işte yönetici olarak neyi ne kadar yapıyor, işi hakkında biraz daha bilgi almam gerekiyor. zaten isteyen bir şekilde zaman yaratır ya da yaratamıyorsa açıkça söyler diye düşünüyorum.Yoneticiligin de seviyeleri var biliyorsunuz. Yonetici diye herkese söz dinletemez istese bile. Onun ustunde de yonetici/ mudur vardir.
Eşim de yonetici ama eşimin ustunde de yonetici var mesela. Yonetici diye hersey kafasina gore olmuyor.
Bu kadar yogun calisma, duzensizlik bana çok fazla geldi o ayri.
Yerinizde olsam yine de sirf bu nedenle bitirmezdim, biraz da ona uymaya calisirdim sanirim.
Hemen evlenme niyeti vs yoksa tabi...
öyle yapıcam :)Ben de kendi işimi yapmaya doğru gidiyorum ama çalışma saati konusunda prensiplerim sabit.
7de sofrada olmayacak erkek istemiyorum, net. Serbest meslekti, stresli işti, haftasonu çalışan erkekti huzurumu kaçırmak istemiyorum. Adam gibi yanında olacak bir erkek arıyorum. Acele de etmiyorum, kafam da rahat 30lu yaşların güzelliği bu bence ne istediğinden %100 eminsinBu kıvama gelmişsin sen de konu sahibesi, buluş bir bak olmazsa vınla kaç
Duruma bakarsın. Frekans tutturabiliyormusun,Adam sana vakit yaratacakmı ona bakarsın mesela.hayır nikah'ın n'si bile gündemimde değil :)
kalalım bakalım akışta, ne olacak.
ne güzel, mutluluğunuz daim olsun :)Önce bir bulusun, bir bak elektriğin tutacak mı. Bakalım aynı hevesi aynı heyecanı olacak mı onun da buluşmadan sonra. Sonrası için su akar yolunu bulur. Biz eşimle farklı sehirlerdeydik, bazen ayda bir bazen 2 ayda bir geliyordu. İşi de çok yoğundu ama birbirimiz için doğru insanlar olduğumuzu anlayınca uzaklar yakın oluyor.. hep iletisimdeydik. Bu şekilde 1 sene geçtikten sonra nisanlandik, bir sene sonra da evlendik. Şimdi 3 senelik evliyiz, bir de 2 aylık bir bebisimiz var
Hayat sürprizlerle dolu..
benim erkek arkadaşım da aynı sektördeYeme içme sektörü ...
Hiç kendini boşuna yorma benden sana tavsiye.
Asla saatleri belli olmaz, haftalık izni yok , yıllık izni yok .Her şey iyi gidip evlensen bile eve en erken geliş saati 10-11.
Tek başına yenilen yemekler
Tek başına gidilen/gidilemeyen tatiller
Özel günler yok olsa da ayak üstü
Bayramdan bayrama plan yapma
Net olmayan gelir bazen süper ,bazen sinek avlama ,
Yorma kendini kuzum ...
Hep yorgunlar,hep yorgunlar ,hep kafaları meşgul
ben ona aslında, bu hafta izin gününe denk getirelim dedim daha geçen hafta hatta konusu açıldığında.Duruma bakarsın. Frekans tutturabiliyormusun,Adam sana vakit yaratacakmı ona bakarsın mesela.
Yoğun çalışmak zor,İstanbuldaysan trafik de ayrı dert ama niyetine bakarsın. Mesela seninle buluşmak için fırsat yaratacakmı? Fedakarlık yapacak mı?
Ha tabi ki ilk buluşmadan sonra "ben bu adamla görüşürüm"noktasında olursan tabi ki.
