Telkin cdsini bilmem ama
Benim uyku problemim var
Sürekli ASMR videosu izliyrum internette
Öyle uyuyabiliyorum
Uyku telkini yapabilirseniz sizi dinlerim.
Başarılarrr
Her telkin cd sinin ise yaradigini dusunmuyorum. Deneyimli bir psikolog tarafindan extra egitimler alinarak yapilanlar var. Zarari da olmaz herhalde. 21 gun deneyip gorebilirsin. Ise yararsa biz de yolundan devam ederiz.
umarım işe yarar. ben telkin cd leri ile ilgi, yani faydalı mı diye epey araştırdım. subliminal mesaj olduğu için ve biliç altına gönderildiği için faydalı olacağına inanıyorum. ama benim yaptığım nasıl olur onu bilemedim. tabi denemek gerek...
Ben bahsettigin cd leri para verip ingilizce haliyle , bi donem fazlasiyla dinledim. Ise yaramadigini soyleyebilirim ama herkeste farkli etki gosterebilir. Bilemiyorum.
Bir seneyi gecmisti aralikli.üzüldüm şimdi. ne kadar süre dinlemiştiniz?
Kendi sesinin işe yarayacağını düşünmüyorum çünkü insan kendi sesini beğenmez duymak istemez vs başkası yaparsa belki de yinede işe yarayıp yaramayacağı tartışılır
Bir seneyi gecmisti aralikli.
Sen ne icin dinlemeyi dusunuyorsun?off epey dinlemişsiniz...
Sen ne icin dinlemeyi dusunuyorsun?
O kadar kolay mı yahu
bende bir kaç ay dinlemiştim ses duyulmuyor ama bilinçaltında duyuluyor nihayetinde bir şekilde etkisi olacağını düşünüyorum olumsuz yönde şahsi görüşümzaten ses duyulmuyor normalde. yani işin esprisi bu şekilde. onların okuduğu da duyulmuyor. sadece müziği diniliyorsunuz
bağımlılık ve sosyal fobi
Onlar icin denemedim de. Ikisi icin ayri cd olmasi gerek. Birbirinden ayri konular. Sen dene 21 gunde farkediyor zaten, ise yararsa ben de yaparim.
O kadar kolay mı yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?