Kendi Soyadınızı Kullanacak mısınız?

bende ilk soyadımı taşımayı çok isterdim...istedimde eşim 2 soyadı olmaz dedi istemedi...bende vazgeçtim....bu konuda pekte ısrarcı olmadım sanırım olsaydım kesinlikle şimdi 2 soyadlı olurdum....demekki kafama yatmamış.....şimdi ne desem boşşş geçmişler olaaa
vereliniortak

Bence de çok güzel bişey senelerce öyle oldun sonra değiştirmek zor gelir. ilerde ne olur bilmiyorum ama bende isterdim kullanmak

ben de eşimi yeni ikan ettim ama 2 aylık evliyim nüfus idaresinde de olabilecek birşey diye duymuştum kimliğim daha değişmedi ama üzüldüm şimdi şansımı kaybettim galiba 2 soyisim taşımak için.kimliğimi değiştirmeye giderken dilekçe veririm diye duymuştum birinden tüh ya

Boşver Canım sende tek soyisimli ol kafamçokkarıştı

alevesen canımmm nikah işlermleri için başvururken dilekçe verdim ben

ben yine de nüfus cüzdanımı değiştirirken bir sorayım ne diycekler bakalım.

bu arada 2 ay oldu evleneli kimliğimi değiştirmedim.evin son kızıyım erkek yok ailemde isterim kızlık soyadımı taşımayı inşallah olur:)

canım şölede bişi duymuştum.. evlendikten sonrada bi yerlere müracat edip değişiklik yapılabiliomuş. bence nüfus müdürlüğüne tel et hemen öğren

ben kendi soyadımı da kullanmak isterim evlendikten sonra.şakkıdı

eşim olacak insanın da anlayışlı olmasını beklerim.:umursamaz:

tamamen kendi soyadımı kullanıyorum:)))

çünkü tesadüfen eşimle soyadlarımız aynı idi...

evlennice de aynı kaldı.. o şakasına takılırdı hep istersen dilekçe verelimde ikisini de kullan diye:)) yılmaz yılmaz olurdum:))))
davetiyede çok ilginç olmuştu iki aileninde soyadı yılmaz:)

benimde bu durumda olan bir arkadaşım vardı soyadı yılmaz evlendi eşinin soyadıda yılmaz güzel bir tesadüf doğrusu

kızlar benim için pek fark etmiyo
benim soyadım aslan nişanlımın da arslan
tek harf giriyo sadece araya anlam aynı sositososito

Arkadaşlar evlenirken sadece kendi soyadımızı kullanabiliyormuyuz artık? yani yasa tasarısı kabul edildimi?

ben eşiminkini kullanıcam valla yoksa ne anlamı var evlenmenin diilmi.kocanızla aynı soyadı taşımak çok güzel bişi bencehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…