• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kendi tasarladığım gelinliğim

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cocuklarına hatıra,sen ölünce cerceveletıp duvara asarlar..üstünede dantel
aha ha ha valla tam duvara asmalık..:KK54:.bi görsen ben dedemden kalma antika bi sandalyede oturuyorum....eşim zabıta memuru gibi tepemde...üzerimde nerden aldıklarını bilmediğim bi gelinlik her kafamda taç topuz ıykkkk valla tiskindim yırtmaya gidiyom ahada:KK67:......o diiil de yırtmak istesem nerde olduğunu bilmiyorum....evin derinliklerine sakladıydım bi daha çıkarmamak üzere......:KK59:

kızım annen babanla bir mi evlendın,onların fotoları öyle oliii..

aha ha ha valla tam duvara asmalık..:KK54:.bi görsen ben dedemden kalma antika bi sandalyede oturuyorum....eşim zabıta memuru gibi tepemde...üzerimde nerden aldıklarını bilmediğim bi gelinlik her kafamda taç topuz ıykkkk valla tiskindim yırtmaya gidiyom ahada:KK67:......o diiil de yırtmak istesem nerde olduğunu bilmiyorum....evin derinliklerine sakladıydım bi daha çıkarmamak üzere......:KK59:
sonradan alıntı,yeni modam:)

ya sabahtan beri düşünüyorum pozun neyini beğenmediniz tamam eleştireye açığımda pozda bir tuhaflık göremedim ben :mad::mad::mad:

Tatlım ya olumsuz eleştiri yapmadım ben aslında yanlış anlama lütfen,hani böyle çekiştiriyorlar gibi göründü e canım gelin hanım da olunca öyle çekiştirilmek pek hoş durmadı kafamda:KK53:

:KK71:
Tatlım ya olumsuz eleştiri yapmadım ben aslında yanlış anlama lütfen,hani böyle çekiştiriyorlar gibi göründü e canım gelin hanım da olunca öyle çekiştirilmek pek hoş durmadı kafamda:KK53:
aslında çok fazla poz varda gelinliğin tam modeli bu pozda belli oluyor diye koydum.

Back