Kendim Diyetim. ( resimli)

Kizlar bnde pek giremiyorum.su aralar bebegim cok.huysuz sürekli onunla ilgileneyim istiyor uyku faln yok.zaten sabah 7 de uyaniyor gece 22-23 e kadar oyun oynamak istiyor iki dk yalniz kalmak istemiyor gunde bi defa yarim saat uyuyor baska yok... Spor da pek yapamiyorum yarin tarti gunumuz bnde tartilip kilomu yazacagim.ins husrana ugramam :110: cok merak.ediyorum kilomuu bugun saglam bi spor yapmam lazim ayni sekilde yarinda ondan sonra tartilip kilomu yazicam kizlar 59 u gorurum insAllah :KK36:

Kizlar bnde pek giremiyorum.su aralar bebegim cok.huysuz sürekli onunla ilgileneyim istiyor uyku faln yok.zaten sabah 7 de uyaniyor gece 22-23 e kadar oyun oynamak istiyor iki dk yalniz kalmak istemiyor gunde bi defa yarim saat uyuyor baska yok... Spor da pek yapamiyorum yarin tarti gunumuz bnde tartilip kilomu yazacagim.ins husrana ugramam :110: cok merak.ediyorum kilomuu bugun saglam bi spor yapmam lazim ayni sekilde yarinda ondan sonra tartilip kilomu yazicam kizlar 59 u gorurum insAllah :KK36:
Bebekle hem ilgilenmek hem oyun oynamak hem ihtiyaçlarını gidermek başlıbaşına yorucu bir iş... Zaten uyku süreleri çok kısa ve uyuduğu zaman hangi işimi bitirsem diye koşuşturuyoruz...

Gece başımı yastığa koyduğumda hem vücudum hemde düşüncelerim yorgun olduğunu fark ediyorum...

Allahım can sağlığı versin.. Şimdiki çocuklar cok zahmetli..

Galiba senin ogluş doğuştan uykusuz bir bebek.. Bu kadar uyumaması tuhaf. .

Bol bol yoğurt yedirsen uyku yapar belki.
İşin çok zor gerçekten..

Beslenmede baya hafif olmuş yani güzel sevdim..

Aslinda 2 ayliktan beri cok duzenli uykusu ama yavrumun dis yerleri aciyor sanirim. Ondan bu aralar huzursuz. Bu aylarda 13 14 saat uyumalari gerekiryor diye biliyorum. 13 saat gece uykumuz. 2 serden yarim saat yani 1 saat gunduz uykumuz var. Bu 2 3 haftadir cok yoruyor beni. Onceleri aksam 6 da uyuyunca isimi herseyimi yapardım, bu kadar yorulmazdim ama gececk bugunler, saglikli olsun yeter :KK68:

Bebekle hem ilgilenmek hem oyun oynamak hem ihtiyaçlarını gidermek başlıbaşına yorucu bir iş... Zaten uyku süreleri çok kısa ve uyuduğu zaman hangi işimi bitirsem diye koşuşturuyoruz...

Gece başımı yastığa koyduğumda hem vücudum hemde düşüncelerim yorgun olduğunu fark ediyorum...

Allahım can sağlığı versin.. Şimdiki çocuklar cok zahmetli..
Aynn gece yataga yattigimda yorgunluktan uykuya dalamiyorum ya cok.yoruluyoruz.gercekten ama.onlar saglikli olsun.neseli olsun yeter ki... Onun bana bakip bi gulusu butun yorgunlugumu aliyo :KK36:

Kizlar bugun neler yaptim size kisaca ozetleyeyim
Kahvaltida
3 tane ceri domatesi
3 dilim peynir
1 tane yumrta
Yarim bardak meyve suyu
1 dilim.kepek ekmegi yedm
Ara ogunde
1 tane portakal yedim
Ogle yemeginde
1 kase mercimek corbasi ictim
Ara ogunde
1 tane madalina yedim
Aksam yemeginden once
1 bardak tarcinli sut ictim
Aksam.yemeginde.
3 yemek kasigi pilav
Yarim tabak kuru fasulye
Biraz da yesillik yedim
Yemekten sonra bi fincan turk kahvesi ictim
Ondan sonra bisey yemedim simdilik
Gun boyunca 3 litre su ictim yatana kadar icmeye devam edecem
Biraz spor yaptim aksam
30 mekik
30 sınav
200 ip atladim
Gunu boylr bitirdim yarin tarti gunuu :KK36:

Kizlar bugun neler yaptim size kisaca ozetleyeyim
Kahvaltida
3 tane ceri domatesi
3 dilim peynir
1 tane yumrta
Yarim bardak meyve suyu
1 dilim.kepek ekmegi yedm
Ara ogunde
1 tane portakal yedim
Ogle yemeginde
1 kase mercimek corbasi ictim
Ara ogunde
1 tane madalina yedim
Aksam yemeginden once
1 bardak tarcinli sut ictim
Aksam.yemeginde.
3 yemek kasigi pilav
Yarim tabak kuru fasulye
Biraz da yesillik yedim
Yemekten sonra bi fincan turk kahvesi ictim
Ondan sonra bisey yemedim simdilik
Gun boyunca 3 litre su ictim yatana kadar icmeye devam edecem
Biraz spor yaptim aksam
30 mekik
30 sınav
200 ip atladim
Gunu boylr bitirdim yarin tarti gunuu :KK36:
Hiimm.. Örnek bir menü gayet hafif ve besleyici..
Bugün öğünlerinde yağ yakıcı besinler secmişsin yarına hazırlık olmuş:) vücudun gece boyunca yağ yakacak yarın 59 gelirsin :KK66:

