• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

31.jpg

32.jpg

30.jpg

bende tırnaklarım güzel diye övünüyorum bunların yanında benimkiler nekiiiiiiiiiiiiiiii !delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden özellikle çaklıt süpersin en kısa zamanda hemen alıyorum nasıl gözümden kaçmış ki böyle güzel bir buluş birde bu desenleri nasıl seçeceğiz yoksa siparişte şansımıza ne çıkarsa mı?

çaklıtttttttttttttt bu çiçekleri nasıl yaptınnnnnnnnnnnnn değişik renklere boyadın dimi sanki desen süngerle yapılmıs gibi durmus
bende tırnaklarım güzel diye övünüyorum bunların yanında benimkiler nekiiiiiiiiiiiiiiii !delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden özellikle çaklıt süpersin en kısa zamanda hemen alıyorum nasıl gözümden kaçmış ki böyle güzel bir buluş birde bu desenleri nasıl seçeceğiz yoksa siparişte şansımıza ne çıkarsa mı?

adreste diskler var altında numaraları istedign numarayı söyliceksin

tesekkur ederim arkadaslar =))))
you_know, ustteki cicegi farkli, alttaki cicegi farkli boyayip yanlamasina siyirdim ki karismasin =) cok kolay!

yok kuzum china glaze altini... ama bence konad altini da acik renk uzerine boyle cikar...

denedim akşam konadın altını acık renkte hiç belli olmuyor ya deliriciiiiiim:sinifsinif:

bu arada bu yeni yaptıgın desenin ojesinden bendede var moruu fırcasını cok begendim ya tek seferde sürülüo

Back