- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #5.321
Merhaba hoşgeldin:) ben %90 Karatay diyeti uyguladım.. İlk aylarda yürüyüşle başladım leslie yaptım daha sonra pilates yaptım ideal kiloma yaklaşınca kardio çalışması yaptım.. Vücudumda sarkma olmadı çünkü verdiğim kiloları spor ile sabitledim.. Kimse benim 57 kilo olduğuma inanmıyor daha incesin diyolar.. Sıkılaşma önemli..Merhaba :) Öncelikle tebrik ederm aşağı yukarı aynı sizin gibiyim bende. Kilo bakımından.
Şu an 73 kg falanım, 2 gun oldu başlayalı ve şu an ki hedefim 57 olmak.
Sormak istediğim şey, acaba vucudunuzda falan sarkma oldu mu?
Yürüyüş dışında neler yaptınız? Bunları mutlaka yazmıssınızdır ama bulamadım ben.
Ve birşey daha sormak istiyorum, kaç öğün ve kaç ara öğününüz vardı?
Teşekkür ederim. :)Masallaahh ya azminize hayran kaldimm biraz tuyo alabilir miyim acaba
İdal kiloma 5 ayda indim. Evet 2 ana öğün yedim..Hosbuldum ve coook tesekkurler cevabın icin dikkate alıcam söylediklerini :)
57 kiloya 7 ay da mı düştün peki?
Ve Karatay da ogunler 2 ana ogun dıye bılıyorum sende oyle mı yaptın canım?
Yoksa 3 ana ogun mu yedin?
şimdi Karatay diyetini arastırıyodum bende ama tek korkum simdi 2 ogun beslenmeye baslıcam diyelim kilo vericem ama acaba ilerde 3 ogun yemek yersem kilo alır mıyım.. tabi ki sağlıklı beslenicem ama 3 ogun olucak.İdal kiloma 5 ayda indim. Evet 2 ana öğün yedim..
Sabah ve akşam yemeği..
Meyvemi günün erken saatlerinde yedim mutlaka tarçın ve süt yoğurt ile birleştirdim..
Akşam menüm de salata çorba yedim ana yemeklerden ölçülü yedim.. Akşam 7 den sonra hiç birşey yemedim.. Bitki çayı içtim..
Haftanın 6 günü spor yaptım.. Böyle işte..
Arkadaşım bende beyaz kelebek arkadaşım gibi Karatay tipi beslenmeye çalışıyorum sorun 3 öğün mu 2 öğün mu olunca bende kendimden örnek vereyim dedimCok oluyorum ama bisey daha sormak istedim :)
2 ana ogun yedigini soylemissin, kahvaltini saat kacta ve aksam yemegini kacta yapiyordun?
Cok uzun bi sure degil mi? Ogle arasinda tarcinli sut iciyomussun galiba.. ogunlerinin arasinda kac saat var onu merak ettim. Bende su an bakiyorum da mantikli geliyor Karatay diyeti tek aklimi karistiran 2 ogun olmasi ve bana biraz dukan diyetine benziyor, malum Dukan dan da pek memnun degil insanlar, kilo veriyosun ama yeme tarzinin degisti andan itibaren daha fazla aliyorsun. Benimde korktugum sey 2 ogunden 3 ogune cikinca kilo alir miyim acaba? Kusura bakma baya soru sordum sana da ama etkilendim baya :)
Arkadaşım bende beyaz kelebek arkadaşım gibi Karatay tipi beslenmeye çalışıyorum sorun 3 öğün mu 2 öğün mu olunca bende kendimden örnek vereyim dedim
Ben 3 öğün besleniyorum ve kilo veriyorum öyle çok üst üste kacamaklar abartılı yenmeler olmadığı sürece almıyorum karatayda amaç öğün arasını 5 saat tutarak yağ yakan hormonları n devreye girmesini sağlamak ben çalıştığım için 7 den önce kahvaltı 12 30 öğlen yemeği 18 30 (çocuk o saatte geldiği icin) akşam yemeğini yiyorum ve kurala uyuyor çünkü güne erken başlıyorum mecbur 3 ogun
Sahir çok önemli bir öğün onu atlaman hiç iyi olmaz vücudun kıtlık ilan edip yediklerini depolamaya başlar birikir yaglarGünaydın arkadaşlarım,
Ben birkaç gündür giremiyorum foruma, işyerinde haftaya bir denetlemem var çok yoğunum maalesefbugün işe gelir gelmez okumadığım bütün sayfaları okudum. Melekcim yaşadıklarına çok üzüldüm, ben de bir polis kızıyım yıllar önce Mardin Savurdaydık biz de, çocuk aklımla yaşadıklarıma hala inanamıyorum. Anlatıp darlamıycam sizi ama seni çok iyi anlıyorum ve biran evvel atlatman için dua edicem.