Bu sebeple akışta kal dedim
Turizm sektöründe mi bu adam? Mesleğim olduğu için çok gözlemledim ciddi düşünülecek adam çok çok azdır aralarında. Sevgili olarak çok eğlenceli kafa insanlardır amaben ona aslında, bu hafta izin gününe denk getirelim dedim daha geçen hafta hatta konusu açıldığında.
dün tekrar konuşuldu, yarın görüşelim dedi, tamam dedim.
hatta ona kalsa evin önüne çık bi 5 dk göreyim teklifi bile yapmışlığı var hem de kaç kez.
ilk buluşma fikri de ondan çıktı.
dün konuşuyorduk saat akşam 10.30 falandı evine gideli yarım saat mi ne olmuştu. istersen şimdi görüşelim daha erken falan dedi yok dedim planlar öyle gider bi kahve içeriz dedim.
kabul etme sebebinin para biriktirmek olduğunu söyledi.benim erkek arkadaşım da aynı sektörde
üstelik turistik bir yerde, üstelik büyük bir mekanda yönetici olarak çalışıyor. ve biz zaten daha bu sezonun başında tanıştık yani toplasan 1 ay oldu.
ama sezon olmasına rağmen işinden dolayı görüşememe gibi bir sorunumuz olmadı
zaten pazarları kapalıydılar pazar yasağı kalkana kadar pazarları benimleydi, pazartesi de öğlene kadar gitmiyordu. aynı şehirdeydik o zaman.
değilse de hafta içinde bir gününü akşam erken çıkıp ertesi gün öğlen gelecek şekilde boşalttı (ki normalde kasadan dolaplara anahtarlar onda. yani hep planlı olması lazım) yapıyor yani bir şekilde. gün içinde 8-10 kere konuştuğumuz oluyor boş tenha geçen günlerde yoğunsa bana zaten akşama şu kadar rezervasyon var, şunlar bunlar var (bildiğimiz isimler varsa) diye bir gün önceden anlattığı için ben ona ilişmiyorum.
ama
benim de kendi işim. ben de yoğunum. üstelik ben şu anda başka şehirdeyim. o benim yanıma gelme planı yapıyordu. baktık ki olmuyor. ben işimi ayarladım ben gidecem. zaten burada geç vakitlere kadar gezecek edecek bir ortamım da yok benim. gece çıkan insan da değilim ben. turistik yerden kalıp buraya gelmesi de saçma olacaktı gerçekten.
sezon bitince daha rahat ederiz diye planlar yapıyor, bakalım. bu 3 aylık bir süreç. hep böyle olsa ben de yapamam zateen diyor mesela.
şimdi belki sizin bahsettiğiniz kişiler turistik yerde değildir. ama bir insan yılın 12 ayı hep böyle belirsiz hep yoğun da olamaz. bunu kabul ediyorsa bir sorun vardır. bakın benim kendi işim ben de 5 sene kadar aralıksız günde 20 saate yakın mesaiyle çalıştım. ama bitti yani artık.. . zaten dişimi sıkma sebebim oydu. işler otursun diyeydi... yine yoğunm ama plan yapıp günümü boşaltabiliyorum en azından. senede 3 bilemedin 5 ayı anlarım. hayatta 3-5 seneyi anlarım. akşam 10-11 gelmesi de normal zaten sektör bu. ama mesela benimki diyor akşam yemeğe çıkmak için plan yapmamız, önceden ayarlamamız lazım ama sabah kahvaltıya her zaman gidebiliriz :) yani gece geç gelir ama sabah da geç gider mesela, sabah gezeriz, gibi. sevgilimin işine çok da saygı duyarım (hep öyleydim 1 aylık ilişki için demiyorum bunu) herkesin işi emeği sonuçta...ama bir insan hep böyle çalışmayı nasıl kabul eder? kabul ediyorsa orada bir sıkıntı vardır. işyerinde ona yükleniyorlardır o ses edemiyordur, eziliyordur. bilmiyorum ama vardır yani bir şey.
