• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Kendi ördüğüm bebek örgüleri

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
hanzadem.ellerine ve emeğine sağlık.. el işlerin çok güzel sana bol satışlar diliyorum.elbetteki yeni çalışmalarının resmini bekliyoruz.. kolay gelsin..a.s.

ellerine emeğine sağlık canım, yine çok guzel olmuş
fotoğrafta seçemedim battaniyede aralara serğiştirdiğin şey ne boncuk filan mı

evet düz zemindeki küçük nazar boncukları fotoğrafda net değil yakından bakıldığında görünüş olarak daha güzel...

Ellerine sağlık çok güzeller..
Tığ ile yaptığın patikleri nasıl yapıyorsun? Önce tabanını örüp bitirip, ördüğün tabanın etrafından mı dönüyorsun? Tabanın şekli göz kararı bir elips mi?

patiğe 8 zincir çekerek başla üerine trabzan öreceksin uçlarından göz karrı 5-6 trobzan arttır..bir kez dolaş aynı yerlerden tekrara artacak..yeterince büyük olduğunda önlerden bebeğin ayağına uyacak şekilde eksiltmeler yao okendiliğinden yuvarlanacakır..arka kısmına 1-2-3 sıra modele ve bebeğe göre dolaşabilirsin bantını ve gülünü yaptıktan sonra istediğin gibi süsleyebilirsin..kolay gelsin..

Tarif etmişsin zaten yeni buldum :) ama yeterince anlamadım. 8 zincirle başladığımız yer neresi?? tabanın topuk kısmımı?

Son düzenleme:
.......... $1002885f.jpg ..........

Son düzenleyen: Moderatör:
Back