Diğer arkadaşlarım maşallahınız var süper gidiyorsunuz, ben dün tartılamadım ama bu akşam eve gidince tartılıcam. Açık olayım ama kilo verebildiğimi sanmıyorum. Çünkü iftarda çok dikkat edemiyorum, sahur yapmıyorum, tek öğün besleniyorum ve geçtiğimiz hafta sadece 2 akşam yürüyüş yapabildim. Çok korkuyorum tekrar kilo alıcam diye, bu akşamdan itibaren daha dikkat etmem lazım
Benden haberler böyle:)
doğru söylüyorsun arkadaşım ama eşim oruç tutmuyor, kendi başıma sahur yapmak çok zor geliyo bana. Bi deniyim bakalım bu gece kalkabilecek miyimSahir çok önemli bir öğün onu atlaman hiç iyi olmaz vücudun kıtlık ilan edip yediklerini depolamaya başlar birikir yaglar
Haklısın canım tek başına sahurunda tadı olmuyor ama sen oruç tutuyorsun ve o güzel bereketli vakti degerlendirmek en doğal hakkın bu hakkını kullan derimdoğru söylüyorsun arkadaşım ama eşim oruç tutmuyor, kendi başıma sahur yapmak çok zor geliyo bana. Bi deniyim bakalım bu gece kalkabilecek miyim
çok doğrusun canım, bu gece kalkmaya niyetlendim bak, gaza getirdin beni:)Haklısın canım tek başına sahurunda tadı olmuyor ama sen oruç tutuyorsun ve o güzel bereketli vakti degerlendirmek en doğal hakkın bu hakkını kullan derim
Ben çalışan biri değilim evde olduğum için 2 öğün yedim..Cok oluyorum ama bisey daha sormak istedim :)
2 ana ogun yedigini soylemissin, kahvaltini saat kacta ve aksam yemegini kacta yapiyordun?
Cok uzun bi sure degil mi? Ogle arasinda tarcinli sut iciyomussun galiba.. ogunlerinin arasinda kac saat var onu merak ettim. Bende su an bakiyorum da mantikli geliyor Karatay diyeti tek aklimi karistiran 2 ogun olmasi ve bana biraz dukan diyetine benziyor, malum Dukan dan da pek memnun degil insanlar, kilo veriyosun ama yeme tarzinin degisti andan itibaren daha fazla aliyorsun. Benimde korktugum sey 2 ogunden 3 ogune cikinca kilo alir miyim acaba? Kusura bakma baya soru sordum sana da ama etkilendim baya :)
Seni kararlı ve azimli görüyorum... Spor yaptığın sürece ne güzel inceleceksin.merhaba kızlar bugun sabah ki kilom 55.00 geri dönüşüm başlasın :)))
50 olmak istiyorum bakalım. ayın 20sındede diyetisyen randevum var.
gidip gitmemek konusunda kararsızım...tekrar gitmeyi çok istiyorum ama tatil planlarından dolayı parasal sıkışmak istemiyorum.
bu arada yeni gelen arkadaşlar benim 2 öğün beslenmem imkansız heralde:)
bu kişiye göre değişir 2 saatte acıkan bir insan olduğumdan sanırım hiç bana uygun değil.
6,30 kahvaltı 13,00 öğle yemegı ve 19,00 akşam yemeğim .
bunlar dışındada 5 ara öğün var...
Ayyy valla benim dizi vardı kara sevda ona bakıyodum çok sürükleyici bir bölümdü pür dikkat izledimKimse buralarda değil ama ben sevincimi paylaşayım sizlerle, işten gelince tartıya çıktım veee 69,7 yi gördümşükürler olsun 6lı rakamlara düştüm
Eli küçük olanlar yandı