Kendim Diyetim. ( resimli)

inşallah gül.
3 gardolap kıyafet var.ama sadece 10 kıyafet giyebiliyorum...
hatta yeni şeyler almaya başladım:KK43:

inşallah gül.
3 gardolap kıyafet var.ama sadece 10 kıyafet giyebiliyorum...
hatta yeni şeyler almaya başladım:KK43:
Hımm.. Anlıyorum..
Ama üzülme bak bu geçici bir süreç daha önce yapmıştın yine yaparsın.. Şu an da sana ihtiyacı olan bir bebeğin var ve anne sütünün yerini hiç besin maddesi tutmuyor..!

nerde ne yapacağını biliyorsun (gece saat 7 den sonra bişi yeme mesela) bu alt yapı var sende.. Bilinçli ve kontrollu beslenirsen gerisi gelir:KK66:

Süper canım şu koruma işini nasıl yapabiliyorsyn ben 35 kilo versim 15 kilosunu geri aldım şimdi tekrar kilo vermeye çalışıyorym kaşdı 10 kilom
Bazen zorluyor ama denge kurmaya çalışıyorum.. Halen rahatlıkla yemediğim şeyler var. En başında hamur işi kızartma ve şeker bunları çıkardım hayatımdan sadece çok canım isterse 1 lokma alıp bırakıyorum..
Bir öğün kaçırdığım zaman bir sonraki öğün dikkat ediyorum ve porsiyon kontrolü yapıyorum.
Kilomda fazla oynama olmadı 1 kilo alıp veriyorum.
Zamanla dikkatli beslenme alışkanlık haline geliyor.. Ben çok zor kilo verdim tekrar almak istemiyorum. Bu yüzden mecburen dikkat ediyorum.

Bazen zorluyor ama denge kurmaya çalışıyorum.. Halen rahatlıkla yemediğim şeyler var. En başında hamur işi kızartma ve şeker bunları çıkardım hayatımdan sadece çok canım isterse 1 lokma alıp bırakıyorum..
Bir öğün kaçırdığım zaman bir sonraki öğün dikkat ediyorum ve porsiyon kontrolü yapıyorum.
Kilomda fazla oynama olmadı 1 kilo alıp veriyorum.
Zamanla dikkatli beslenme alışkanlık haline geliyor.. Ben çok zor kilo verdim tekrar almak istemiyorum. Bu yüzden mecburen dikkat ediyorum.
Bende çok zor kilo verenlerdenim ama akıllanmayanlardanım bu sefer son olur umarım sabahın 6 sında uykumdan kalkıp spor yapmak kış oldugundan zor oluyor 2 yaşında da bebişim var o daha zor

Bende çok zor kilo verenlerdenim ama akıllanmayanlardanım bu sefer son olur umarım sabahın 6 sında uykumdan kalkıp spor yapmak kış oldugundan zor oluyor 2 yaşında da bebişim var o daha zor
Zor olabilir evet katılıyorum benimde 2 buçuk yaşında kızım var.. Ama zayıf ve fitt göründüğüm için yanımdaki küçük kızın benim kızım olduğunu hiç kimse düşünmüyor.. Yeğenim yada kardeşim sanıyorlar.. :))

Bu konuda istikrar çok önemli.. Kilo al ver al ver mesele değil ama vucut çok deforme oluyor şekli bozuluyor.

Bence yemek yemeden önce bir kez daha düşün.. Bi anlık mutluluk seni aynada gördüğün görüntüden daha çok mutlu edecek mi ?

Zor olabilir evet katılıyorum benimde 2 buçuk yaşında kızım var.. Ama zayıf ve fitt göründüğüm için yanımdaki küçük kızın benim kızım olduğunu hiç kimse düşünmüyor.. Yeğenim yada kardeşim sanıyorlar.. :))

Bu konuda istikrar çok önemli.. Kilo al ver al ver mesele değil ama vucut çok deforme oluyor şekli bozuluyor.

Bence yemek yemeden önce bir kez daha düşün.. Bi anlık mutluluk seni aynada gördüğün görüntüden daha çok mutlu edecek mi ?
En kötüsüde bu canım hatayı bilinçli yapıyorym sonra diyorum ben niye emeklerime yazuk editorum toparlıyorym

En kötüsüde bu canım hatayı bilinçli yapıyorym sonra diyorum ben niye emeklerime yazuk editorum toparlıyorym
Bir süre sonra alışacaksın.. Hata hatayı doğrur ve sen aslında olduğun kilodan mecburen memnun olacaksın. Çünkü daha sonra vücut yaptığın spora tepki vermiyecek kilo vermen duracak buda motivasyon düşünlüğüne sebep olacak..

Bak kendini kapat demiyorum.. Anlaşılan yemek yemeği seven birisin.. En azından kalorisi düşük lif oranı yüksek şekilde yemelisin.. Bu şekilde hem miden doyucak hemde sindirim sistemin çalışacak..

