- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #5.301
cokkk var daha hayallere dalmaşunun şurasında akşama ne kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cokkk var daha hayallere dalmaşunun şurasında akşama ne kaldı
Tebrikler canım benim giden fark harika
Tebrikler Aynurcum gelecek haftaya 58 olursun ...bende nihayet cok sukur bin sukur haftalar sonra eksik kilo bildirimi yapabilcem
oruc degilim bu arada
sabahki kilom 59.3 hadi bakalim.insallah 58lerde gelir
Ay__Prensesi tuanairem @sewtug @beyazmelek0116 A aydogdu06 @beseye
@ayulduzz
@ervaadilekk haydi kizlar nerelerdesiniz
Him.. Valla süper kalori yakmışsınoff ben unuttum..
yarın sabah tartılayım. violet tebrik ediyorum...
kızlar spora u dönüşü yaptım. haftasonu 500 iple başladım.
aksamda spor salonunda yaklaşık 500 kalorı yaktım.
genelde bacak ve kol çalıştım.1.5 saat kaldım.
Eeee hadi bakalım tatlım merakla bekliyoruz.şunun şurasında akşama ne kaldı
Kesin iftar menüsü sofrası hayali kuruyordur Tubişcokkk var daha hayallere dalma
vallahi ya spor yapmayi cok ozledim ama icimden gelmiyor nedenseHim.. Valla süper kalori yakmışsın
İllede spor spor
Bayram sonrasi bende tekrar başlamak istiyorum.. Kilom aynı ama daha fitt ve sıkı görünmek için spor şart..
Asla sporu bırakmayı düşünmüyorum.. Inan zamanım olsa ufaklık musade etse yapacam ama fırsatım olmuyor..vallahi ya spor yapmayi cok ozledim ama icimden gelmiyor nedense
usengecmi oldum hedefe yaklastim ondanmi bilemedim
ah ah bunu akife anlatmak lazim 17 18 saat suni sanci aldim annem agladi resmen yanimda kadinda bende artik sezeryan olsun diyoduk ablamla doktor yok diyodu..tabi bende takmistim normale
Sağol canım az çok ama istikrarlı bir şekilde vermeye devam ediyorum inşallah bayrama daha da iyi olurTebrikler canım benim giden fark harika
Bayrama kadar devam
cok güldüm bak bunaah ah bunu akife anlatmak lazim 17 18 saat suni sanci aldim annem agladi resmen yanimda kadinda bende artik sezeryan olsun diyoduk ablamla doktor yok diyodu..tabi bende takmistim normale
acidan neler demedimki ötanazi yapin bana dedim hemsire mal mal bakti anlamadi bile
benide alın benideSağol canım az çok ama istikrarlı bir şekilde vermeye devam ediyorum inşallah bayrama daha da iyi olur
evet bir daha şişman olmak istemiyorum ya çok zor fit anneler olalim
Sen zaten yanimizda sin tatlım yaa biz birlikte 50 leri görcez arkadaşlarda bizi tebrik edecek heygidi günler derizahh ahbenide alın benide
evet hedefe yaklaştıkça insan soğuyor ben kaç gündür yapmıyordum.vallahi ya spor yapmayi cok ozledim ama icimden gelmiyor nedense
usengecmi oldum hedefe yaklastim ondanmi bilemedim
Oooo nasıl bir sancidir Allahım.. Tarif edilemez gerçekten yaşamayan bilemez..ah ah bunu akife anlatmak lazim 17 18 saat suni sanci aldim annem agladi resmen yanimda kadinda bende artik sezeryan olsun diyoduk ablamla doktor yok diyodu..tabi bende takmistim normale
acidan neler demedimki ötanazi yapin bana dedim hemsire mal mal bakti anlamadi bile
Yani evet bir yerden başlamak gerekiyor.. Başladığın zaman bırakamazsın mutlaka devamı gelecektir.. Sen ne güzel başladın darısı bize inşallah:)evet hedefe yaklaştıkça insan soğuyor ben kaç gündür yapmıyordum.
2 gundur yapıyorum bugünde aslında sabırsızlanıyorum bir an önce salona gitmek için.
yaptıkça yapası geliyor insanın.