T
thuche_k
Ziyaretçi
- Konu Sahibi thuche_k
ya arkadaşalr nie olumsuz yorumlar yapıyosunuz ki burda çogumuz böyle tariflerle umutlanıyoruz geçer veya geçemz ama konuyu açan arkadaşa ben teşşekür edeiyorum..şöyle çatlaklarla ilgili başlıklara bi bakın bakalım ve o onca bayanın ihtiyacını görün..bence boşa laf kalabalıgı yapıyosunuz..bundan yaralanmak isteyen isterse 20 yıllık çatlagı olsun yine dener yine dener..sizin varmı bilmiyorum ama olanlar için çok büyüyk bi problem bu çatlakalr
tekradan başlıgı açan arkadaşa teşşekürler canım
canıımmm öncelikle çok çok teşekkürler...açıkcası son olanlardan sonra uzuunn bir süre girmedim bu siteye kırıldımm..ama şimdi senin yazını okuyunca çok mutlu oldummevet arkadaşım benim de uzuun zamandır çatlaklarım var ve bu formülle en azından bayyaaaaaaa bir fark etti yok etmek zaten imkansız aama zaten ne kadar anlatsam da gereksiz çünkü istemeyen insan denemezz.ben denedim ve sonuç aldımm..darısı herkesin başına fazla abartmadan ve umut kırmadan bişiler yapmak lasım yoksa hiçbişey otuduun yerden gelmiyor..sna çok teşşekkürler sevgilerrrra.s.a.s.a.s.