- 18 Ekim 2015
- 513
- 805
- 35
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #5.341
VavvvKimse buralarda değil ama ben sevincimi paylaşayım sizlerle, işten gelince tartıya çıktım veee 69,7 yi gördümşükürler olsun 6lı rakamlara düştüm
inşallah canım inşallah, şimdi 2. hedefe yolculuk başladı 65Ayyy valla benim dizi vardı kara sevda ona bakıyodum çok sürükleyici bir bölümdü pür dikkat izledim
Tebrikler canım 6 li rakamların hayırlı uğurlu olsunkurtuldun artık 70 lerden.. Devamını bekliyoruz
sağol canım bundan sonrası daha zor aslında, ilk zamanlar daha kolay gidiyordu kilolar şimdiye oranla, bu ara yavaşladı. Ama direnicez hep birlikte inşallah :)Vavvvarkadaşım çok şükür 6 lara hoşgeldin işte artık burda dikkat ve sabır çok önemli 7 ye tekrar cikmamak için beslenme ne dikkat eder ve kaçamak yapmazsan buralar da kalıcı olmakla kalmaz daha da zayifladigini görürsün
adaşım çok mutlu oldum senin adına hayırlı olsunKimse buralarda değil ama ben sevincimi paylaşayım sizlerle, işten gelince tartıya çıktım veee 69,7 yi gördümşükürler olsun 6lı rakamlara düştüm
sağol canım, gram gram eksiliyoruz hep birlikte ne güzel:)adaşım çok mutlu oldum senin adına hayırlı olsun
Bir gün başlayacağım derken canım diyete mi ?Merhaba arkadaşlar çok uzun zaman oldu girip yazamıyorum, ama sizleri çok özledim arkadaşlığımız gerçekten çok güzel di. Hep aklımdasınız bunu bilin. Bayağıdır spor da yapamıyorum. Çok tembel oldum. Hastalık lar beni çok yordu. İnanın ama bir gün başlayacağım mutlaka.
Spor a başlamak istiyorum tekrar canım, diyet te eskisi gibi degil ama kilo almadım çok şükür güncel kilom 68küsür. İyileştiler çok şükür canım ama ufaklık diş çıkarıyor çok huzursuz du eski düzenimi bir türlü tutturamadımBir gün başlayacağım derken canım diyete mi ?
Canim iyilesmedimi cocuklar
geçmişolsun yeniden canım....kaç kilo oldun şimdiMerhaba arkadaşlar çok uzun zaman oldu girip yazamıyorum, ama sizleri çok özledim arkadaşlığımız gerçekten çok güzel di. Hep aklımdasınız bunu bilin. Bayağıdır spor da yapamıyorum. Çok tembel oldum. Hastalık lar beni çok yordu. İnanın ama bir gün başlayacağım mutlaka.
ayy bende öyle hissediyorum adaşım, bu hafta fazla kaçırdım sankigünaydın kızlarr
kimsede yazmıyor nedense ...yarın kilo günü yine fazla çıkcam gibi gibiyim
canimm bayrama taamm 14 gun var 64leri gorebilirsinn az sabredip zorlasan ben inaniyorumEveeeeet tartildim
Gecen hafta 67.4
Bu hafta 67.2
Giden 200 gr
Yani çok az ama çok kaçamak yaptım spor olmayınca benim için diyet çok zor ramazandan dolayi sanırım pek sessiz buralar
Sağol canım benim ya inşallah öyle olurcanimm bayrama taamm 14 gun var 64leri gorebilirsinn az sabredip zorlasan ben inaniyorum