T
thuche_k
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi thuche_k
arkadaşlar mantıklı düşünelim,çatlak dediğimiz şey büyüme sırasında ve kilo alındığında(kilo verildiğinde değil) derinin yırtılması gibi bişeydir.önce kızarır,sonra da beyazlaşarak oturur ve bunun geri dönüşü yoktur.yani belki estetik cerrahinin bir yöntemi varsa da benim bu konuda bilgim yok.bazı insanlarda hamilelik sırasında bile çatlak oluşmaz,bu o kişilerin derisinin ne kadar esnek olduğunun(ve aynı zamanda şanslı olduklarının) kanıtıdır.çatlağa,oluşmadan önce çözüm bulunabilir,çeşitli yağlarla derinin daha elastik bir yapı alması sağlanarak.ama tabi deriniz az esnek ise bu da bir yere kadar..bazı gerçekleri kabul etmek gerekir.yoksa kozmetik pazarına yem oluruz.sonuçta herkes memnun olmadığı bir konuda ümit besler hep..
elbette hepimiz mantıklı düşünceden uzak değiliz.nasılki kırılan vazo yapıştırıldında eski haline dönmezse bu çatlak olayıda aynı şey..bilgilerin doru ve güsel yalnıs ufak tefek eksikler var.ben ekliim en iisii 1.si bunu tüüüm doktorlar ve herbalistler söylüyoki çatlaklar başlamadan mesela en basidi hamilelik başında böle yağlara başlamak gerekiyor.2.eğer çatlaklar morsa ve daha çook tazeyse bu gibi karışımlar oldukça etkli.ama diğerler için yani beyazlaşanlar için de en azından o kötü görüntüyü oldukça hafifletiyor. bu yüzden de bunda MANTIK DIŞI tek birşey yok.. eğer her konuda hadi bu da başımıza geldi nasılsa geçmez dersek olan şeyler dahada fazlalaşırr bence....bilgilerinize duyuruluer arkadaşlarrr
öncelikle şunu belirteyim iki yerde büyük harflerle yazdığın kelimeleri bağırma olarak kabul ediyorum,ve gerçekten üzüldüğümü söylemek istiyorum.inan benim senden çok daha uzun zamandır çatlaklarım var..ayrıca eksik yazdığım bişey yok,yani senin yazdıklarından eklediklerinden farklı olarak.ne diyeyim kolay gelsin..
bende şunu söylemeliyimki benim büyük harflerle yasdığım yasılar sadece sölemiş olduğunuz kelimelerin beni üzdüğünü belirtmek içindi.kimsenin haddine düşmez aslaa birisine bağırmak ...çünkü burası çook güsel bir paylaşım sitesi ve burda elbette beğeniler gibi eleştiriler olumlu veya olumsuz düşünceler de olucaktır ayrıca olmalıdır da ... yterki kırıcı kelimeler kullanılmasın.sizin yasdıklarınızı onaylayarak yasdım o yasıyı ama neyse artık teşşekkürler bakalım ne olucak bi fayda görmeye başladım dahada görürsem herkesle paylaşmaya devm ederim..
tamam,ben seni anlıyorum ama sen de şunu anla,benim yazdığım hiçbir kelime seni hedef alarak,hele ki kırmak adına yazılmadı.sen öyle algılamışsın.sonuçta birbirimizi tanımıyoruz ve yüzyüze konuşmadığımız için ifadelerimiz bazen yanlış anlaşılabiliyor vs..ama şunu da söyleyeyim yazdıklarımız arkasındayım:))))
aynen bende yazdıklarımın arkasındayım:)
sengözlerimebaksanab
ya bu çatlaklar oluşurken gerçekten çıldırtırcasına kaşındırıyorrrr,hamileyim ve deli gibi kaşınıyor göğsüm ve göbişim kırmızı kırmızı oluşuyorlar incelediğim kadarıyla tüm krem ve yağları sürüyorum ama kaşıntı geçmiyor lierac denilen kremi aldım ama hala tık yok..
arkadaşım mutlaka badem yağı veya kakao yağıyla sabak akşam karnına bacaklarının üst kısımlarına masaj yaparak sür bu yağlardan. ve en önemlisi bol bol su iç. suda çok önemli çatlak oluşmaması için vucudu nemli tutuyor ve esnemesine kolaylık sağlıyor. bak ihmal etme sonra çok pişman olursun.tıpkı benim gibi pişman olduğum gibiklava: