Çatlaklar Kendi Yapabileceğiniz Çatlak Kremi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
T

thuche_k

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi thuche_k
EVET ARKADAŞLAR BUNU GÜVENİLİR BİR KİŞİDEN ELDE ETTİM VE BENDE BAŞLICAM NE DERSİNİZ HAPBERABAER BAŞLAYALIM VE SONUÇLARI BU SAYFADA PAYLAŞALIM...GELELİM FORMÜLE 2 TATLI KAŞIĞI GLİSERİN YAĞI YARIM ÇAY BARDAĞI KAKAO YAĞI YARIM ÇAY BARDAĞI BADEM YAĞI 1/4 ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞI BUNLARI KARIŞTIRIP NEREMİZDE ÇATLAK PATLAK VARSA SÜRÜYORUZ.SONRA İYİCE MASAJ YAPIYORUZ.EĞER İSTERSENİZ FISFISLI ŞİŞEYE KOYADA BİLİRİZ.SÜRDÜKTEN SONRA YIKARSINIZ AMA DEDİĞİM GİBİ ŞİŞEYE KOYUP EMİLİMİ RAHATLATABİLİRİZ BİRDE BANYODAN ÇIKTIKTAN SONRA VÜCUD NEMLİYKEN SÜRERSEKTE İYİCE EMER.BUARADA HAMİLELERDE ÇATLAK OLUŞMASIN DİYE GÖÖÖNÜÜL RAHATLINLA KULLANABİLİRMİŞSİNİZ..BENDEN SÖLEMESİ HADİ GELİN HEP BERABER DENEYELİM...BEN BAŞLIYORUM VALLA...Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

• Konu Sahibi thuche_k
eğer sonuç alırsanız bende başlayabilirim
çatlağım yok ama en azından bir bilgi olarak aklımda bulunur

• Konu Sahibi thuche_k
bir uzmandan duyduğum bilgiye göre vücutta çatlak oluşmadan önce o bölge kaşınırmış ve çatlak oluşmadan çilek yağı kullanmak gerekirmiş

• Konu Sahibi thuche_k
arkadaslar olusan catlakların maalesef caresi yokmus sadece olusumunu engelleyebilirmişiz

• Konu Sahibi thuche_k
malesef çatlaklar beyaz renk olunca hiç bir formül kar etmiyormuş.sen genede dene,işe yarasa biz de başlayalım.bende de çok var.

• Konu Sahibi thuche_k
arkadaşlar mantıklı düşünelim,çatlak dediğimiz şey büyüme sırasında ve kilo alındığında(kilo verildiğinde değil) derinin yırtılması gibi bişeydir.önce kızarır,sonra da beyazlaşarak oturur ve bunun geri dönüşü yoktur.yani belki estetik cerrahinin bir yöntemi varsa da benim bu konuda bilgim yok.bazı insanlarda hamilelik sırasında bile çatlak oluşmaz,bu o kişilerin derisinin ne kadar esnek olduğunun(ve aynı zamanda şanslı olduklarının) kanıtıdır.çatlağa,oluşmadan önce çözüm bulunabilir,çeşitli yağlarla derinin daha elastik bir yapı alması sağlanarak.ama tabi deriniz az esnek ise bu da bir yere kadar..bazı gerçekleri kabul etmek gerekir.yoksa kozmetik pazarına yem oluruz.sonuçta herkes memnun olmadığı bir konuda ümit besler hep..

• Konu Sahibi thuche_k

elbette hepimiz mantıklı düşünceden uzak değiliz.nasılki kırılan vazo yapıştırıldında eski haline dönmezse bu çatlak olayıda aynı şey..bilgilerin doru ve güsel yalnıs ufak tefek eksikler var.ben ekliim en iisii 1.si bunu tüüüm doktorlar ve herbalistler söylüyoki çatlaklar başlamadan mesela en basidi hamilelik başında böle yağlara başlamak gerekiyor.2.eğer çatlaklar morsa ve daha çook tazeyse bu gibi karışımlar oldukça etkli.ama diğerler için yani beyazlaşanlar için de en azından o kötü görüntüyü oldukça hafifletiyor. bu yüzden de bunda MANTIK DIŞI tek birşey yok.. eğer her konuda hadi bu da başımıza geldi nasılsa geçmez dersek olan şeyler dahada fazlalaşırr bence....bilgilerinize duyuruluer arkadaşlarrr

