Çatlaklar Kendi Yapabileceğiniz Çatlak Kremi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
  • Konu Sahibi thuche_k

canıımmm öncelikle çok çok teşekkürler...açıkcası son olanlardan sonra uzuunn bir süre girmedim bu siteye kırıldımm..ama şimdi senin yazını okuyunca çok mutlu oldummevet arkadaşım benim de uzuun zamandır çatlaklarım var ve bu formülle en azından bayyaaaaaaa bir fark etti yok etmek zaten imkansız aama zaten ne kadar anlatsam da gereksiz çünkü istemeyen insan denemezz.ben denedim ve sonuç aldımm..darısı herkesin başına fazla abartmadan ve umut kırmadan bişiler yapmak lasım yoksa hiçbişey otuduun yerden gelmiyor..sna çok teşşekkürler sevgilerrrra.s.a.s.a.s.

• Konu Sahibi thuche_k

canım rica ederim tılsım33 le artık siteye giriyorum...son durum ne halen kullanıyomusun ben bi süre ara verdim.birine tekrardan başilim diyorum ama hangisini yapacagıma tam karar vermedim.senin gelişmelr % kaç oranında oldu

• Konu Sahibi thuche_k
kizlar ya bu catlaklar birtek dogumdan sonrami olusuyor yoksa kilo alip vermedende olabiliyormu :uhm:

• Konu Sahibi thuche_k
Derinin Yirtilmasinda meydana geliyo kilo alip verdigindede meydana gelebilir..

• Konu Sahibi thuche_k
merhaba benimde çatlaklarım var ve çok rahatsız oluyorum gidipde estetik yaptırcak kadarda param yok acaba gerçektende işeyarar bir formül yokmu?

• Konu Sahibi thuche_k
thuche-k nerelerdesn..sonuç nasıl?? bilgilendirirsen sevinirim.

• Konu Sahibi thuche_k
ben çok zayıfm hızlı bi şklide 7kiloaldm aama inanılmaz calaklar oluştu şuanda kırmızlar beyazlaşmaan acil larak ne yapablrm.bide başta verdiğnz tarif kaç günde bir uygulanıcak.

• Konu Sahibi thuche_k
yaa sımdı moralımı bozdun mutlaka caresı vardır aspırını yarından ıtıbaren denemeye balıyorum kısmetkafamçokkarıştı

• Konu Sahibi thuche_k
malesef çatlaklar beyaz renk olunca hiç bir formül kar etmiyormuş.sen genede dene,işe yarasa biz de başlayalım.bende de çok var.

bu yağları kullanıp her duşta kese yaparsanız renkleri ilk çıktığı görünümü alıyor bu bile umuttur

• Konu Sahibi thuche_k
ben bi ara 2 ay bio oil kullandım ama pek işe yaramadığını düşünüp 2de bıraktım bi de bunu mu denesem höööf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…