Kendim Diyetim. ( resimli)

off ben unuttum..
yarın sabah tartılayım. :KK43: violet tebrik ediyorum...

kızlar spora u dönüşü yaptım. haftasonu 500 iple başladım.
aksamda spor salonunda yaklaşık 500 kalorı yaktım.
genelde bacak ve kol çalıştım.1.5 saat kaldım.
Him.. Valla süper kalori yakmışsın :KK9:
İllede spor spor :spor::KK76:

Bayram sonrasi bende tekrar başlamak istiyorum.. Kilom aynı ama daha fitt ve sıkı görünmek için spor şart..

Him.. Valla süper kalori yakmışsın :KK9:
İllede spor spor :spor::KK76:

Bayram sonrasi bende tekrar başlamak istiyorum.. Kilom aynı ama daha fitt ve sıkı görünmek için spor şart..
vallahi ya spor yapmayi cok ozledim ama icimden gelmiyor nedense:KK66:
usengecmi oldum hedefe yaklastim ondanmi bilemedim:63:

Asla sporu bırakmayı düşünmüyorum.. Inan zamanım olsa ufaklık musade etse yapacam ama fırsatım olmuyor..

Sende bak hedefe geldin diye bırakmak yok... Belki belirli düzende olmasada ama mutlaka sporumuzu yapalım..

Ben bir daha kilo almak istemiyorum ooff..

canmutfak_null.png

Nette buldum paylaşmak istedim

ah ah bunu akife anlatmak lazim 17 18 saat suni sanci aldim annem agladi resmen yanimda:KK70: kadinda bende artik sezeryan olsun diyoduk ablamla doktor yok diyodu..tabi bende takmistim normale:KK66:
acidan neler demedimki ötanazi yapin bana dedim hemsire mal mal bakti anlamadi bile:KK53:

ah ah bunu akife anlatmak lazim 17 18 saat suni sanci aldim annem agladi resmen yanimda:KK70: kadinda bende artik sezeryan olsun diyoduk ablamla doktor yok diyodu..tabi bende takmistim normale:KK66:
acidan neler demedimki ötanazi yapin bana dedim hemsire mal mal bakti anlamadi bile:KK53:
cok güldüm bak buna

evet hedefe yaklaştıkça insan soğuyor ben kaç gündür yapmıyordum.
2 gundur yapıyorum bugünde aslında sabırsızlanıyorum bir an önce salona gitmek için.
yaptıkça yapası geliyor insanın.

Oooo nasıl bir sancidir Allahım.. Tarif edilemez gerçekten yaşamayan bilemez..

Seni anlar kuzu biraz daha aklı ersin.. Annem der başka birşey demez..

evet hedefe yaklaştıkça insan soğuyor ben kaç gündür yapmıyordum.
2 gundur yapıyorum bugünde aslında sabırsızlanıyorum bir an önce salona gitmek için.
yaptıkça yapası geliyor insanın.
Yani evet bir yerden başlamak gerekiyor.. Başladığın zaman bırakamazsın mutlaka devamı gelecektir.. Sen ne güzel başladın darısı bize inşallah:)

Bende özledim spor yapmayı.. Bayram sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum..

Merhaba :) Öncelikle tebrik ederm aşağı yukarı aynı sizin gibiyim bende. Kilo bakımından.
Şu an 73 kg falanım, 2 gun oldu başlayalı ve şu an ki hedefim 57 olmak.
Sormak istediğim şey, acaba vucudunuzda falan sarkma oldu mu?
Yürüyüş dışında neler yaptınız? Bunları mutlaka yazmıssınızdır ama bulamadım ben.
Ve birşey daha sormak istiyorum, kaç öğün ve kaç ara öğününüz vardı?

X