Kendimde cinsel istek olmuyor

Ysldnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
27
9
Merhaba kizlar bana yardımcı olursanız sevinirim. Ben eşimi çok seviyorum fakat cinsel anlamda çok isteksizlik oluyor iki çocuğum var .Her defasında eşime diyorum akşam olsun yd yarın deyip bazen geliştiriyorum . Eşim tabi bunun farkında rahatsız oluyor haklida . Aslında gündüz filan eşimi bende istiyorum fakat akşam olduğunda tam bı uyku hali çöküyor . Lütfen yardım edin. Ne yapabilrim. Birlikteligimiz bazen 10 yd 15 günü bulabiliyor

Merhaba kizlar bana yardımcı olursanız sevinirim. Ben eşimi çok seviyorum fakat cinsel anlamda çok isteksizlik oluyor iki çocuğum var .Her defasında eşime diyorum akşam olsun yd yarın deyip bazen geliştiriyorum . Eşim tabi bunun farkında rahatsız oluyor haklida . Aslında gündüz filan eşimi bende istiyorum fakat akşam olduğunda tam bı uyku hali çöküyor . Lütfen yardım edin. Ne yapabilrim. Birlikteligimiz bazen 10 yd 15 günü bulabiliyor
Yazik adama ama.
Kan tahlili verin belki değerleriniz düşüktür.
Sürekli mi boylesiniz peki yoksa son zamanlarda mi?

iki küçük çocukla akşam yorgun düşmeniz çok normal ama 10-15 gün de çok 😬 akşam kendinize bir kahve yapın, enerji verecek şeyler tüketin. belki işe yarar

Değerlernize batırın bence kış ayı d vit eksikse mesela asla bir şey yapmak istemezsiniz. Takviye alın, olmadı haftasonu sabah birlikte olun çocukları anneye falan bırakın. Arada dinlenmek için çocukları eşinize paslayın büyükse kreş okul vb yerlere de verin.

Kilonuz fazlaysa kilo verin özgüveni ve hormonları etkiliyor. Giyinin makyaj yapın bakımlı olun bunları yapmak bence erkek icin degil kadin kendisi icin yapmalı enerji yükseltiyor bana gore

Çok geldi bana arası ya. isteksizliğinizi aşmak için biseyler yapmalisiniz bence. Eşinizden ziyade kendiniz icinde bence. Bizde de var iki çocuk tabiki belli bir sayı standarti olamaz ama çok az bu kadarıda

Çok yoruluyorsunuz temel sebep o, çocuklar küçükken maalesef yaşanıyor böyle şeyler. Vitamin takviyesi alın onlar enerjinizi yükseltir. Gündüz çocuklar uyurken siz de uyumaya çalışın ev işlerini biraz askıya alın haftada 2 yapıyorsanız 1e düşürmeye çalışın ya da sadece çocukların bulunduğu odaları temizleyin. Mükemmel anne mükemmel ev hanımı olmaya çalışmayın, fırsat buldukça dinlenin, az yorulursanız enerjiniz eşinize yeter.

