kendi yalnızlığıma aşırı alıştım.

işte yönetici olarak neyi ne kadar yapıyor, işi hakkında biraz daha bilgi almam gerekiyor. zaten isteyen bir şekilde zaman yaratır ya da yaratamıyorsa açıkça söyler diye düşünüyorum.
evlenme ile alakam yok
hayatıma biri girerse hayatımda bir değişiklik olur işte, sonunu bilmem.
tanımak lazım.
ben de iş yüzünden bitirmek istemem çünkü diğer sayfalarda da söyledim bilmem okudunuz mu ama, benim de bir dönem işim tatilsiz olacak şekilde yoğundu ve bir izin alabilmem için anca cenaze, hastalık vs olması gerekirdi.

öyle yapıcam :)
yani o kadar konuştuk bari bi kahve vs bişey içelim, nedir ne değildir görelim
ama ben neden bu kadar hevessizim bir şeylere, pandemi etkisi mi bilmiyorum.
rahata mı alıştık? konfor alanına mı kısıldık? bilmiyorum.
kıyafet seçiyor olmam gerekirken belki de, ben gayet sade ve rahat gideceğim, hafif bir makyaj, hafif bir parfüm, tamam.
18 olsam kendimi beğendirmek için uğraşırdım
ama 28'im ve malzeme bu deyip geçiyorum.
fazla kilo, estetik gerektiren bir yüz yapısı ya da herhangi bir uzva sahip değilim. takıntılarım yoktur.
bu fazla özgüven mi yoksa amaaan boşvercilik mi bilemedim.

hayır nikah'ın n'si bile gündemimde değil :)
kalalım bakalım akışta, ne olacak.
Duruma bakarsın. Frekans tutturabiliyormusun,Adam sana vakit yaratacakmı ona bakarsın mesela.
Yoğun çalışmak zor,İstanbuldaysan trafik de ayrı dert ama niyetine bakarsın. Mesela seninle buluşmak için fırsat yaratacakmı? Fedakarlık yapacak mı?
Ha tabi ki ilk buluşmadan sonra "ben bu adamla görüşürüm"noktasında olursan tabi ki.
Bu sebeple akışta kal dedim

ne güzel, mutluluğunuz daim olsun :)
yani şimdiye kadar kafa yapımız vs çok uyumlu. zıt düştüğümüz bir nokta olmadı. ailesi de anlattığına göre kendi işinde gücünde, başka ilçede insanlar. bu çalışmış, çabalamış, işinde belli bir yere gelmiş. yalnız yaşıyor, hayata dair işine dair planları var. hayalleri var, onları gerçekleştirmek için uğraşıyor. ve enerjisi de ilginç yani bu yorucu tempo içinde. bundan sonrası artık görüşüp aynı ortamda bulunma, aynı havayı soluma ile alakalı. ve dediğiniz gibi belki o beni beğenmeyecek. ama genelde bugüne kadar olan buluşmalarımda karşı taraflar hep olumlu idi bana karşı. görüştük ama ben bişey hissetmedim kusura bakma diyen olmadı. ha farklı sebeplerden artık bir arada değiliz o ayrı konu.

benim erkek arkadaşım da aynı sektörde
üstelik turistik bir yerde, üstelik büyük bir mekanda yönetici olarak çalışıyor. ve biz zaten daha bu sezonun başında tanıştık yani toplasan 1 ay oldu.
ama sezon olmasına rağmen işinden dolayı görüşememe gibi bir sorunumuz olmadı

zaten pazarları kapalıydılar pazar yasağı kalkana kadar pazarları benimleydi, pazartesi de öğlene kadar gitmiyordu. aynı şehirdeydik o zaman.
değilse de hafta içinde bir gününü akşam erken çıkıp ertesi gün öğlen gelecek şekilde boşalttı (ki normalde kasadan dolaplara anahtarlar onda. yani hep planlı olması lazım) yapıyor yani bir şekilde. gün içinde 8-10 kere konuştuğumuz oluyor boş tenha geçen günlerde yoğunsa bana zaten akşama şu kadar rezervasyon var, şunlar bunlar var (bildiğimiz isimler varsa) diye bir gün önceden anlattığı için ben ona ilişmiyorum.

