Valla tatlım benim etrafımdaki bütün evli ve çocuklu kadınların ortak sıkıntısı bu, o nedenle sana vitamin falan filan tavsiye edenlere şaşırıyorum. tatlım kadınların bir çoğunda bu durum oluyor maalesef ben de dahilim bu gruba. zor geliyor, canım sıkılıyor, hele duş almak gece gece eziyet oluyor. Xaten bütün gün yoruluyorum, iş, ev temizliği, yemek, çocukların bakımı vs. vs. insanda ne istek kalıyor ne başka bir şey. Kocamı seviyorum sorun yok ama ben de hiç istemese hiç cinsellik istemem. Uyumak daha cazip geliyor valla. Ya da çabucak olsun bitsin istiyorum. Yalnız inan ki çevremde çok arkadaşım var aynı durumda olan. hatta ben çok istekliyim diyen yok yani o kadar. Biz bazen gündüz işten kaçabilirsek falan evde buluşuyoruz sırf sex için o zaman daha iyi oluyor :))) benim de işime geliyor hem heyecanlı oluyor hem de o kadar yorgun olmuyorum :)) bir de çocuklar okulda olduğu için rahat hissediyorum. Fırsat yaratabilirseniz tavsiye ederim:))
Bence sorunumuz, omuzlarımızda fazla sorumluluk olması, erkekler gibi içgüdülerimiz yok, yani onlarda sex düşüncesi her şeyin önüne geçiyor. Gözleri ne çocuk görüyor ne iş güç. Ama kadınların bir çoğu öyle değil maalesef. Bazen sex sırasında yarın ne yemek yapsam diye bile düşündüğüm oluyor. Kafamda milyon tane tilki dolanıyor ve kendimi bırakamıyorum. Erkekler inan ki kıyamet kopuyor olsa bile işini bitirmeden kalkmaz yataktan.:)) neyse bence kafana çok takma, belki biraz cinsellik ağırlıklı kitap okuyup filmler falan izlersen işe yarayabilir. Bir ara denedim, bir müddet idare etmişti.