• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendi yaptığım duvar stickerı...nasıl olmuş sizce..

ohcanimadeysin

♥pamugum ve prensesim ♥
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
6.873
32
158
Ankara
kızlar az önce yaptım bunları...siyah yapışkan folyo aldım önce..sonra netten beğendiğim wall stickerden çiçek modelini çaldım..
şu kıvrımlı desenlerde halımda vardı..aslında halımda daha çok var karma karışık ama içlerinden bunu beğendğim..üzerine cam koyup kopya kağıdıyla çizdim..sonra yapışkanlı folyoya çizip maket bıçağıyla kestim...geçende koçtaşta bakmıştım 50 küsürdü sitickerlar..bana 6 tl ye mal oldukaydirigubbakcemile5

saolun çok sevindim beğenmenize....
evet ayrı bir hava kattı gerçekten çok hoşuma gidiyordu..netten çok bakıyordum..yeni taşındım zaten..birçok şeyi yeniledim..artık adama sticker istiyorum demeye yüzüm kalmadıkaydirigubbakcemile3 dedim bende folyo alıp kendim yapmayı deneyeyim olmazsa atarım..
yaptım yapıştırdım eşime gösterdim çok beğendi oda..hihoyyyt

aaaa süper fikir de başka neyle yapıştırdınız düşmesin? yapışkan folyo nerde satılıyor? bide bu şekil için kaç m aldınız? çok heveslendim

hepinize teşekkür ederim kızlar..

ellerine sağlık
çok güzel bi fikir
ben de deniycemyerimseniben
dene canım dene...valla hem kolay hem çok ucuz
Bende yapcam :1shok:
Saol valla, ellerine sağlık a.s.
opuyorumnanaktan
aaaa süper fikir de başka neyle yapıştırdınız düşmesin? yapışkan folyo nerde satılıyor? bide bu şekil için kaç m aldınız? çok heveslendim

canım bu zaten kendi yapışkanlı bişey..ama çokta kolay çıkabilen bişey ve duvarada hiç zarar vermiyor..ben koçtaştan aldım indirimde diyordu zaten alacaktım..2 metre rulo halde satılıyordu 4 tl..ama düzenli kullandım.arkasına çizerken bi ordan bi burdan yapmadım..düzenli bişekilde gittim bayağı arttı..bi bu kadar daha yapabilirim belki...

daha öncede demiştim ben kıvrımlı şekilleri halımdan çaldım.çiçekleride nette beğendiğim bi stickerdan çaldım..beğendiğim sticker resmini kaydettim..sonra onu açıp istediğim boyutta büyüttüm..kopya kağıdını bilgisayarın ekranına koyup çizdim..sonrada karbon kağıtla yapışkan folyonun arkasına..çok kolay kızlar 1 saatimi almamıştır yapması...

bende artanından banyodaki aynaya yapmayı düşünüyorum bide yatak odasında yatağımızın başındaki duvara..

bu arada salı pazarları gibi yerlerde züccaciyelerde de olabiliyor bunlardan..

aynaya da yapışır tabi dimi o, hatta kapıların üzerlerine de olabilir. ben bi yerde yemek odasının vitrinin camlarına sticker yapıştıran görmüştüm. hayal gücüyle sınırlı :dance:

canım ben bişi sormak istiyorum bu yapışkanlı folyo dediğin şey bu kutuları kapladığımız kağıt mı?
birde diğer sorum duvarların saten boya mı?

images

evet heryere olabilir...düz renklerinden bulursanız odalarınızla uyumlu oarayada olur..benim salonum çok koyu kahve venge mi diyorlar ondan bide krem..o yüzden siyah gitti..yatak odamda öyle..ama oturma odama lila pembe mor gibi düz bir renk bulursam farklı şekiller çıkarıp yapmayı düşünüyorum..bunların desenlileride var..naylon masa örtüsü gibi böööğk...

Back
X