ama
benim de kendi işim. ben de yoğunum. üstelik ben şu anda başka şehirdeyim. o benim yanıma gelme planı yapıyordu. baktık ki olmuyor. ben işimi ayarladım ben gidecem. zaten burada geç vakitlere kadar gezecek edecek bir ortamım da yok benim. gece çıkan insan da değilim ben. turistik yerden kalıp buraya gelmesi de saçma olacaktı gerçekten.

sezon bitince daha rahat ederiz diye planlar yapıyor, bakalım. bu 3 aylık bir süreç. hep böyle olsa ben de yapamam zateen diyor mesela.

şimdi belki sizin bahsettiğiniz kişiler turistik yerde değildir. ama bir insan yılın 12 ayı hep böyle belirsiz hep yoğun da olamaz. bunu kabul ediyorsa bir sorun vardır. bakın benim kendi işim ben de 5 sene kadar aralıksız günde 20 saate yakın mesaiyle çalıştım. ama bitti yani artık.. . zaten dişimi sıkma sebebim oydu. işler otursun diyeydi... yine yoğunm ama plan yapıp günümü boşaltabiliyorum en azından. senede 3 bilemedin 5 ayı anlarım. hayatta 3-5 seneyi anlarım. akşam 10-11 gelmesi de normal zaten sektör bu. ama mesela benimki diyor akşam yemeğe çıkmak için plan yapmamız, önceden ayarlamamız lazım ama sabah kahvaltıya her zaman gidebiliriz :) yani gece geç gelir ama sabah da geç gider mesela, sabah gezeriz, gibi. sevgilimin işine çok da saygı duyarım (hep öyleydim 1 aylık ilişki için demiyorum bunu) herkesin işi emeği sonuçta...ama bir insan hep böyle çalışmayı nasıl kabul eder? kabul ediyorsa orada bir sıkıntı vardır. işyerinde ona yükleniyorlardır o ses edemiyordur, eziliyordur. bilmiyorum ama vardır yani bir şey.

ben ona aslında, bu hafta izin gününe denk getirelim dedim daha geçen hafta hatta konusu açıldığında.
dün tekrar konuşuldu, yarın görüşelim dedi, tamam dedim.
hatta ona kalsa evin önüne çık bi 5 dk göreyim teklifi bile yapmışlığı var hem de kaç kez.
ilk buluşma fikri de ondan çıktı.
dün konuşuyorduk saat akşam 10.30 falandı evine gideli yarım saat mi ne olmuştu. istersen şimdi görüşelim daha erken falan dedi yok dedim planlar öyle gider bi kahve içeriz dedim.

Turizm sektöründe mi bu adam? Mesleğim olduğu için çok gözlemledim ciddi düşünülecek adam çok çok azdır aralarında. Sevgili olarak çok eğlenceli kafa insanlardır ama

kabul etme sebebinin para biriktirmek olduğunu söyledi.
kendisi de şikayetçi hatta ailesi de şikayetçi bu durumdan.
ailesi de yüzünü göremiyoruz çok çalışıyorsun diyormuş.
sabahları geç gidiyor.
ama kesinlikle kabul edilebilecek bir iş değil bence de. başka bir alanda kendi işini kurmayı planlıyor ve bir fikri daha var. böyle devam edemem ne sosyal hayatım kaldı ne bişeyim, elalemin kölesi olmak istemiyorum daha fazla diyor.

Turizm sektöründe mi bu adam? Mesleğim olduğu için çok gözlemledim ciddi düşünülecek adam çok çok azdır aralarında. Sevgili olarak çok eğlenceli kafa insanlardır ama
yok turizm değil, restoran.
şehrin ortasında şubeleri var.
oradaki işleyişlerle alakalı yetkili.
onun da üstleri var, kendisi de birilerinin üstü.
turistik yerde falan değil, çok işlek yerlerde şubeler var, zincir bir restoran.

ben bu konuyu ilk okuduğumda hiç ışık alamdım
böyle yoğun insanlardan da pek ilişki olmuyor zaten
ya gerçekten çok yoğun oluyor ya da %82,97 oranında hali hazırda başka ilişki içinde oluyor.

bu konuda bile kafam öyle karışık ki.
yani ilk görüşte aşk olmasa bile bi etki yaratması lazım ama bende.
ot gibi olduğum bir insana neden ikinci şansı vereyim ki?
söyledikleriniz de doğrudur muhakkak ama, hoop aşk tarzında değil de en azından pozitif bişeyler hissetmem lazım diye düşünüyorum :) tabii onun da.

