elefonumu vereyim sana adres falan lazım...birde sana hesap numarası vericem..ücret yatınca hemen örmeye başlarım...özel mesajlaşman olmayınca bunları sayfaya yazmak yasak...Ben sadece comversleri istiyorum olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elefonumu vereyim sana adres falan lazım...birde sana hesap numarası vericem..ücret yatınca hemen örmeye başlarım...özel mesajlaşman olmayınca bunları sayfaya yazmak yasak...Ben sadece comversleri istiyorum olur mu
Tamam canim hemen gonder bilgilerini ben arayim seni carsamba cikabilirim disari olur muelefonumu vereyim sana adres falan lazım...birde sana hesap numarası vericem..ücret yatınca hemen örmeye başlarım...özel mesajlaşman olmayınca bunları sayfaya yazmak yasak...
Tamam canim hemen gonder bilgilerini ben arayim seni carsamba cikabilirim disari olur mu
teşekkür ederim...Hepsi birbirinden quzel olmus ellerine saqlik....
Canım ödemeyi geçiyorum birazdan sarı kırmızıyida istiyorum yarın arayıp tarif edeceğim olur mu
Eki Görüntüle 996147 Eki Görüntüle 996147 .........................................
.......Eki Görüntüle 531002 .......
Canim benim coo cok tesekkur ederim ellerine kollarina gozlerine saglik patiklerim geldi harikalar
sen sağol canım bana güvendiğin için....