yok turizm değil, restoran.Turizm sektöründe mi bu adam? Mesleğim olduğu için çok gözlemledim ciddi düşünülecek adam çok çok azdır aralarında. Sevgili olarak çok eğlenceli kafa insanlardır ama
bu konuda bile kafam öyle karışık ki.Ben ilk görüşte kalp titreme , aşırı heyecan olaylarına inanmıyorum ki psikolog Tülay kök var belliki biliyorsunuzdur ilk görüşmede çok etkilendiğiniz kişiden kötülük görme olasılığının çok yüksek olduğunu belirtir hep çünkü mental anlamda o tarz insanlara ilgi duyup çekiyoruz ilk görüşte ısınamasanız bile bence şans verin bi müddet karakterinin sağlam olduğuna inanıyor iseniz oturup kalkışına çevresi ile olan iletişimini irdeleyin
Ha o zaman olur. Otel eğlence sektörüyse tavsiye etmezdim. Ha düzgün adam yok mu aralarında elbette var ama çoğu günübirlik ilişki yaşayan fazla rahat adamlaryok turizm değil, restoran.
şehrin ortasında şubeleri var.
oradaki işleyişlerle alakalı yetkili.
onun da üstleri var, kendisi de birilerinin üstü.
turistik yerde falan değil, çok işlek yerlerde şubeler var, zincir bir restoran.
Niyeti güzel işte daha ne olsun.ben ona aslında, bu hafta izin gününe denk getirelim dedim daha geçen hafta hatta konusu açıldığında.
dün tekrar konuşuldu, yarın görüşelim dedi, tamam dedim.
hatta ona kalsa evin önüne çık bi 5 dk göreyim teklifi bile yapmışlığı var hem de kaç kez.
ilk buluşma fikri de ondan çıktı.
dün konuşuyorduk saat akşam 10.30 falandı evine gideli yarım saat mi ne olmuştu. istersen şimdi görüşelim daha erken falan dedi yok dedim planlar öyle gider bi kahve içeriz dedim.
valla ben insanlardan her şeyi beklerim.ben bu konuyu ilk okuduğumda hiç ışık alamdım
böyle yoğun insanlardan da pek ilişki olmuyor zaten
ya gerçekten çok yoğun oluyor ya da %82,97 oranında hali hazırda başka ilişki içinde oluyor.
kova
anladım zaten daha yaşlarınız da küçük -bize göre yani.kabul etme sebebinin para biriktirmek olduğunu söyledi.
kendisi de şikayetçi hatta ailesi de şikayetçi bu durumdan.
ailesi de yüzünü göremiyoruz çok çalışıyorsun diyormuş.
sabahları geç gidiyor.
ama kesinlikle kabul edilebilecek bir iş değil bence de. başka bir alanda kendi işini kurmayı planlıyor ve bir fikri daha var. böyle devam edemem ne sosyal hayatım kaldı ne bişeyim, elalemin kölesi olmak istemiyorum daha fazla diyor.
demek ki şu an içinde bulunduğum his ve kafa karışıklığı, zaman zaman gelen ne gerek var şimdi yaa fikri sadece bana özgü değilmiş, sizde de olmuş zamanında.anladım zaten daha yaşlarınız da küçük -bize göre yani.
olabilir para biriktirmek için bir süre katlanacaktır. ülkede şartlar da belli.
sana zaman yaratmak için çabaladığını görürsen işi sorun etme derim.
adamdan hoşlanır karakter olarak uyar, o kadar zaman yalnızlıktan sonra hayatına almaya karar verirsen tabi.
benim hayatımda senelerdir kimse yoktu. bana zor değil korkunç görünüyordu, birliktelik. o kadar alıştım ki ben yalnız olmaya. üstelik benim etrafım doktor ve mühendis dolu. sektörüm öyle çünkü. hayatta böyle alakasız bir işten birisi olacağını düşünmemiştim. zaten "dalga geçiyorsun herhalde" dediğimiz şeyler bi bakmışız ki gerçek oldu.
olabilir yani. denemeden bilemezsin.
valla ben insanlardan her şeyi beklerim.
sağolsunlar bende beklentiyi öyle azalttı ki insanlar, artık en yakınım katil çıksa şaşırmam.
belki de heyecansız olma nedenim budur.
bendeki hissizlik size de geçti herhalde
şimdi söz verdim gidicem mecburen
çünkü ben de bir yerden başlamazsam her günüm aynı olmaya devam edecek.