Ha o zaman olur. Otel eğlence sektörüyse tavsiye etmezdim. Ha düzgün adam yok mu aralarında elbette var ama çoğu günübirlik ilişki yaşayan fazla rahat adamlar

Niyeti güzel işte daha ne olsun.
Şartları elverdiğince fırsat yaratmaya calışmış.
Ki zaten uzun soluklu bu isi yapma niyetinde değilmiş,kafanda kurmadan,kendini şartlandirmadan (bu is konularını kenara koyup)görüş,ne kaybedersin ki.

ben bu konuyu ilk okuduğumda hiç ışık alamdım
böyle yoğun insanlardan da pek ilişki olmuyor zaten
ya gerçekten çok yoğun oluyor ya da %82,97 oranında hali hazırda başka ilişki içinde oluyor.
valla ben insanlardan her şeyi beklerim.
sağolsunlar bende beklentiyi öyle azalttı ki insanlar, artık en yakınım katil çıksa şaşırmam.
belki de heyecansız olma nedenim budur.
bendeki hissizlik size de geçti herhalde
şimdi söz verdim gidicem mecburen
çünkü ben de bir yerden başlamazsam her günüm aynı olmaya devam edecek.

anladım zaten daha yaşlarınız da küçük -bize göre yani.

olabilir para biriktirmek için bir süre katlanacaktır. ülkede şartlar da belli.
sana zaman yaratmak için çabaladığını görürsen işi sorun etme derim.

adamdan hoşlanır karakter olarak uyar, o kadar zaman yalnızlıktan sonra hayatına almaya karar verirsen tabi.

benim hayatımda senelerdir kimse yoktu. bana zor değil korkunç görünüyordu, birliktelik. o kadar alıştım ki ben yalnız olmaya. üstelik benim etrafım doktor ve mühendis dolu. sektörüm öyle çünkü. hayatta böyle alakasız bir işten birisi olacağını düşünmemiştim. zaten "dalga geçiyorsun herhalde" dediğimiz şeyler bi bakmışız ki gerçek oldu.

olabilir yani. denemeden bilemezsin.

demek ki şu an içinde bulunduğum his ve kafa karışıklığı, zaman zaman gelen ne gerek var şimdi yaa fikri sadece bana özgü değilmiş, sizde de olmuş zamanında.
nedense bunu bilmek rahatlattı beni.
çok garip bir durum değil o zaman o kadar yalnızlıktan sonra şu an sevgili yapmaya can atmıyor olmam.
bakıcaz bakalım bir pürüz çıkmazsa görüşeceğiz.
aslında geçen hafta görüşecektik de hayati önem taşıyan bir nedenden iptal ettik. iptal olmasaydı şimdi ne halde, hangi his ve düşünceler içinde olurdum acaba?
mesela o da bahsettiğine göre benimle benzer durumda. uzun zamandır hayatında kimse yok en azından pandemi döneminde.
ama o benim gibi değil işte, ses tonundan bile benden etkilenmiş havası seziyorum zaman zaman. ve bunu açıkça söylüyor da.

Ne çok yormuşsunuz kafanızı. Gidin buluşun, anın tadını çıkarın. Gerisi gelirse gelir, olmazsa da ne kaybedersiniz. Kötü bi enerji içindesiniz. Bu şekilde iyi bişey yaşamanız zor.

hisleriniz de garip değil
ben de böyle bi ilişki içinde olsam aynısını hissederdim
her gün bir belirsizlik falan
ben isterim ki kafamıza essin o haftasonu bi yere gidelim en olmadı piknik yapalım
bunu bile yapmayacaksam ben de heyecanlanamam ki ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…