• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

netten alıyoruz canım açıkta gidip bakıp alabilecegimiz bir yer yok türkiyeden alayım diyorsan googleden bak özgurce pazarlama ama orda 1 disk 10 tl ama daha ucuza daha cok diyorsan googleden bak born pretty store die bir sayfa orda 12 disk damga ve sıyırac 12 dolar fln

1 disk
sıyıracc damga felan ne kadara geliyo 50 mi ?
denemek için bi tane almak istiyorum

burda linki yokta işyerinde var tırnak center diye bi yer orası daha mı ucuz ne :S
bu ay spor aleti aldımda diğer ay alayım.
sen ve şoko yaptıkca hevesleniyorum

kkekle11.jpg

you know seninkine benzetmeye çalıştım ama seninki gibi güzel durmadı niye niye niye :((:50::44::59:

kkekle22.jpg

simli deil kuzucan metalik :27: alix avien 231 :27: fimolarda ojenin uzerine yapıştırıom ya öle uzerine koruyucu geciom top coat bu kdr

mavimi lacivertmi pastelin laciverti cok guzel bak o alix avien şirinevlerde süvari kozmetikte var bugun gördum onayladım 10 tanede oje aldım:27:

bak cektigin fotoyu hizliresimyukle.com a yükle ordaki linki kopyala burda yazı yazdıgın yerin ustunde cerceve içinde ağac gibi bişi var rsim yani oraya yapıştır tamam de bu kadan :27:

Back