Valla tatlım benim etrafımdaki bütün evli ve çocuklu kadınların ortak sıkıntısı bu, o nedenle sana vitamin falan filan tavsiye edenlere şaşırıyorum. tatlım kadınların bir çoğunda bu durum oluyor maalesef ben de dahilim bu gruba. zor geliyor, canım sıkılıyor, hele duş almak gece gece eziyet oluyor. Xaten bütün gün yoruluyorum, iş, ev temizliği, yemek, çocukların bakımı vs. vs. insanda ne istek kalıyor ne başka bir şey. Kocamı seviyorum sorun yok ama ben de hiç istemese hiç cinsellik istemem. Uyumak daha cazip geliyor valla. Ya da çabucak olsun bitsin istiyorum. Yalnız inan ki çevremde çok arkadaşım var aynı durumda olan. hatta ben çok istekliyim diyen yok yani o kadar. Biz bazen gündüz işten kaçabilirsek falan evde buluşuyoruz sırf sex için o zaman daha iyi oluyor :))) benim de işime geliyor hem heyecanlı oluyor hem de o kadar yorgun olmuyorum :)) bir de çocuklar okulda olduğu için rahat hissediyorum. Fırsat yaratabilirseniz tavsiye ederim:))
Bence sorunumuz, omuzlarımızda fazla sorumluluk olması, erkekler gibi içgüdülerimiz yok, yani onlarda sex düşüncesi her şeyin önüne geçiyor. Gözleri ne çocuk görüyor ne iş güç. Ama kadınların bir çoğu öyle değil maalesef. Bazen sex sırasında yarın ne yemek yapsam diye bile düşündüğüm oluyor. Kafamda milyon tane tilki dolanıyor ve kendimi bırakamıyorum. Erkekler inan ki kıyamet kopuyor olsa bile işini bitirmeden kalkmaz yataktan.:)) neyse bence kafana çok takma, belki biraz cinsellik ağırlıklı kitap okuyup filmler falan izlersen işe yarayabilir. Bir ara denedim, bir müddet idare etmişti.

Ben oyle düşünmüyorum, bence insanlar bir sure sonra iki tarafta bir birine ulaştığı için bu istekler biraz köreliyor. Bendede oyle olmustu ama biz mesela aksam biraz uyuduktan sonra anlik olarak gece 1 2 gibi sevismeye basliyorduk. Bu sekilde daha guzel oluyor, daha atesli oluyor. Diger türlü sen istemedin mi erkek ugrasiyor senin hazir olman lazim sulanmasi lazim derken ya canın yanıyor yada erkegin ki küçülüyor😊 bu sekilde hem stresli hemde can sıkıcı oluyor. Bence biraz degisiklik yap

Gündüz ben de istekliyim ama gece olunca yorgunluk o isteği söndürüyor bence.
Yorulmadan akşam etmeyi öğrendiğimizde sanırım o isteği canlı tutabiliriz 🤭

Gündüz ben de istekliyim ama gece olunca yorgunluk o isteği söndürüyor bence.
Yorulmadan akşam etmeyi öğrendiğimizde sanırım o isteği canlı tutabiliriz 🤭
Bence o degil ya, soyle düşünüyorum evlenmeden once ne kadar yorgun olsada sevisme her an olabilir istekli oluyorsun. Evlenince farkli bence 🤭

Acaba dedim bunu biran benmi yazdim her satirini yasiyorum uyku hali her gece gecistirme neden boleki bende esimi severim konu oraya gelince buz gibi soguyorum halsizlik cokuyo.

ben 26 yaşındayım evli bile değilim ama işe başladım 4 ay önce yönetici pozisyonda o kadar yoğunum ki nefes bile almadan çalışıyorum erkek arkadaşımla birlikte yaşıyoruz bırakın seksi öpüşmeye bile halim olmuyor çoğu gün akşam 9-10 gibi uyuyorum bence sizin yaşadığınız çok normal. şimdi bir tatile gidip bakacağım duruma umarım kafam rahat olunca bu hisler de geri gelir