Bir şekilde kendine dur demeyi öğrenmelisin.. !

Ben geçmiş yaptım ama acaba şu an kaç kilosun verdin dimi o 75 kilodan düştün dimi ayyy darısı başıma bende 85kiloyum ve kendimden nefret ediyorum

Evet 20 kilo verdim şu an 58 kiloyum..

Darısı size olsun :)

Azimli ve kararlı olun

Merhabalar. Maşallah size. Motivasyonuza hayran kaldım. Bende diyetisyen eşliğinde 85 kilodan 76.5 kiloya düştüm. Diyetisyeni biraktim .Sonra internetten araştırdığım kadarıyla kitap almadım. Karatay yapmaya çalıştım. Şuan sabit olmayan kilom ile 71.40 gün yaptım. Hızlandırmak istiyorum..karatayda ara öğün yok. Siz ara öğünle maşallah güzel kilo vermişsiniz.nelere dikkat etmeliyim nasıl yapmalıyım Bilginize ihtiyacım var. Çünkü bu 7li arkamdan kurtulmak istiyorum. Ben karatayda ara öğün yapmamak için meyveyi hemen yemekten sonra yiyorum. Aslında acikmiyorum.diyetisyen listelerim hala var. Liste Karatay arasında sıkıştım.biraz ondan biraz ondan yapınca sonuç alamıyorum. Tavsiyenize ihtiyacım var. Çünkü kilonuzuda korumanız çok güzel. Bu hafta çok hareket olmadığı için belkide takıldım. Çünkü sınavım var. Onu atlatinca devam edeceğim. Yoksa en az 1 saat yürüyüş. Leslie ve bisikletim var onu mutlaka yapıyordum. Basenler eridi. Hiç erime diyordum. Inceldim ama tartıda eksi göremiyorum. Beslenmede hata yaptığımı düşünüyorum. Bu yüzden telaş ediyorum. Ilk hedefim 62 sonra 58 olabilir. Ama 62 bile olsam yeter. Boyum 1.64.sinavdan sonra Detox olarak pirinç lapası bile düşünüyorum ama karatayda pirinç yasaklı. Sen nasıl yaptın detoxs. Kusura bakmayın size çok sordum .

Merhaba hoşgeldiniz.

Evet ben Karatay diyeti uyguladım asla yabancı diyet yapmadım. Çünkü Karatay benim genlerime ve vücut yapıma çok uygundu..

Kilo verdim korumadayım ama halen sporu bırakmış değilim . plates ve 10000 adım yapmaya devam ediyorum..

Ara öğün mecburen yapıyodum çünkü 1 yaşında bebeğim vardı onu emziriyordum kendimi aç bırakmıyodum ama şimdi ara öğün yapmıyorum meyvemi sabahları ve kahvaltımın yanında yiyorum.

Pirinç fazla tüketmedim en fazla 2 kaşık yedim. Detoxsa gelince ben kür olarak yaptım. Örneğin maydonoz ve limon kürü ve tarçınlı süt gibi kilo vermeyi hızlandıracak şeyler denedim ve zarar görmeden hepsinden fayda gördüm.

Sana tavsiyem..
Özellikle akşam yemeğini en erken saatte yemelisin. Saat 6 yada 7 den sonra hiç bişi yeme..! Hamur işi tatlılar kızartmalar ve şeker bunları hayatından çıkar eğer çok canın istiyorsa gündüz saatlerinde sadece 1 yada 2 lokma yiyebilirsin.

Diyelim çok yedin o gün bol bol heraket et ve bol bol su iç ve bir sonraki öğün telefi et asla diyetini bırakma sakın pes etme..!

Unutma porsiyon kontrolu çok önemli .. Diyelimki akşamları 1 kase çorba ile doymadın yanına kocaman salata yap ve doyana kadar sınırsız yiyebilirsin. Bol lifli beslendiğin sürece kilo vermen hızlanacak bağırsakların daha iyi çalışacak..

E eyinas63

Canım fikirlerini yazdım defterime. Bende aslında 18 kilo verdim. Ama kilomun takılması sinir bozucu. Bugün metabolizma hızlandırılması için kabak çorbası yaptım. Inşallah tekrar atak yapar.
Malesef bu kabızlık beni çok yoruyor. Okadar şu yeşillik kayısı ama yine kabızlık yaşıyorum.
Çok iradeliyim.kendimi kapatabiliyorum ama vücudum ayrı çalışıyor galiba. Yoksa Maraş a kadar gidip dondurmanın tadına baktiramadi kimse. Azimliyim yani.
Teşekkürler cevap olarak döndüğün için. Bende senin gibi ideal kiloma inip koruyabilirim inşallah.

X