• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Yaptığım Ojeler

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
Yüzlerce ojem var aralarında kullanmadıklarımda var yada alıp hosuma gitmeyenler bende renkleri karıştırarak yeni renkler elde ettim .Evde değişik ojeleri karıstırarak yeni renkler elde etmeye franken deniyor .:icecream:

Bu içlerinde en çok sevdigim gri renk chanelin vardı ama o kadar para bayılamazdım bi ojeye

Foto%C4%9Fraf-0004qg..jpg

Foto%C4%9Fraf-0004pw.jpg

Foto%C4%9Fraf-0004p.jpg

Foto%C4%9Fraf-0004m.jpg

Foto%C4%9Fraf-0004j.jpg

Foto%C4%9Fraf-0005r.jpg

Foto%C4%9Fraf-0005.jpg

Foto%C4%9Fraf-0004uj.jpg

senin şu yeşili blogunda da görmüştüm ben. ama hiç öyle yeşil tonları yok bende. önce altyapı hazırlmm lazımkaydirigubbakcemile4

işe yarıyor en azından ve bu sene gri moda bende hemen yaptım yeşilide sevdim ama gri favorim:icecream: bide somon ve acık gri renk yaptım ama onun fotosu yok şimdilik yakında ceker eklerim

balim tirnaklarin ne güzel öyle
gri renkli olana bayildim ama hani ojelerinin devami :mymeka:

işe yarıyor en azından ve bu sene gri moda bende hemen yaptım yeşilide sevdim ama gri favorim:icecream: bide somon ve acık gri renk yaptım ama onun fotosu yok şimdilik yakında ceker eklerim

Cnm bnde somon rengı karısımını nasıl buldugunu cok merak edıyorum . Fotusunu yukledıgınde karısımı nasıl elde ettıgını de yazarsın dımı :) Merakla beklıyorum .

turuncu ojeyle beyaz ojeyi karıstırdım canım ama rakı beyazıyla çok turuncu olmayan bir ojem vardı onu fotosunu eklicem

Back