Kendi yaptığınız tırnak desenleri

Ya o kelebekler nasıl yapılıyo tırnağa bende istiyorum:gitme: Maşşallah yaa çok güzeller

Son düzenleme:
son yaptigim kelebekler yapistirma canim... ondan oncekiler baski, onceki sayfalarda nasil yapildigi var, ozellikle ilk sayfalara bakmani oneririm

tesekkur ederim arkadaslar <3<3<3 =)

denizcim sana bişey soracagım . sENİN yaptıgın bır model vardı ilk sayfalardaydı baktım baktım bulamadım malaesef:çok üzgünüm:: küpelerınle aynı desen ve renkteydı koyu tonlardaydı onun nasıl yapıldıgını ogrenmek ısıtyorum . bıde dısk numarasını cvp verırısen cok mutlu olucam umarım derdımı anlatabılmısımdır:)

anladim canim... onu yaparken alix avien 170 no'lu kahverengi ojenin uzerine turkuaz bir oje kullandim, ondan sonra altin rengi ve m51 diskini kullanarak desen yaptim =)

chocolate'm makyajlar nerdeeeeeeeeeeeee

ellerine verdin kendinii

makyajlarına devam ediyorsun da ben mi bilmiyoruuum yoksaa :sinifsinif:

Sen bilmesen de takipcindimm kızzz delikafadulden

hı kullanmadım tatlım.
renkleri çok hoşuma gitmişti sadece.
şu kuş kadar tırnaklarım bi uzasa bi kırılmasa

parlatıcı oje fln sur devamlı cabuk uzar cnm hemde korur kırılmaz
nail arttan aldımda ben flormarn özelligi renkleri ve fırcası elde çizmek için hos ama

süper bayıldım hepsine, bu damgaları diskleri nerden bulabilirim, ben de hep böyle farklı renk ve desenleri severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…