• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

arkadaslar ingilizce oldugu icin kusura bakmayin, videonun orijinalini saklamadigim icin duzeltemedim...
benim blogum ingilizce okuyucularim da dunyanin sagindan solundan, ortak dil ingilizce diye direk o sekilde yaptim... sonra bir de turkcesini kaydetmedim diye pisman oldum zaten =)
kendini begenmislik gibi falan algilanmasin nolur =D

kullandıkların
bi tükenmez
bi fırça
diğerleri ne çözemedim
onlarıda söylersen kendini beğenmişlik olarak algılamam sempatiksalakcinni

nazar boncuğu denemem...naniknanik chocolate
ınki kadar güzel olmadı ama.....kaydirigubbakcemile3

arkadaslar ingilizce oldugu icin kusura bakmayin, videonun orijinalini saklamadigim icin duzeltemedim...
benim blogum ingilizce okuyucularim da dunyanin sagindan solundan, ortak dil ingilizce diye direk o sekilde yaptim... sonra bir de turkcesini kaydetmedim diye pisman oldum zaten =)

choclatcım çok teşekkürler sayende artık daha güsel nazar boncukları yapabiliyorum..
ben frenchin üzerine nazar boncuğu yapmaya bayılıyorum..çok güsel duruyor..

Son düzenleme:
o maviyi kendin yapabilirsin canim, beyaz oje al bir tane, icine biraz lacivert damlat ve karistir. istedigin rengi tutturana kadar damla damla ekle ve bir karton parcasi uzerinde dene =)

cnm senı facebook ta nasıl bulabılrım :)

Back