Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar. size bir soru nikahtan sonra çift soyadı kullanmayı düşünüyor musunuz?
Açıkçası ben istiyorum. Hadi bakalım gelsin cevaplar ve yorumlar...
canım ya bende istiyorum acıkcası ilk soyadımda kalsın oyle de yapıcam sanırım. ama daha once bir arkadasım bazı sıkıntıları olabiliyor bunun hukuki anlamda demisti ama ayrıntısınıda bilmiyorum, cocuklarınla ve esinle farklı soyada sahip gibi oluyor nedir artık bilmiyorum. belkide cok yaygın bir durum olmadıgı için sorun cıkıyor olabilir ama bu iki soyad olayı yaygınlaştıkca o sorunlardda kalkar yada cozum bulunur herhalde
Canım bizim soyismimiz ailede sadece babamda, amcamın eşi yengemde ve bende kaldı Yani soyu devam ettircek erkek maalesef yok. Allah babama ve yengeme uzun ömür versin ama. Babamın büyük isteğiydi soyismimizi kaybetmemek. Hem ben de istiyordum, hemde babacığımı kıramadım. Ve nikah tarihi alırken form doldurdum kendi soyismimi kullanmak istiyorum diye. ve inşallah kullanıcam.
ablam zorunluluktan kullanamadı. çünkü 2 ismi var zeten. bi de eşinin ismi de çok uzun. kullansaydı brezilyalılar gibi olcaktı:roflol:
24 yaşına kafar taşıdığım soyadından biranda vazgeçmek zor geliyoda mirmirmirmir
canm çok seversen bal gibi vazgeçersinyerimseniben
Evet kullanıyorumda bazen.................
10 yıldır birlikte olduğum insanı fazlasıyla seviyorum ama bunun onunla bi alakası yokki :sm_confused:
estel ne alakası var sevip sevmemekle?? ben sevmiyor muyum yani nişanlı mı? bu kadar sabit düşünmeyin?
.
benim etrafımdada var çift soyadı taşıyanlar. yeni nesil tabi. hukuki olarak bi sorun olcağını sanmıyorum ama araştırmak lazım. sadece bi dilekçe vermen yeterli oluomuş nikah işlemlerinde
Canım bizim soyismimiz ailede sadece babamda, amcamın eşi yengemde ve bende kaldı Yani soyu devam ettircek erkek maalesef yok. Allah babama ve yengeme uzun ömür versin ama. Babamın büyük isteğiydi soyismimizi kaybetmemek. Hem ben de istiyordum, hemde babacığımı kıramadım. Ve nikah tarihi alırken form doldurdum kendi soyismimi kullanmak istiyorum diye. ve inşallah kullanıcam.
ablam zorunluluktan kullanamadı. çünkü 2 ismi var zeten. bi de eşinin ismi de çok uzun. kullansaydı brezilyalılar gibi olcaktı:roflol: