- Konu Sahibi chocolatestar
yaaa süper ötesi olmuş canım ellerine sağlık çok güzel duruyor a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ellerinize sağlık süperler bece ama ben fazla oje süremiyorum çünkü evliyim arada bir oda şeffaf yada firenç oluyor ama sizi tebrikler
Niltol ne diyim sana yaa.:roflol::roflol: Evlisin tamamda pekde üşengeçsin şekerim yaa. Siliver 2 dk da oldu da bitti maşallah. Bi ojemi seni yolundan döndürecek:jeyyar:
banada yap bundan fisfisfis
maşallah ne güzel elleer gurbikdesen değil ama tırnaklarıma bu tarz küpeler takmayı çok seviyorum hihoyyyt
canım nasıl yapyonuz yaaa merak ettim
onceki sayfalarda hem malzemeler hem uygulama videolari var canim...
Pembe Leopar =)
Pastel Pembe Oje (kac numara unuttum soran olursa bakayim), Konad siyah oje, Konad m57 disk
Ah tirnaklarim biraz uzasa...
gel yapıyım cnm gurban ossuunnn:1rolleyes:arztez. çok güzel olmuş........bende istiyom yaaaaaaaa:1rolleyes:
saol cnm benım:1hug:yaaa süper ötesi olmuş canım ellerine sağlık çok güzel duruyor a.s.
banada yap bundan fisfisfis
ayıp ettın cnm bu imzayı hiç yorulmadan bıkmadan kım ısterse yaprım.hatta yazın kolumun iç kısmına kocaman yapıorum imzayı siper oluooooo:dance:
Çok güzel olmuşşş bayıldımmm tırnaklarda süperra.s.
a.s.
artez'cim aynı şehirde olsak kapını aşındırırım vallahi Atatürk'ün imzasının hayranıyım.
hatta sol kolumda dövmesi var :)
ooo canımcım seve seve yaprdım valla.bnde yaptırıcam inş cok ıstıyorum...varmı resım cnm kesıp koyda bakıyım a.s
arztez kizzz cok güzel olmus tirnaklarin
ya bisi sorcam hadi sag elinizle sol tirnaklari güzel desenliyorsunuz ama sol elle nasil yapiyorsunuz yaaa
arztez süper olmuş ,cok güzel tırnakların
peki french i hangi marka oje ve numarayla yapıyorsunn
yazarsan cok sevinirimdelikafadulden