• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yntemimm

hasaaaL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
38
0
86
Ankara
öncelikle hepinize selam kızlar.. annem senelerce diyet yaptı ama hiç biri işe yaramadı en son iradesini kullanıp içinde yağ şeker ve un bulunan hiç bişey yemedi ve 2 ayda 15 kilo verdi bende başladım şmdi 70 kiloyum ideal kilom 61 ama 50 olmak istiyorum deneyimlerimi yazıcam kızlar opuyorumnanaktan

slm..öncelikle anneni tebrik etmek istiyorum. benim annemde yürüyüş ve yemesine gösterdiği azıcık dikkat sayesinde 83 kilodan 70e düştü 2 ayda..boyu uzun olduğu için süper oldu bu kilo..halada aynı çünkü çikolata pasta şeker asla yemez sevmiyor! buda en büyük şansı sanırım..

neyse dönelim konumuza...günlük olarak yazarsan gün içinde yediğin yada yiyeceğin şeyleri bizlerde takip ederriz seni..yada kafanda oluşturduğun bi diyet programı varsa spor aktiviteleri flan hepsini paylaş ltfn..

takipteyim seni,5 kilo vermem lazım bayrama kadar..a.s.

öncelikle hepinize selam kızlar.. annem senelerce diyet yaptı ama hiç biri işe yaramadı en son iradesini kullanıp içinde yağ şeker ve un bulunan hiç bişey yemedi ve 2 ayda 15 kilo verdi bende başladım şmdi 70 kiloyum ideal kilom 61 ama 50 olmak istiyorum deneyimlerimi yazıcam kızlar opuyorumnanaktan

Slm canım, anneni tebrik ederim öncelikle alkisalkisalkis Gün içinde neler yedi? hangi gıdalardan uzak durdu? neler yaptı? takviye ilaç kullandı mı? Biraz detaylı anlatabilir misin?

Ironicc,

Canım senin anneni de çok tebrik ediyorum alkisalkisalkis Sen de bahseder misin? Neler yedi? nelerden uzak durdu? takviye ilaç kullandı mı? Biraz bahseder misiniz? :lepi:

annenizi kutlarım.....
ama bi sorum olacak ne zamana kadar bu 3 gıdadan kendini koruya bilir ve bunları tekrar yediginde tekrar kilo alma durumu olmazmı ........şevkinizi asla kırmak istemem ama herşeyi dengeleyen bir diyetle ve sporla kilo vermenizi öneririm .... başarılar ..tüm kilolarla mucadele eden herkese..

Ironicc,

Canım senin anneni de çok tebrik ediyorum alkisalkisalkis Sen de bahseder misin? Neler yedi? nelerden uzak durdu? takviye ilaç kullandı mı? Biraz bahseder misiniz? :lepi:

canım annemin diyet yaptığı dönemlerde beslenme koçluğunu ben yaptım(90kilodan60a indim bende) sabah uyanır uyanmaz 2 kayısı üstüne su.normal kahvaltısını yaptı 2 dl ekmek peynir zeytin bol domates salatalık öğle sebze(yada çorba) salata yoğurt 1 dl ekmek akşam üzeri atıştırma çay yanında kepekli kraker akşamda aynen 1dl ekmek sebze salata yoğurt gece meyva+süt ayrıca yemekleri ben yapıyordum o dönemde 1kg sebzeye 2yemek kaşığı yağ koyuyordum ayçiçek+zeytinyağ karışık kullanıyordum..ayrıca haftanın 4 günü45-60 dakika yürüyüş yaptı..canı tatlı çektiği zamanda az şekerli sütlaç yada muhallebi yaptım yada light dondurma (sütlü tatlı yedi yani)

umarım yardımcı olmuşumdur canım..

ne güzel irade işte
ben 56 kiloyum ama hamur işi tatlı hastasıyım
bol bol yiyorum valla
aslında bir öğün yiyosam diğer öğünüme dikkat ediyorum
bu şekilde kilo almıyorum ben de

canım annemin diyet yaptığı dönemlerde beslenme koçluğunu ben yaptım(90kilodan60a indim bende) sabah uyanır uyanmaz 2 kayısı üstüne su.normal kahvaltısını yaptı 2 dl ekmek peynir zeytin bol domates salatalık öğle sebze(yada çorba) salata yoğurt 1 dl ekmek akşam üzeri atıştırma çay yanında kepekli kraker akşamda aynen 1dl ekmek sebze salata yoğurt gece meyva+süt ayrıca yemekleri ben yapıyordum o dönemde 1kg sebzeye 2yemek kaşığı yağ koyuyordum ayçiçek+zeytinyağ karışık kullanıyordum..ayrıca haftanın 4 günü45-60 dakika yürüyüş yaptı..canı tatlı çektiği zamanda az şekerli sütlaç yada muhallebi yaptım yada light dondurma (sütlü tatlı yedi yani)

umarım yardımcı olmuşumdur canım..

Canım çok teşekkür ederim bilgilerin için kaydirigubbakcemile5 bende neredeyse hemen hemen aynı şeyleri uyguluyorum, tek eksiğim spor yapamamam :sinifsinif: vakitsizlikten. Yavaş yavaş veriyorum kilolarımı. Daha çok yolum var. 19 kilo kadar

Canım çok teşekkür ederim bilgilerin için kaydirigubbakcemile5 bende neredeyse hemen hemen aynı şeyleri uyguluyorum, tek eksiğim spor yapamamam :sinifsinif: vakitsizlikten. Yavaş yavaş veriyorum kilolarımı. Daha çok yolum var. 19 kilo kadar

geç olsn güç olmasn demişler şekerim..bahsettiğim şekilde besleniyorsan eğer ki besleniyormuşsun spor yapamasan bile kalıcı kilo verirsin.

kolay gelsn cnm..

geç olsn güç olmasn demişler şekerim..bahsettiğim şekilde besleniyorsan eğer ki besleniyormuşsun spor yapamasan bile kalıcı kilo verirsin.

kolay gelsn cnm..

Canım umarım verebilirim kilolarımı, tabii ki geç olsun da güç olmasın. Aylık verdiğim kilo miktarı az olsun kalıcı olsun değil mi? kaydirigubbakcemile5

Canım umarım verebilirim kilolarımı, tabii ki geç olsun da güç olmasın. Aylık verdiğim kilo miktarı az olsun kalıcı olsun değil mi? kaydirigubbakcemile5

aynen öyle şekerim.
bu arada hasal yok ortalıkta.açtı başlığı kayboldu ortadanfisfisfis

Genelde öyle oluyor maalesef :sinifsinif: konuyu açıp kaybolan çok var bu forumda

Back
X