• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

valla ellerinize sağlık süperler bece ama ben fazla oje süremiyorum çünkü evliyim arada bir oda şeffaf yada firenç oluyor ama sizi tebrikler

Niltol ne diyim sana yaa.:roflol::roflol: Evlisin tamamda pekde üşengeçsin şekerim yaa. Siliver 2 dk da oldu da bitti maşallah. Bi ojemi seni yolundan döndürecek:jeyyar:

banada yap bundan fisfisfis

desen değil ama tırnaklarıma bu tarz küpeler takmayı çok seviyorum hihoyyyt
resim009yy6.jpg
maşallah ne güzel elleer gurbik

bu damgalardan ve ojeden kozmetikçim diye bi sitede satılıyo beceremem diye almıyodum ama uzuyınca biraz alayım konuyu açan arkadaşın uygulamaları hoşuma gitti.
tabi stresten yemekten vazgeçip uzatabilirsem.

2-29.jpg

1-29.jpg

Pembe Leopar =)
Pastel Pembe Oje (kac numara unuttum soran olursa bakayim), Konad siyah oje, Konad m57 disk
Ah tirnaklarim biraz uzasa...

Süperr olmuşş :lepi:
Oje sürme özürlüsü olarak kendimi dahada yeteneksiz gördüm :1ninca:

Her zaman gittiğim kuafördede bu setlerden görmüştüm..Demek bu şahaeserler böyle oluyormuşş süpermiş bende edinmek isterim..Tşk ederim çikolataa karamela sayende öğrenmiş oldumm kaydirigubbakcemile3

Ben takma tırnak aldım kelebekli.2 gün çıkaramadım tırnaklarımdan kaydirigubbakcemile3
Bide çıkartıcam diye tahriş ettim tırnaklarımı :mymeka: Bu daha mantıklıymış :lepi:

arztez. çok güzel olmuş........bende istiyom yaaaaaaaa:1rolleyes:
gel yapıyım cnm gurban ossuunnn:1rolleyes:

yaaa süper ötesi olmuş canım ellerine sağlık çok güzel duruyor a.s.
saol cnm benım:1hug:

banada yap bundan fisfisfis
ayıp ettın cnm bu imzayı hiç yorulmadan bıkmadan kım ısterse yaprım.hatta yazın kolumun iç kısmına kocaman yapıorum imzayı siper oluooooo:dance:

Çok güzel olmuşşş bayıldımmm tırnaklarda süperra.s.

a.s.

artez'cim aynı şehirde olsak kapını aşındırırım vallahi Atatürk'ün imzasının hayranıyım.
hatta sol kolumda dövmesi var :)

arztez kizzz cok güzel olmus tirnaklarin
ya bisi sorcam hadi sag elinizle sol tirnaklari güzel desenliyorsunuz ama sol elle nasil yapiyorsunuz yaaa

arztez süper olmuş ,cok güzel tırnakların:nazar::nazar::nazar:
peki french i hangi marka oje ve numarayla yapıyorsunn
yazarsan cok sevinirimdelikafadulden

arztez kizzz cok güzel olmus tirnaklarin
ya bisi sorcam hadi sag elinizle sol tirnaklari güzel desenliyorsunuz ama sol elle nasil yapiyorsunuz yaaa

canım zor oluo gercekten dıgert ele yapmak ama ugrasınca oluo bıras tıtremelık oluo tabidelikafadulden

arztez süper olmuş ,cok güzel tırnakların:nazar::nazar::nazar:
peki french i hangi marka oje ve numarayla yapıyorsunn
yazarsan cok sevinirimdelikafadulden

hytm marka cok önmlı deıl aslında bı rakı beyazı bi seffaf beyaz işimi görüyo ama suan kullandıklarımı yazıyım ıstersen golden lady 345 rapsodi 102 :dance:

Back