız değilim kötüsünü söylemem teşekkürler fikirleriniz için.Küs arkadaşlarının seni beğenmesini istemen bana hiç normal gelmedi. Sırf bu yüzden yardım al.
Yaptiginiz ayibin farkinda olun lutfen sorunlarim oldugunun bilincindeyim bir iki kelime icin insanlari bu sekilde sınıflandırmanız o kadar yanlış ki umarım siz bu yaşadıklarımı yaşamazsınız ben vicdansız değilim kötüsünü söylemem teşekkürler fikirleriniz için.
silkelen ve kendine gel. kıyafet konusunda arkadaşlar yazarlar. makyaj için zilyon tane video, yazı vs. var. ben video izleyerek çok şey öğrendim, diyebilirim. duşunu al, saçlarına şekil ver, azıcık makyaj yap at kendini dışarı evde tıkılıp kalma, kilo sorunun varsa keza yine aynı şekilde çık dışarı yürüyüş yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?