Kendim Diyetim. ( resimli)

Kimse buralarda değil ama ben sevincimi paylaşayım sizlerle, işten gelince tartıya çıktım veee 69,7 yi gördüm şükürler olsun 6lı rakamlara düştüm
Vavvvarkadaşım çok şükür 6 lara hoşgeldin işte artık burda dikkat ve sabır çok önemli 7 ye tekrar cikmamak için beslenme ne dikkat eder ve kaçamak yapmazsan buralar da kalıcı olmakla kalmaz daha da zayifladigini görürsün

inşallah canım inşallah, şimdi 2. hedefe yolculuk başladı 65 gerçi etrafımdaki kimse kilomu söyleyince inanmıyor, daha zayıf göründüğümü söylüyorlar, hatta dün iş arkadaşlarım yeter bu kadar dedi :) ama yetmeezz:):) sanırım yaptığım yürüyüşlerin, atladığım iplerin faydasını görüyorum, ha bi de benim etim sıkıdır öyle çok kendini salacak cinsten değil. Sırf bu sebeple hamilelikte deli gibi çatladı heryerim

sağol canım bundan sonrası daha zor aslında, ilk zamanlar daha kolay gidiyordu kilolar şimdiye oranla, bu ara yavaşladı. Ama direnicez hep birlikte inşallah :)

Merhaba arkadaşlar çok uzun zaman oldu girip yazamıyorum, ama sizleri çok özledim arkadaşlığımız gerçekten çok güzel di. Hep aklımdasınız bunu bilin. Bayağıdır spor da yapamıyorum. Çok tembel oldum. Hastalık lar beni çok yordu. İnanın ama bir gün başlayacağım mutlaka.

Bir gün başlayacağım derken canım diyete mi ?
Canim iyilesmedimi cocuklar

Bir gün başlayacağım derken canım diyete mi ?
Canim iyilesmedimi cocuklar
Spor a başlamak istiyorum tekrar canım, diyet te eskisi gibi degil ama kilo almadım çok şükür güncel kilom 68küsür. İyileştiler çok şükür canım ama ufaklık diş çıkarıyor çok huzursuz du eski düzenimi bir türlü tutturamadım

wuuuu bos kalmis buralarr
neyse bakalim sali gunu neler olacak hepimizde bir durgunluk yorgunluk
iyiki kisin baslamisiz diyete

geçmişolsun yeniden canım....kaç kilo oldun şimdi ins almamısındır.. öptüm bebe

Eveeeeet tartildim
Gecen hafta 67.4
Bu hafta 67.2
Giden 200 gr
Yani çok az ama çok kaçamak yaptım spor olmayınca benim için diyet çok zor ramazandan dolayi sanırım pek sessiz buralar

Eveeeeet tartildim
Gecen hafta 67.4
Bu hafta 67.2
Giden 200 gr
Yani çok az ama çok kaçamak yaptım spor olmayınca benim için diyet çok zor ramazandan dolayi sanırım pek sessiz buralar
canimm bayrama taamm 14 gun var 64leri gorebilirsinn az sabredip zorlasan ben inaniyorum

Kizlar mrb bugun gec kaldim guncel kilom 66.6 giden 1900 gr sabah tartidada 67.4 ciktim ins haftaya 65 olcaz fatmacimla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…