- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #5.541
inşallah gül.
3 gardolap kıyafet var.ama sadece 10 kıyafet giyebiliyorum...
hatta yeni şeyler almaya başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm.. Anlıyorum..inşallah gül.
Bende seni takipteyim. :)çok saol canım moral için...gelişmeleri yazacağım burda.
Süper canım şu koruma işini nasıl yapabiliyorsyn ben 35 kilo versim 15 kilosunu geri aldım şimdi tekrar kilo vermeye çalışıyorym kaşdı 10 kilomSelam canım.. 20 kiloyu yaklaşık 6 ayda verdim 1 seneyi aşkında koruyorum kilomu :)
Bazen zorluyor ama denge kurmaya çalışıyorum.. Halen rahatlıkla yemediğim şeyler var. En başında hamur işi kızartma ve şeker bunları çıkardım hayatımdan sadece çok canım isterse 1 lokma alıp bırakıyorum..Süper canım şu koruma işini nasıl yapabiliyorsyn ben 35 kilo versim 15 kilosunu geri aldım şimdi tekrar kilo vermeye çalışıyorym kaşdı 10 kilom
Bende çok zor kilo verenlerdenim ama akıllanmayanlardanım bu sefer son olur umarım sabahın 6 sında uykumdan kalkıp spor yapmak kış oldugundan zor oluyor 2 yaşında da bebişim var o daha zorBazen zorluyor ama denge kurmaya çalışıyorum.. Halen rahatlıkla yemediğim şeyler var. En başında hamur işi kızartma ve şeker bunları çıkardım hayatımdan sadece çok canım isterse 1 lokma alıp bırakıyorum..
Bir öğün kaçırdığım zaman bir sonraki öğün dikkat ediyorum ve porsiyon kontrolü yapıyorum.
Kilomda fazla oynama olmadı 1 kilo alıp veriyorum.
Zamanla dikkatli beslenme alışkanlık haline geliyor.. Ben çok zor kilo verdim tekrar almak istemiyorum. Bu yüzden mecburen dikkat ediyorum.
Zor olabilir evet katılıyorum benimde 2 buçuk yaşında kızım var.. Ama zayıf ve fitt göründüğüm için yanımdaki küçük kızın benim kızım olduğunu hiç kimse düşünmüyor.. Yeğenim yada kardeşim sanıyorlar.. :))Bende çok zor kilo verenlerdenim ama akıllanmayanlardanım bu sefer son olur umarım sabahın 6 sında uykumdan kalkıp spor yapmak kış oldugundan zor oluyor 2 yaşında da bebişim var o daha zor
En kötüsüde bu canım hatayı bilinçli yapıyorym sonra diyorum ben niye emeklerime yazuk editorum toparlıyorymZor olabilir evet katılıyorum benimde 2 buçuk yaşında kızım var.. Ama zayıf ve fitt göründüğüm için yanımdaki küçük kızın benim kızım olduğunu hiç kimse düşünmüyor.. Yeğenim yada kardeşim sanıyorlar.. :))
Bu konuda istikrar çok önemli.. Kilo al ver al ver mesele değil ama vucut çok deforme oluyor şekli bozuluyor.
Bence yemek yemeden önce bir kez daha düşün.. Bi anlık mutluluk seni aynada gördüğün görüntüden daha çok mutlu edecek mi ?
Bir süre sonra alışacaksın.. Hata hatayı doğrur ve sen aslında olduğun kilodan mecburen memnun olacaksın. Çünkü daha sonra vücut yaptığın spora tepki vermiyecek kilo vermen duracak buda motivasyon düşünlüğüne sebep olacak..En kötüsüde bu canım hatayı bilinçli yapıyorym sonra diyorum ben niye emeklerime yazuk editorum toparlıyorym
Evet 20 kilo verdim şu an 58 kiloyum..Ben geçmiş yaptım ama acaba şu an kaç kilosun verdin dimi o 75 kilodan düştün dimi ayyy darısı başıma bende 85kiloyum ve kendimden nefret ediyorum
Offf yaa keşke bemde görebilsen 7li 6lı rakamları inşallah verirsem sana yazacağımEvet 20 kilo verdim şu an 58 kiloyum..
Darısı size olsun :)
Azimli ve kararlı olun
Evet 20 kilo verdim şu an 58 kiloyum..
Darısı size olsun :)
Azimli ve kararlı olun