Hiimm.. Örnek bir menü gayet hafif ve besleyici..
Bugün öğünlerinde yağ yakıcı besinler secmişsin yarına hazırlık olmuş:) vücudun gece boyunca yağ yakacak yarın 59 gelirsin :KK66:
Ay ins canim.ya bana da vermisim.gibi geliyor... Haa birde sabahlari bi bardak sicaga yakin su iciyroum istahimi kesiyor :KK16: ayrica regl oldugum.gun tartiya cikmistim 60.4 dum 60.0 bile gorsem tartida cok sevinirim.gercekten :KK36:

İyi akşamlar :21:
Ne güzel yemekler yenmiş sağlıkli beslenilmis tebrik ediyorum sizi:KK28:
Ben öğle yemeğinde bir kase tavuklu salata 1 kase yoğurt yedim
Ara öğün bir kuru incir 5 fındık
Aksam yemeğinde bir kase tavuk çorbası yarım tabak kereviz yedim
Sonrasında 1 fincan şekersiz Türk Kahvesi. Spor olarak 100 sınav 100 mekik 1 saat açık havada kızımla yürüyüş :)
Çarşamba günü tartilicam çok merak ediyorum :mad:

Sonrasında 1 fincan şekersiz Türk Kahvesi. Spor olarak 100 sınav 100 mekik 1 saat açık havada kızımla yürüyüş :)
Ooo senin sporun yogun olmus bn spora hem.o.kadar vakit ayiramiyorum hemde gucum yetmiyor :KK43:

Sabah 2bardak llik su ictim ise ge tim
2dilim k.ekmegi+peynir+sogus+form cayi
Ogun arasi=1elma
Ogle=1kase corba+sade ispanak
Ogun arasi=turk kahvesi
Saat 4gibi bi elma.
Aksam=3adet kofte+1kase corba+salata
Saat 9gibi 1maden suyu

Hergun en az 3lt su iciyorum..herseyi yaziyorum suyu unutuyodum...

Hersey cok guzelde ben sinavda takildim..senin icin bi mahsuru yoksa nasil yapiyosun...ben beceremiyorumda:KK43:

Screenshot_2016-01-12-00-15-03.png
Nasıl yoruldum nasıl yoruldum... Heheh ama olsun yarın tartıda eksileri görmeye değer.. :KK66:

1 saat hafif tempo koşu yapıldı
45 dk pilates yapıldı
520 ip atlandı

4 lt su içtim

Kendimi çok iyi hissediyorum.. Herkese iyi geceler diliyorum :KK66:

Merhaba sevgili diyet günlüğüm..

Bugün diyete başlayalı 1 hafta oldu. Yarın tartı günüm merakla bekliyorum.. 75 kilo olarak bu yolculuğa başladım .

Doğum sonrası kilolarımdam bir türlü kurtulamadım bu arada doğum yapali 7 ay oldu Ben halen tombul bir anneyim.. Bebegimi halen emziriyorum..

Yediklerimi fotolayip burda paylaşmak istiyorum. Sizlerden bu konuda fikir istiyorum. Yanlışlarımı düzeltirseniz sevinirim. :)

20 Kasım 2015/ Kilom 75

22 Aralık 2015/ Kilom 70

B beyazmelek0116
15.12.201575.0
22.12.2015 73.0
29.12.2015 71.5

Tebrik ederim canim :KK66:

gunaydın kızlar,,,,
5 ocak gununu bir adanalı olarak unutmam çünkü 5 ocak adananın kurtuluşu dur...kendi çapımda benimde kilolardan kurtulus günü olsun diye dusundum,,,
4 ocak gece 2 ye kadar gul hanımın gunluğunu okudum,,,
5 ocak sabahı forma katıldım ilk 2 gun diyette değildim işe hamurişini şekeri ekmegi kesmekle basladım..
5-6 ocak inanın kilomu bilmiyordum
7 ocak aksamı 80,5 dim diyet var spor yok
8-9-10-11(80 lerde dolastım) spor+diyet
12 ocak sabahı 79,3 um

gulum benim canım benim senin motivenle bu asamadayım..tesekkür ederim....

hayat buymus yaaaaaa...gul hanım diyodunuz yaa....kilonun vermenin hazzı hiç bi yemekte yok...gerçekten çok doğru

Evet hanımlar muhteşem gün geldi.. Şimdi hepimiz sabah kalktık ağzımıza hiçbirşey almadan yani su dahi içmeden önce wc gidiyoruz sonra tartılıyoruz... Hoppa

X