• Konu Sahibi thuche_k
buarada bu sölediklerim kozmetik değil ve oldukçada ucuuz ben burda buldum ve memnun oldumm bi formülü paylaşmak istedim MANTIK DIŞI bir durum varsa kullanmassanıs hepinize
sevgilerle

• Konu Sahibi thuche_k

öncelikle şunu belirteyim iki yerde büyük harflerle yazdığın kelimeleri bağırma olarak kabul ediyorum,ve gerçekten üzüldüğümü söylemek istiyorum.inan benim senden çok daha uzun zamandır çatlaklarım var..ayrıca eksik yazdığım bişey yok,yani senin yazdıklarından eklediklerinden farklı olarak.ne diyeyim kolay gelsin..

• Konu Sahibi thuche_k

bende şunu söylemeliyimki benim büyük harflerle yasdığım yasılar sadece sölemiş olduğunuz kelimelerin beni üzdüğünü belirtmek içindi.kimsenin haddine düşmez aslaa birisine bağırmak ...çünkü burası çook güsel bir paylaşım sitesi ve burda elbette beğeniler gibi eleştiriler olumlu veya olumsuz düşünceler de olucaktır ayrıca olmalıdır da ... yterki kırıcı kelimeler kullanılmasın.sizin yasdıklarınızı onaylayarak yasdım o yasıyı ama neyse artık teşşekkürler bakalım ne olucak bi fayda görmeye başladım dahada görürsem herkesle paylaşmaya devm ederim..

• Konu Sahibi thuche_k

tamam,ben seni anlıyorum ama sen de şunu anla,benim yazdığım hiçbir kelime seni hedef alarak,hele ki kırmak adına yazılmadı.sen öyle algılamışsın.sonuçta birbirimizi tanımıyoruz ve yüzyüze konuşmadığımız için ifadelerimiz bazen yanlış anlaşılabiliyor vs..ama şunu da söyleyeyim yazdıklarımız arkasındayım:))))

• Konu Sahibi thuche_k

aynen bende yazdıklarımın arkasındayım:)
sengözlerimebaksanab

• Konu Sahibi thuche_k
slm arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum ama önceden de hep takip ediyodum yazılanları benim de çok fazla çatlağım var hatta bu çatlaklar psikolojimi bozdu bile diyebilirim:çok üzgünüm: yazılanların hepsini okudum ve kafam karıştı mac isimli arkadaş çatlaklarının baya bi azaldığını belirtmiş ama bazı arkadaşlar hiç tedavisi yok demişler:bbo: arkadaşlar gerçekten hiç bişiler deneyip de olumlu sonuç alan kimse yok mu ya lütfen yazsın çok sevaba girer valla

• Konu Sahibi thuche_k
ya bu çatlaklar oluşurken gerçekten çıldırtırcasına kaşındırıyorrrr,hamileyim ve deli gibi kaşınıyor göğsüm ve göbişim kırmızı kırmızı oluşuyorlar incelediğim kadarıyla tüm krem ve yağları sürüyorum ama kaşıntı geçmiyor lierac denilen kremi aldım ama hala tık yok..

• Konu Sahibi thuche_k

arkadaşım mutlaka badem yağı veya kakao yağıyla sabak akşam karnına bacaklarının üst kısımlarına masaj yaparak sür bu yağlardan. ve en önemlisi bol bol su iç. suda çok önemli çatlak oluşmaması için vucudu nemli tutuyor ve esnemesine kolaylık sağlıyor. bak ihmal etme sonra çok pişman olursun.tıpkı benim gibi pişman olduğum gibiklava:

• Konu Sahibi thuche_k
ya arkadaşalr nie olumsuz yorumlar yapıyosunuz ki burda çogumuz böyle tariflerle umutlanıyoruz geçer veya geçemz ama konuyu açan arkadaşa ben teşşekür edeiyorum..şöyle çatlaklarla ilgili başlıklara bi bakın bakalım ve o onca bayanın ihtiyacını görün..bence boşa laf kalabalıgı yapıyosunuz..bundan yaralanmak isteyen isterse 20 yıllık çatlagı olsun yine dener yine dener..sizin varmı bilmiyorum ama olanlar için çok büyüyk bi problem bu çatlakalr
tekradan başlıgı açan arkadaşa teşşekürler canım

• Konu Sahibi thuche_k

saol canım emin ol bu dediklerini fazlasıyla yapıyorum ama çatlayacağım varsa çatlayacak sanırım,ben tedrimi alıyorum yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…