evet, çoğu kez hayal kırıklığına uğradım zatenİyide bu normal değil
Adam netten konuştuğun biri
Söyledikleri doğru mu bakalım
Yani senin kafanı bu kadar yoran şeyler gerçek bile olmayabilir
Bu kadar detaycı plancı yaklaşırsan bu sevgililik olaylarına hayal kırıklığı yaşarsın
Biraz spontane olmak gerek
Şu an da bu kişi hayatında yok ki
Olursa düşünürsün
Net tanışmalarına asla karşı değilim bu arada sosyal hayat olmayınca insanlar buna yöneldi farkındayım
Benimde görüştüğüm insanlae oldu ama dikkatli olmak gerek tabi ki
Biraz akışa bırakmayı öğrenmek lazım işteevet, çoğu kez hayal kırıklığına uğradım zaten
bazı konularda umursamaz ama böyle boş konularda fazla irdeleyici olmak çok kötü
kendimi telkin ediyorum ama kafamda dönmeye devam ediyor işte.
evet, şu an hayatımda yok, olursa düşünürüm.
haklısınız.
yok, hizaya sokma çabası değil kimsenin haddi değil zaten ama hoşlanmadım ve bunu belirttimönce buluş sonra düşünürsün
adam pavyonda çalışmıyorsa iş çıkışı git oturun orada
yani ben biraz fazla irdeleyici buldum seni ses kaydını tekrar dinle falan tavrın bana hoş gelmedi
adamı tart, hoşlanmazsan tabii ki bırak ama daha görüşmediğin adama ses kaydın sinirli gibi bir daha dinle diye bir hizaya sokma çabası bana fazla geldi
daha adamla görüşmeden bayram tatili olmaz onun benim var vs de
eşimle meslektaşız, hatta şu an kendi işimiz var ama ben dün akşam yatarken benim sabah çok işim var sen yatarsın diyordum
iş saatleri vs aynı olan birisini bulmak çok da kolay olmasa gerek
Bu tarife memur mühendisler uyuyorBen de kendi işimi yapmaya doğru gidiyorum ama çalışma saati konusunda prensiplerim sabit.
7de sofrada olmayacak erkek istemiyorum, net. Serbest meslekti, stresli işti, haftasonu çalışan erkekti huzurumu kaçırmak istemiyorum. Adam gibi yanında olacak bir erkek arıyorum. Acele de etmiyorum, kafam da rahat 30lu yaşların güzelliği bu bence ne istediğinden %100 eminsinBu kıvama gelmişsin sen de konu sahibesi, buluş bir bak olmazsa vınla kaç
Ben de kendi işimi yapmaya doğru gidiyorum ama çalışma saati konusunda prensiplerim sabit.
7de sofrada olmayacak erkek istemiyorum, net. Serbest meslekti, stresli işti, haftasonu çalışan erkekti huzurumu kaçırmak istemiyorum. Adam gibi yanında olacak bir erkek arıyorum. Acele de etmiyorum, kafam da rahat 30lu yaşların güzelliği bu bence ne istediğinden %100 eminsinBu kıvama gelmişsin sen de konu sahibesi, buluş bir bak olmazsa vınla kaç
Eşim en geç 7ye doğru evde oluyor kamuda mühendis haftasonu çoğunlukla çalışmaz . Tam da misscherry nin aradığı gibi. Kamudan bekar yakışıklı 30 larında hiç evlenmemişşş adam arayalımmm da cherry nin başka istekleri de var ondan korkuyorumcherry hepsine ok de 7 de sofrada olacak adam sanki zor
yani kendi işi olan dahi zor geliyor, malum çalışma saatleri genelde 18.30 da bitiyor
eve ancak 19.30 gibi geliniyor
bu senin için de geçerli
7 de sofrada olmak için en az 6 da eve girmek lazım yani 5 te işten çıkmak lazım
sana sağlıkçı kamuda çalışan sağlıkçı bulalım, özeldekiler de 18 ya da 18 30 da çıkıyor
:))))
Eşim en geç 7ye doğru evde oluyor kamuda mühendis haftasonu çoğunlukla çalışmaz . Tam da misscherry nin aradığı gibi. Kamudan bekar yakışıklı 30 larında hiç evlenmemişşş adam arayalımmm da cherry nin başka istekleri de var ondan korkuyorum
Cherry fazla feminist benim tanıdığım mühendisler biraz anadolu tarzı . Yoksa tanıştıracaktım Ankaradan. Bizimkiler kaynanalı görümceli yazları hem tatile hem de köyüne giden adamlarişte kamuda olması lazım, hatta ulaşımın da iyi olması lazım :)))
Bu tarife memur mühendisler uyuyor
Cherry yurtdisinda onun kriterleri benimkilerden de fazladirCherry fazla feminist benim tanıdığım mühendisler biraz anadolu tarzı . Yoksa tanıştıracaktım Ankaradan. Bizimkiler kaynanalı görümceli yazları hem tatile hem de köyüne giden adamlar
işim 18.30da biter, + - bazen yarım saat geçe sarkma olasılığı olur ara sıra. nadir ama.cherry hepsine ok de 7 de sofrada olacak adam sanki zor
yani kendi işi olan dahi zor geliyor, malum çalışma saatleri genelde 18.30 da bitiyor
eve ancak 19.30 gibi geliniyor
bu senin için de geçerli
7 de sofrada olmak için en az 6 da eve girmek lazım yani 5 te işten çıkmak lazım
sana sağlıkçı kamuda çalışan sağlıkçı bulalım, özeldekiler de 18 ya da 18 30 da çıkıyor
:))))
öğrenmek lazım işte neyi napabiliyor, neyi ne kadar esnetebilir neyi esnetemez yani ben de bunları anca onu tanırsam öğrenebilirim.ama o işe göre değişir ki
işimde patronum ama X günü önemli işim varsa kralı gelse onu değiştiremeyebilirim
şöyle düşün senin düğünün var
X bey oradan sorumlu kişi
hep onunla organizasyonu hazırladın
X bey yok, neden sevgilisi ile gezmeye gitmiş
senin düğünün güzel geçse dahi kimseyi oraya göndermezsin
adamı tanımak için imkan ver
çok saçmaydı gerçektenses kaydından hoşlanmadım
bence ne hissediyorsanız o doğrudur
bi kere görüşüp karar vermek daha mantıklı
hayır nikah'ın n'si bile gündemimde değil :)Bu kadar detaycı olmak yormuyor mu ya?
Tamam tabi ki ölçüp tart durumu ama daha yanyana oturup 2 cift laf etmemişsin ki. Belki yüzyüze gelince çok hoslanacaksın ve durumu tolere edebileceksin. Adam başka bir sektöre geçecek belki,belki kendi işini kuracak sana adapte edecek izinlerini vs. Yada tam tersi,kafa yorduğuna pişman olacak kadar hoşlanmayacaksın,2.buluşma planlamayacaksın bile.
Hemen nikah masasına oturmayacaksan bu kadar irdeleme bence,biraz akışta kalmakta güzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?