Valla tatlım benim etrafımdaki bütün evli ve çocuklu kadınların ortak sıkıntısı bu, o nedenle sana vitamin falan filan tavsiye edenlere şaşırıyorum. tatlım kadınların bir çoğunda bu durum oluyor maalesef ben de dahilim bu gruba. zor geliyor, canım sıkılıyor, hele duş almak gece gece eziyet oluyor. Xaten bütün gün yoruluyorum, iş, ev temizliği, yemek, çocukların bakımı vs. vs. insanda ne istek kalıyor ne başka bir şey. Kocamı seviyorum sorun yok ama ben de hiç istemese hiç cinsellik istemem. Uyumak daha cazip geliyor valla. Ya da çabucak olsun bitsin istiyorum. Yalnız inan ki çevremde çok arkadaşım var aynı durumda olan. hatta ben çok istekliyim diyen yok yani o kadar. Biz bazen gündüz işten kaçabilirsek falan evde buluşuyoruz sırf sex için o zaman daha iyi oluyor :))) benim de işime geliyor hem heyecanlı oluyor hem de o kadar yorgun olmuyorum :)) bir de çocuklar okulda olduğu için rahat hissediyorum. Fırsat yaratabilirseniz tavsiye ederim:))
Bence sorunumuz, omuzlarımızda fazla sorumluluk olması, erkekler gibi içgüdülerimiz yok, yani onlarda sex düşüncesi her şeyin önüne geçiyor. Gözleri ne çocuk görüyor ne iş güç. Ama kadınların bir çoğu öyle değil maalesef. Bazen sex sırasında yarın ne yemek yapsam diye bile düşündüğüm oluyor. Kafamda milyon tane tilki dolanıyor ve kendimi bırakamıyorum. Erkekler inan ki kıyamet kopuyor olsa bile işini bitirmeden kalkmaz yataktan.:)) neyse bence kafana çok takma, belki biraz cinsellik ağırlıklı kitap okuyup filmler falan izlersen işe yarayabilir. Bir ara denedim, bir müddet idare etmişti.
Erkeklerde de içgüdü varsa artık.bu sitenin ana cinsellik konuları erkeklerin isteksizliği ve ereksiyon sorunu yalnız.sen ne diyorsun bacım.senede 1 yapan mı dersin, erekte olamayan mı dersin? aseksüel çıkan mı dersin... sen ne sanıyorsun erkekleri ? 10 da 2 si anca adam gibi istekli oluyor.keşke dediğin gibi olsa valla canımıza minnet.zaten senin gibi anlatanlar yüzünden yıllarca beklentimiz arşa çıktı.hayaller senin yazdıkların hayatlar ayda 2 😄

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba dedim bunu biran benmi yazdim her satirini yasiyorum uyku hali her gece gecistirme neden boleki bende esimi severim konu oraya gelince buz gibi soguyorum halsizlik cokuyo.
Ne oluyor size kızlar yaa.bakın ben memurum sekiz saat çalışıyorum.işten geliyorum 1 saat spora gidiyorum.11, 12 ye kadar kafe kafe geziyorum.evde bildiğiniz ev işleri zaten. Vee geceleri 3 te yatıp 6.30 da kalkıyorum.hatta yatarken uykum bile gelmemiş oluyor.sırf yatmam gerektiği için yatıyorum.ben mi ilgincim siz mi bilemedim.ne var bu kadar yorulacak.yapmayın allah aşkına.psikolojiniz bozuk bence sizin.sizin yaşınızda ne yorgunluğu yaa.bir ilginçsizin.yaa psikolojiniz bozuk yaa vitamin mineral eksik.ya da cinselliği sevmiyorsunuz bahane arıyorsunuz. Ben de şu sıralar nedense çok isteksizim ama yorgunum halsizim diye de kendimi avutmuyorum.

Nar ekşisi yiyin 💃🏻

Erkeklerde de içgüdü varsa artık.bu sitenin ana cinsellik konuları erkeklerin isteksizliği ve ereksiyon sorunu yalnız.sen ne diyorsun bacım.senede 1 yapan mı dersin, erekte olamayan mı dersin? aseksüel çıkan mı dersin... sen ne sanıyorsun erkekleri ? 10 da 2 si anca adam gibi istekli oluyor.keşke dediğin gibi olsa valla canımıza minnet.zaten senin gibi anlatanlar yüzünden yıllarca beklentimiz arşa çıktı.hayaller senin yazdıkların hayatlar ayda 2 😄
Ayy valla ne desem bilemedim😄 tabi herkes kendi tecrübelerine dayanarak yaşıyor ve düşünüyor. Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz. Hangisi daha iyi bilemedim, ayda 2 benim işime gelirdi sanki 😅

X