- Konu Sahibi antikNAKIXSXer
-
teşekkür ederim daha devamı var paylaşıcam hepsini:)
canım bende bursa karacabeyliyim .Bursada kapalı carşıda bunlardan cok.ben karacabeyde evimde işliyorum.kadifler 300ytl takım olarak iç şalvarı şapkası kemeri .Birde monaray olanlar var onlar 200ytl onlarda takım.Gnelde genc kızlarımız zayıf 42 beden çalışıyorum kemerle falan oturuyor bele.Ben bunları burada kirayada veriyorum yolunuz düşere karacabeye evimede beklerim .gördüğnüz bütün modeleri ben işledim istediğiniz her model ola bilir.wwwbindalli.netsitem var orayada bakın.canım bindallılar çok güzel olmuş...bayıldım onlara ben hastayım zaten ezelden beri osmanlı işlerine..ama esas merak ettiğim fiyatı nekadar onların??istediğimiz her model olabiliyormu?kişiye özel ölçü alıyormusunuz? bursalıyım bende mutlaka size ulaşmak isterim..hem kendim hemde arkadaşlarım için
ellerinize saglık cok güzel olmus hepsi. ben bir konuda sizden bilgi almak istiyordum. bindallılar el nakışımı yoksa makinamı. elde yaptıysanız bunların kabartma işlemlerinde dog kullanıyormusunuz. bende kendime işlemek istiyorum cunku.
bindallılrı kaça satıyorsun
isimli havlular ne kdr cnm????
canım yaa bu söz keseleri ne işe yarıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?