• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kendi saçınızı kendiniz yapın :))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Evet bu modeller oldukça kolay fakat saçları benim gibi belinde olmayanlar için..
dün uğraştım bi kaç model çok güzel oldu fakat bi kaçıda bi okadar karıştı birbirine saçlar uzun olunca onları parmaklarla dolamak zor oluyor :19:

Evet bu modeller oldukça kolay fakat saçları benim gibi belinde olmayanlar için..
dün uğraştım bi kaç model çok güzel oldu fakat bi kaçıda bi okadar karıştı birbirine saçlar uzun olunca onları parmaklarla dolamak zor oluyor :19:

evet canım sana katılıyorum tamamen :42: bu saçları yapabilmek için saçın orta uzunlukta ve çok katlı olmaması gerekio benim saçlarım da katlı olduğu için çoğu modelde kenarlardan fışkırıo saçlar:47: katlarımdan kurtulmaya bakıyorum artık :34:

evet canım sana katılıyorum tamamen :42: bu saçları yapabilmek için saçın orta uzunlukta ve çok katlı olmaması gerekio benim saçlarım da katlı olduğu için çoğu modelde kenarlardan fışkırıo saçlar:47: katlarımdan kurtulmaya bakıyorum artık :34:

bende saçımın uzunluğunun ilk defa böylesine bi sorun ortaya çıkarttığını görmüş bulundum :6:
ama çıkarsınlar hiiç sorun değil ben onları uzun seviyoruumm :27:

attachment.php
Bunu çok beğendim :46:

bayıldım bende buna ama video falan yok:26:

internette bunlarla ilgili bir sürü video var yararlı olabilir :)

Back