• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

3.jpg

2.jpg

3.jpg

You_Know, ellerine saglik...

cok guzel olmus you know =))))

9.jpg

bunların hepsini cooooook coooook begendimmm pembe olanlar cok seker olmus
bende istiyorum boshayallersmile

bunların hepsini cooooook coooook begendimmm pembe olanlar cok seker olmus
bende istiyorum boshayallersmile

evet hepsi çok güzel gerçekten ben ayıramıyorum hepsine bir sanat eseri gibi hayranlıkla bakıyorum , keşke ben de yapabilsem bayanssulusmileopuyorumnanaktanboshayallersmile
china glaze de hasta oldum yanee o ne muhteşem renkler :D

ay ilk resme bayildim. okyanusgibi olmuş. ama dibi turkuaz snu mavi gibi iki renk nasil ldu ben de yapmak istiyorum ama çok beceriksizim mafoldumben

ona sormussun ama ben cevaplayayımopuyorumnanaktan
sungerle canım aynı ton mesela 3 oje sert bir yuzeye dök ben plastik tabaklar varya onlarda yapıyorum bulasık sungerinden kes elininin tutabilecegi bir parca tabaga 2 damla oje sonra sungerle alıp tırnagına minik minik vurus gibi sür sırayla en son koruyucu gec bu kadar cok ama cok kolay

evet bu islemler cok degisik geliyor insana.
ama aslinda yapimi cok kolay..
cocugunuz yoksa bol bol yapin :)
ama günde 1500 defa cesme altina giriyorsa eliniz.. benim gibi karsidan seyredersiniz anca :)

evet ayni you_know'un dedigi gibi =)
bir de uzerine cila gecince aradaki gecis yerleri bulaniklasiyor... yani elde edilen sonuc cok zormus gibi gosterse de aslinda o kadar pratik bir yontem ki... istediginiz her oje arasinda gecis yapabilirsiniz ben o resimde uc renk kullandim en altta su yesili var sonra turkuaz en ucta da petrol mavisine yakin bir mavi var.

begenen arkadaslarima tesekkur ederim =) ben de boyle egleniyorum iste adim deliye cikti ama arkadaslarim hep bir sonraki yapacagim seyi bekler oldu =)

ona sormussun ama ben cevaplayayımopuyorumnanaktan
sungerle canım aynı ton mesela 3 oje sert bir yuzeye dök ben plastik tabaklar varya onlarda yapıyorum bulasık sungerinden kes elininin tutabilecegi bir parca tabaga 2 damla oje sonra sungerle alıp tırnagına minik minik vurus gibi sür sırayla en son koruyucu gec bu kadar cok ama cok kolay
bende öğrenmiş oldum saol cnm a.s.

Back