Bebek İkinci El ~Kendi Tasarımım Kız Elbiseleri 10 Lira...~

Heee psikopatiz biz gördüğümüz halde cinslik olsun diye görmedik diyoruz siz ne diye aman görünüyor hepsi de var diye ilginc bi mesajla diger yazilanlari bertaraf ettiniz ki simdi ben söyledim çünkü belki yüklemeden formatını falan değiştirir yükler hanımefendi kimse mağdur olmaz diye ama siz böyle diyince biz yalan söylüyoruz da hiçbir sorun yok gibi saçma sapan bisi oluyor neyse de artık bakmiycam merak da etmiycem nur nimet olsa da almiycam sagolun
aynen ya bendede gözükmüyordu sırf insanlar böyle yazıo die görünmediğini belirtemedim bayan yüklerse diye bekliyorum. illa bende gözüküyor die yazıp bide inceden laf sokanlara sinir oluyorum

Heee psikopatiz biz gördüğümüz halde cinslik olsun diye görmedik diyoruz siz ne diye aman görünüyor hepsi de var diye ilginc bi mesajla diger yazilanlari bertaraf ettiniz ki simdi ben söyledim çünkü belki yüklemeden formatını falan değiştirir yükler hanımefendi kimse mağdur olmaz diye ama siz böyle diyince biz yalan söylüyoruz da hiçbir sorun yok gibi saçma sapan bisi oluyor neyse de artık bakmiycam merak da etmiycem nur nimet olsa da almiycam sagolun
gozukuyor ve hepside guzel diyorum konu sahibine sen nie aliniyorsun.Burasi anne cocuk bolumu siyaset sayfasi degil kapismak istersen oraya alalim.Buranin huzurunu bozma.

aynen ya bendede gözükmüyordu sırf insanlar böyle yazıo die görünmediğini belirtemedim bayan yüklerse diye bekliyorum. illa bende gözüküyor die yazıp bide inceden laf sokanlara sinir oluyorum
Ya sen yapma barii... bende gorunuyor baskasinda gorunmuyorsa sence yukleyende mi hata olur yoksa kullanici formatinda mi
Ben kizin yaptiklarina gozukuyor hemde harika gibisinden yorum yaziyrm iltifat ediyrm yarasi olan gocunuyor hesabi yapma eymenin
Cok merak ettik su resimleri görünüyosa bizede atin mademde bizde görelim

Niye ???
Gormuyorum aslinda size gicikligina goruyrum yazdim.

Bunu mu yazayim cevap

Harbiden farkli fantazileriniz var kizlar tebrik ederim sizi linc baslatiysaniz yanlis kayaya carptiniz...

Hatirlatayim

Kullanıcı da sorun yok görmeyenlerin telefon ya da tabletlerinde sorun var yani flaş ve benzeri gibi programlar yüklü değil androidlerinizde.
Boyle teknik sorunlsrdan bile kavga çıkarabiliyoruz ne guzel
2 düşünüp 1 konuşalım :)

alla alla bende gördüm resimleri de görüyorum diyeni linç etme sayfası mı olmuş bura:KK69:

konu sahibi kelebekli elbiseye bayıldım ellerinize sağlık..

Amann linc varrr kać:KK70:
Gordum demekte suc oldu:cool:
canım seni takip ederim zaten pek gıcıklık yapan biri değilsin tabiki.öyle durumlarda gıcıklığına yazan çok oluyor. bikaç kere başıma geldi ondan anlık bişi yazdım. hatta sen olduğunu bilsem kesin görünüodur derdim. sende beni biliosundur die düşünüyorum. iyi geceler

canım seni takip ederim zaten pek gıcıklık yapan biri değilsin tabiki.öyle durumlarda gıcıklığına yazan çok oluyor. bikaç kere başıma geldi ondan anlık bişi yazdım. hatta sen olduğunu bilsem kesin görünüodur derdim. sende beni biliosundur die düşünüyorum. iyi geceler
Biliyrm cnm o yuzden sasirdim ben site kursllarina aykiri birsey yapilmadigi surece laf sokmam cnm onuda direkt kiblerim yonetime bildiririm.yada kisiyi uyaririm.Ben arkadasa iyi niyet icin yazmistm cunku elbiseler cok sirin.
Neyse Cumamiz mubarek olsun.

X