• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendi telkin cdni yapmak

merallde

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
316
83
298
İstanbul
merhaba hanımlar
internette telkin cdlerine rastladım. dinleyen vardır muhakkak. Ben de dinlemek istiyorum ancak hem bu cdlere o kadar para vermek istemiyorum hemde güvenemiyorum.
Bende kendim yapmaya karar verdim. Bir sitede gördüğüm şekliyle Audacty isimli bir proğram da yapıyorum. Üste bir doğa sesi, alta da telkin cdlerin de ki hazır metinleri kendi sesimle aynen okuyup duyamayacağım şekilde doğa sesinin altına yerleştirdim. Gayette oldu yani.
Ama tabi aklıma takıldı acaba etkili olur mu? Satılanların farkı ne olabilir? İkisi aynı olur mu? Bilgisi olan varsa lütfen yardım edin.

Telkin cdsini bilmem ama
Benim uyku problemim var
Sürekli ASMR videosu izliyrum internette
Öyle uyuyabiliyorum
Uyku telkini yapabilirseniz sizi dinlerim.
Başarılarrr

Her telkin cd sinin ise yaradigini dusunmuyorum. Deneyimli bir psikolog tarafindan extra egitimler alinarak yapilanlar var. Zarari da olmaz herhalde. 21 gun deneyip gorebilirsin. Ise yararsa biz de yolundan devam ederiz. :rapci:

Her telkin cd sinin ise yaradigini dusunmuyorum. Deneyimli bir psikolog tarafindan extra egitimler alinarak yapilanlar var. Zarari da olmaz herhalde. 21 gun deneyip gorebilirsin. Ise yararsa biz de yolundan devam ederiz. :rapci:

umarım işe yarar. ben telkin cd leri ile ilgi, yani faydalı mı diye epey araştırdım. subliminal mesaj olduğu için ve biliç altına gönderildiği için faydalı olacağına inanıyorum. ama benim yaptığım nasıl olur onu bilemedim. tabi denemek gerek...

umarım işe yarar. ben telkin cd leri ile ilgi, yani faydalı mı diye epey araştırdım. subliminal mesaj olduğu için ve biliç altına gönderildiği için faydalı olacağına inanıyorum. ama benim yaptığım nasıl olur onu bilemedim. tabi denemek gerek...

Ben bahsettigin cd leri para verip ingilizce haliyle , bi donem fazlasiyla dinledim. Ise yaramadigini soyleyebilirim ama herkeste farkli etki gosterebilir. Bilemiyorum.

Kendi sesinin işe yarayacağını düşünmüyorum çünkü insan kendi sesini beğenmez duymak istemez vs başkası yaparsa belki de yinede işe yarayıp yaramayacağı tartışılır :kahve:

Kendi sesinin işe yarayacağını düşünmüyorum çünkü insan kendi sesini beğenmez duymak istemez vs başkası yaparsa belki de yinede işe yarayıp yaramayacağı tartışılır :kahve:

zaten ses duyulmuyor normalde. yani işin esprisi bu şekilde. onların okuduğu da duyulmuyor. sadece müziği diniliyorsunuz

O kadar kolay mı yahu En Büyük KK

telkin sesi oluşturmak mı?
evet çok kolay.
indiriyorsun bir proğram.
o proğramda istediğin bir müzik açıyorsun.
aynı anda da ses kayıt bölümü var proğramda ona basıp o sitelerden aldığın metni okuyorsun.
okuduğun metnin sesini kıs aç bölümü var onu en düşüğe getiriyorsun.
kaydediyorsun tekrar son hali.
ve sürekli o müziği dinliyorsun.
oldu sana telkin cdsi.
yani oldu mu?

zaten ses duyulmuyor normalde. yani işin esprisi bu şekilde. onların okuduğu da duyulmuyor. sadece müziği diniliyorsunuz
bende bir kaç ay dinlemiştim ses duyulmuyor ama bilinçaltında duyuluyor nihayetinde bir şekilde etkisi olacağını düşünüyorum olumsuz yönde şahsi görüşüm :kahve:

Onlar icin denemedim de. Ikisi icin ayri cd olmasi gerek. Birbirinden ayri konular. Sen dene 21 gunde farkediyor zaten, ise yararsa ben de yaparim.

ben deneyeceğim. peki iki farklı konu iki farklı metin var elimde bir metin toplamda 5 10 dk sürüyor. 30 dk bir doğa sesi var elimde. onun yarısınıa bir konu diğer yarısına ikinci konuyu okusam. sonra işte aynı müziği hep dinlesem olur mu ki sizce?

Back
X