- Konu Sahibi chocolatestar
- #1.201
olur netten alalım
özelden mi yazmak lazım :26:
özelden mi yazmak lazım :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün saat 13:00de dağıtıcıya teslim edildi yazıyor, ay inşallah yarın elime ulaşır..sen bildigimiz ptt nin sitesinden bak ptt yurtdışı ndan jessica vermiş sana takip nonu zaten cnm istanbula geldiyse ptt de de cıkar ama buyuk ihtima girmiştir ülkeye
canım googleye özgürce pazarlama yaz orda mesaj atıp yada arayıp gerekli bilgileri alabilirsin
tourmaline sen ne aldın
yurtdışından aldın sanırım
disklerden aldım canım..
ne kadara aldın nerden aldın ?
bana mı dedin you knowcum
ben yurt dışında diilim canım
istanbuldayım buralardan olmaz mı alamazmıyız
sana teslim canım baska yere bırakamazlar bugun gelir bencebugün saat 13:00de dağıtıcıya teslim edildi yazıyor, ay inşallah yarın elime ulaşır..
youknowcum postacı ,takipli olduğundan direkt elime mi teslim eder ? alalade bir yere bırakabilir mi yoksa elfteki gibi?
yok canım öyle bakıp alabilecegimiz yer yok keske olsa sen piggy paint ojelerini diyorsun dimi onlar cocuk ojesi zaten ama onlarda netten alabilirsin birtek türkiyeden almak istiyorsan özgürce pazarlamadan alacaksın ama orda 1 disk 10 tl yurt dısından alırsan 12 disk kargo fln 20 tlteşekkürler canım
bunu daha öncede senin bi yazında görmüştüm ama böle bakıpta alabileceğimiz bi yer yokmu
birde nette bakınırken bi marka gördüm piggy paint diye
buda bulunmaz dimi yurt içinde
çocuklar içinmiş benim kızçede oje meraklısı onun için hoşuma gitti
gerçi yurtdışı alışveriş te yapıyorum ama buralarda bulsak fenamı olur (
İlla yurt dışından sipariş etmenize gerek yok.ben gittigidiyor.com dan sipariş ettim.2 günde elime ulaştı üstelik biraz daha ucuza geldi.o siteye girince tırnak süsleme seti yazın. oradan seçin.ben lacivert kutuda olanı almıştım.resminide paylaştım
çizik değil cnım her diskin uzerinde ince jelatin var cıkarmazsan yapamazsın zaten
haklısın beni önceden de uyarmış olmana rağmen jelatinleri yok sandım , hatta dedim ki ' aa youknow jelatin var demişti bunlar jelatinsiz gelmiş ' dedim o kadar belirsizdi yani. çizik değilmiş onlar, birkaç tane denedim tabii ama hiçbiri renk vermedi uygun ojeler de alayım..sıyıracı ve diski devamlı asetonla temizlemek gerek demek ki.ay bir de o sıyıracı çekerken çizilecekmiş gibi gelio bana disk..
yalnız şöyle birşey oldu malesef 2 diskin aynısından yollamışlar 12 tane farklı farklı geleceğine 10 tane değişik diskim var yane