Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim :)canım dudakların çok kalın ve çok etkileyici bence rujun rengide harika süpersin
Çok hoş gözüküyor bayanssulusmilebunuda yeni aldim kalem halinde ruj, hani su sisko göz kalemleri varya ayni onlar gibi
biraz cok simli ama ucuzlamis öyle aldim :)
kızlar bende resim koymak istiyorum nasıl yapıcam tarfi edermisiniz
bunuda yeni aldim kalem halinde ruj, hani su sisko göz kalemleri varya ayni onlar gibi
biraz cok simli ama ucuzlamis öyle aldim :)
bir tanede benden olsun cok sevdigim bir parlaticiyi sürdüm ama resimde cok cok daha acik cikti malesef rengi yaa
hazır gelmişken bir resimde ben koyayım dedim
ayyyyyyyyy bu ne dudaklar okypete abla gerçekten mükemmelsin her nekadar beni sevmesende ben seni sevdim
ve duaklarını çok çok beğendim yaa allah vergisi valla ay bende isterdim yaa öle kalın dudak maşalah bin kere valla
nazar değmesin sakın
.
sarı saçlı halim. ah ah. fi tarihinde kaldı o sarı saçlar.:))
yok yok. severim seni.
..
öyle düşünme sakın..
teşekkürler güzel sözlerine...a.s.
aaaa valla çok şaşırdım abla hani genelde ters konuşurdun benle fikir uyuşmazlığımızdan dolayı ...ama sevindim şimdi...buarada sarı saçlarını ben çok beğeniodum siteye üye olmadan önce avatarında görüodum ve çok beğeniodum seni ablacım ama duaklarına hayran kaldım yaaa bakım yapıomusun dudaklarına dolgunlaştırıcı falan kullandınmı ayy varsa öle bi tavsiyen banada sölermisin ben dudak fakiriyim dea.s.a.s.