kızlar bende grdim sınava ama nasıl geçti bilmiyorum öylesine girdim yani, ilk defa girecekler için şunu söyleyim bol bol türkçede bağlaç olur ya hani onlara çalışın sınavın yarısı onlardan çıktı:)kelime ezberlemeye takılmayın bence çünkü saf kelime sorusu 9 tane falan oluyor sanırım diğerlerine çalışmak daha mantıklı geliyor bana herkese başarılar:)
geçen yıla oranlara daha kolaydı kelimeler özellikle (sosyal bilimler için konuşuyorum).ama ilk girişimden midir nedir biraz zor gibi de geldi.
bence iyi almışsın canım:)tebrik ederim...ben öylesine girmiştim oldukça düşük geldi o nedenle yazmayayım kaç aldığımız:)canım kendin mi hazırlandın ders.ye falan mi gittin acaba?
merhaba;
malum ÜDS'ye az bir zaman kaldı, burada kendi kendine ÜDS çalışanlar varsa yardımlaşmak isterim.
Elimde dokümanlar var. (çalışma yöntemleri, kelimeler vs.) isteyen olursa yollayabilirim ya da değiş tokuş yaparsak sevinirim,
mail atabilirsiniz:xxxxxxxx
ben de toefl kaynaklarıyla hazırlanıyorum.. ne de olsa üds daha kolay versiyonu diye.. toefl kaynakları da bende var, lazım olursa diye..
senin kaynakları nasıl alcaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?