- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- 518
Ankaralı namık daha güzel kız uykum geldi bu mozarttannisankralicesi gecenlerde sabah Türk müşteri vardı karşımda Mozart'ın şu parçasını dinliyordu bende o gün minibüste sabah sabah Ankaralı Namık yozgatlı dinliyordum dilime dolandı dükkanda onu açtım adam kültür şoku yaşadı tipime baktı şoklara girdi
Aslında güzel beste rahatlamak için dinlerim ben her tarz müzik o günkü ruh halime bağlıAnkaralı namık daha güzel kız uykum geldi bu mozarttan
Aynen şuan uykum var ZatenAslında güzel beste rahatlamak için dinlerim ben her tarz müzik o günkü ruh halime bağlı
Görüşürz tatlım hayırlı bol kazançlar ❤Şuanki ruh halim Koreli İsmail ykben kaçıyorum gruplarım geldi Canım
Haha o rehin alanı yerim ❤ anne verde iki çene yapsınBenim kuzu telefonu rehin aldı
ay ay onun ayarını yerim ben . ileride çok can yakar o zaman şimdiden soyluyumAldım elinden kız sinirlenince gözü dönüyor dün kaldırdı yere attı
Diyorum ya kız benim kuzuyla evlenecek çocuğa Allah sabır versinay ay onun ayarını yerim ben . ileride çok can yakar o zaman şimdiden soyluyum
HahahaDiyorum ya kız benim kuzuyla evlenecek çocuğa Allah sabır versin
Seçmem tabi kız ben bukadar nazını niyazını çekeceğim elin oğlu da çeksin azcık kız ben bu kız analarını anlamıyorum erkek anaları gelinlere eziyet eder kız anaları damatları el üstünde tutar hak mı bu yaHahahaamin tatlım . damadını iyi seç bence
Valla tatlım öyle bende bilemiyorum ileride kızları evlendirince öğreneceğiz :) damat alıştın de tutulur ama :)Seçmem tabi kız ben bukadar nazını niyazını çekeceğim elin oğlu da çeksin azcık kız ben bu kız analarını anlamıyorum erkek anaları gelinlere eziyet eder kız anaları damatları el üstünde tutar hak mı bu ya
Ne ben nede kızımın kv eziyet etmeyelim tatlım mutlu mesut yaşasınlar :)❤Büyük konuşmayayım ama ilerde benim kızımın kv si eğer kizima eziyet ederse aynı muameleyi damadima yaparım hiç acımam
Yok tatlım sen varken şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?