Saç Kesim Şekilleri kendi saçınızı kendiniz yapın :))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

burcccccc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
207
0
46
Hakkari
nette gezinirken tesadüfen buldum bu hatunu süper ötesi saçlar yapıyor kesinlikle artık özel günlerde kuaföre gitmem evde kendimizin yapacağı hatta çoğu kuaförün yaptığından daha güzel saçlar yapabiliriz izleyin mutlaka bence bana hakvereceksiniz şimdiden kolay gelsin

lilith moon hairstyles - YouTube

bu resimlerin hepsinin hatta daha fazlasının yapılışları link de bulunuyor tekrar kolay gele bacılar

Mükemmel gerçekten ya bende çok özenirim saçımı kendim yapmaya, izlicem.Teşekkürler burccc

ben kuafore gidince cok cirkinlesiyorum kendim yapınca cok iyi oluyor gercekten benim halimden en iyi ben anlarım dimi ama

Bunu çok beğendim

beğenmenize sevindim gerçekten hepsi çok güzel ama di mi ve de o kadar basitki kızlar profesyonel olmaya gerek yokmuş güzel saçlar için

valla çok güzeller ne diyeyim fakat benim gibi orta uzunlukta hatta kısaya yakın saçlar için de öneriler olsa süper olacak.

beğenmenize sevindim gerçekten kızlar hatta bu modelleri deneyenler resimleri koyarsa daha da güzel olur diye düşünüyorum mesela ben bugün bunu yaptım ama şimdi bozduğum için resim ekleyemedim çok güzel durdu tam öğretmen saçı çocuklar bayıldı

Eklentiler

• $283248_239976139355974_110460558974200_876816_6622016_n.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 50
hepsi çok güzelmiş ama küt saçlılar içinde böle videolar bulsak çok güzel olcak uzun saçlılara iyi fikir olcak paylaşım için sağolun

açtım bütün videolarını izliyorum, üzerinize afiyet biraz yetenekliyimde bu konuda bişeyler kaparım umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…