• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendim ettim kendim buldum...

PisKoPat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
16
0
86
31
İstanbul
Arkadaşlar Çok acil bir sorunum var.

Geçen hafta cumartesi sabahı benim aile yüzmeye gitmeye karar verdi. Bende ağda yapalı 4 hafta olmuştu yani uzamışlardı. Bende zamanım olmadığı için jilet kullandım.
Neyse aynı karar yarın içinde verildi ve bende ağda yapmaya başladım.Ama ağda tüyleri almadı.Ne kadar uğraşsamda olmadı. Yaklaşık bi 20 dakika uğraştım ama nafile...
Canıma tak dedi bende aldım jileti elime. Almaz olaydım bacaklarım yara bere içinde kaldı.

Benim sorunum şu ağda tüyleri almıyor bunun için ne yapmalıyım???

tuylerının uzamasını beklemen lazım.
tabı bı de agdayı cok ınce bı tbaka halınde surmen lazım.

geçmiş olsun,ağda soğuduğunda yapışması zorlaşıyo bence biraz daha sıcakken ve su gibiyken dene yerimseniben

kendin daha önce yapmasdıysan ağdacıda sir ağda yaptır istersen o da kısa tuyleri alıo normal ağdanın almadıı

jilet kullanacaksan şu kadınlar için özel oynar başlıklılardan kullan canım tavsiye ederim yara bere olmuyor hatta bakmadan bile yapabilirsin temizliğini:)

valla canım böyle ani durumlar için köpük tüğ temizleyiciler var onlardan kullan bir tane edin yanında bulunsun her en her yerde imdadına koşarlar jiletlede bacaklarını mahvetmiş olmazsın hem.
:lepi: ağdaya gelince kılların uzamasını bekle..

jilet kullanacaksan şu kadınlar için özel oynar başlıklılardan kullan canım tavsiye ederim yara bere olmuyor hatta bakmadan bile yapabilirsin temizliğini:)
ewet bunlardan bende kullnaıyorum bazen bayağıda pratik oluyorlar erkeklerin kullnadığı jiletler gibi değiller. el tutuşu bile estetik.. onunla fazla bir yerini keseceğini sanmıyorum !!!...:teytey:

tatlım agda kısa tüyleri almıyo jileti tavisye ederim daha da hızlı dersen tüy dökücü kremler var onu kullan sana da geçmiş olsun

Tabii tüy dökücü kremi ağda ile deneyip alamadığın bacağına uygulama sakın...

Back
X