nısanlım sana bı soyadımı bıle veremıceksem ne anlamı var dıye gereksız trıplere gırsede ben ıkı soyadımıda kullanıcam katakulleye getırmesın dıye arastırdım baya nıhak basvurusunda dılekce verılıyormus ben ona aıt oluyorum sonucta onun kutugune gecıyorum kızlık soyadımı kullanmam rahatsız edıyosa onu zaten hıc bır butun olamayız karsılıklı anlayıs olucak ıllakı dıye dusunuyorum
tabiki kullanıcam, diplomalarım, belgelerim vs. vs. ayrıca bu soyisimle sahip olduğum bir kariyerim var soyisim değişirse bir dönem zorluk yaşarım
hatta ve hatta şu an ki soyadımı çocuğumuza isim olarak vericez. bu da düşünceli sevgilimin fikri, az daha üstelersem onuda 2 soyisimli yapabilir miyim diye düşünüyorum:):):)
ben soyadımı bırakmadım onu kullanıyorum eşimin soyadına alışamadım hala bana en anlamsız gelende kütügümün degişmesi bunun içinde dilekce olsaydı keşke
Sanrım bu konuda çok şanslıyım.Eşimse soyadlarımız aynı. Üstelik hiçbir akrabalık da yok, tamamen tesadüf..Evlendim ve kendi soyadımla devam ediyorum hiçbir degişiklik olmadan hem de
zaten 2 ismim var bi de 2 soyismi kullansam alfabedeki tüm harfleri kullanmış oluyorum bende.
nişanlımın soyismi de güzel . güzel olmasa da onun soyismini kullanırdım zaten. benm soyismimde isim olabilecek bir soyisim o yüzden çocuğumuza o ismi vermeyi planlıyorum. tabi daha nişanlımın haberi yok, evlenelim bi o zaman söylerim