• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Olusturdugumuz Ojeler

bu da benim biraz önce yaptığım oje
yeşil simli mavi ve siyah karışımı

Eklentiler

• $Fotoğraf0188.jpg
    $Fotoğraf0188.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 66
3 numaraya bayıldım harikaaa bi mor tonu hem de mat,çok güzel olmuşş denemek isterim ama mor far olayı kafamı karıştırdı

ay canım ellerin dikkatimi çekti ama oje bakımından değil
çok iyi araba kullanıyor olmalısın, bbc nin bi belgeselinde izlemiştim işaret parmağı, yüzük parmağından uzun olan kadınlar çok iyi araba kullanır diye
:13:

3781.jpg

Şekli KONAD'ın plakalarıyla ve stamping aletiyle yaptım.
Beyaz İnce Uçlu Oje kullandım
Uçlara Kırmızı Simli Oje
Fonda da Flormar Siyah Oje
Çok özenerek yapmadım aceleye geldi idare edin:)

canım her yazıya koymana gerek yok kendi yaptıgımız desenler adlı baslıga koyman yeterli burda kendi olusturdugumuz ojeler var

3781.jpg

Şekli KONAD'ın plakalarıyla ve stamping aletiyle yaptım.
Beyaz İnce Uçlu Oje kullandım
Uçlara Kırmızı Simli Oje
Fonda da Flormar Siyah Oje
Çok özenerek yapmadım aceleye geldi idare edin:)

Güzel olmuş Melll, eline sağlık, bu arada o konuyu hallettim :1::1::1:

$franken_.jpg $franken.jpg

bunlar da benden olsun.
resim eklemeyi ilk defa deniyorum bakalım umarım becerebilmişimdir :)
açık mavi olan chanel riva'dan esinlenilerek yapılmış bir oje. kireç beyazının içine mavi ve yeşil damlatarak yaptım. simli olan da deborah lippmann'ın happy birthday isimli ojesine benzemeye çalışan bir oje :D bunu yapmak için iri ve renkli simlerden satın aldım, onları boş oje şişesine ekleyip üzerine alix avien 110 ve golden rose quick dry ekledim, şişeyi bunlarla ağzına kadar doldurdum.

kızlar ne guzel yapmışsınız ben normal ojeyı bıle surmeye hem üşeniyorum hem beceremiyorum tebriklerr gerçekten:26::95::95::95:

çok güzeller :) ben de size videosundan ögrendiğim çalışmaları göstermek isterim.. :)

[video=youtube;Jq-u3NlzMuU]http://www.youtube.com/watch?v=Jq-u3NlzMuU[/video]

[video=youtube;nx_waFnyluI]http://www.youtube.com/watch?v=nx_waFnyluI&feature=relmfu[/video]

Son düzenleme:
$yesiloje-franken---.jpg

bu da flormar neon yeşile (n07) alix avienin siyah ojesini ekleyerek yaptığım renk.
normalde flormar'ın yeşil ojesi 3 kat sürmek gerektiren bir ojeyken böyle yapınca 2 kat sürmek yetti. hem de renk daha bir olgun, tok duruyor sanki.

$cracklepolishfranken_alixaviennaildeco.jpg

$cracklepolishfranken_alixaviennaildeco_alixavien232.jpg

bu sefer alix avien nail deco ojelerini karıştırdım =)
china glaze'in gri ve tiffany mavisi çatlayan ojeleri var, onlardan esinlendim.
gri için siyah ve beyazı karıştırdım doğal olarak, mavi içinse beyaz çatlayan ojeye 5-6 damla mavi çatlayan oje ve 2 damla da normal sarı oje damlattım. tırnaklarımda alix avien 232'nin üzerine sürülmüş halde görüyorsunuz =)

Back