- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
Bende ilk defa ekledim dudaklarımı:)
ilk defa bu kadar güzel dudak görüyorum :1shok:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ilk defa ekledim dudaklarımı:)
mafoldumben mafoldumben :dilcikar::a015:
ilarzucum cnm tskr ederım . Ah bir de makyaj konusunda senin yarın kadar olabılsem ne hoş olucak vıdeolarını ızlıyorum bıseyler kapabılmek adına:) öpüyorum .
mafoldumben mafoldumben :dilcikar::a015:
kontesim cidden hafif tonlar inanilmaz yakisiyor sana birde pembeler, yves rocher rujunu ilk bakista cok begenmedim ama baktikca birden gözüme güzel gelmeye basladi belki bu tonlari kendime yakistiramadigim icindir, ya zaten bana ruj pek yakismiyor malesef
islandim birinci ve ikinci resimde rujlar harika cok yakismis
donutum ilk resimdeki tonu hic sevmem kontesimde bu tarz bisi sürmüs begenmedim :) ama 3 numara birde 4 numara harika ya masallah
nur_bozkurt pembe tonu cok güzel yakismis kirmizidan daha fazla ilk resimdeki cok güzelmis
Thetis opuyorumnanaktan
cafelatte hangi birine yorum yapayim sasirdim genel anlamda pek güzeel
deren rujun rengi cok yakismis dudak kalemi gibi duruyor, bu tonlari cok begeniyorum
anam kontesim bu ne korktum kuzum :) kizma ama hiiiic begenmedim cok cansiz ölü gibim yav alsanaalsanasmile
oysa nekadarda seksi dudaklarin var
zevkler ve renkler tartisilmazmi diyelim anam olumunekankayizsmile
kontesim cidden hafif tonlar inanilmaz yakisiyor sana birde pembeler, yves rocher rujunu ilk bakista cok begenmedim ama baktikca birden gözüme güzel gelmeye basladi belki bu tonlari kendime yakistiramadigim icindir, ya zaten bana ruj pek yakismiyor malesef
rujun yakışmadığı insan olur mu kız
bi dünya renk war illa ki biri gider sana aklinialirimsmile
magrentam çok birbirine yakın tonlar hayret sen öle şeyler yapmazsın binti hatunumkaydirigubbakcemile3
renkler çok güzel pink pop da gercekten çok hoş duruyor başka markanın olsaydı koşa koşa alırdım
bu rujlar beleşe geldi lakin ben de avon almıyorum canım ama parıltısını seviyorum geçenlerde shiseidodan bir ruj beğendim alayım dedim millet bu pink popa çok benzetmiş o rengi bende vazgeçtim sonra olanı kullanayım dedim pinti bir hatun olarak :)
seninkileri gördüğümüz mü var kuzim? valahi bayıldım kızın dudaklara ne kadar karekteristik üst dudak alt dudak öyle be anam.. köşeli dudağı çok seviyom yaaa
bu dudaklarılan fazla göz makyajı yapmana gerenk yok zaten çiçekim az az takıl dudaklara yoğunluk ver sen, tabi gösleri görmedim bilemicem şimdi bak:))) belki gözler ondan da güzelaklinialirimsmile
ama dudakların gerçekten etkileyici renk renk ruj görmek istiim o dudaklarda olmaa mıı?