Kendi kendine ÜDS çalışanlar?

elfakf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
8
0
36
Kocaeli
merhaba;

malum ÜDS'ye az bir zaman kaldı, burada kendi kendine ÜDS çalışanlar varsa yardımlaşmak isterim.
Elimde dokümanlar var. (çalışma yöntemleri, kelimeler vs.) isteyen olursa yollayabilirim ya da değiş tokuş yaparsak sevinirim,

mail atabilirsiniz:xxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
bende giricem sınava üds ye değil ama kpds ye üds ye yetişemem.önümüzdeki hafta gramer konularına başlayacağım birde çalıştığım yerde ki bir ingilizce hocasıyla görüştüm kurs ayarlayacak Bakalım bu aralar kafamı dağıtmam lazım bu nedenle bu tarz seylere yöneldim

peki sen nasıl başlayacaksın çalışmaya Bazen düşünüyorum nereden başlasam ilk ne çalışsam diye ilk gramer konularıyla başlayayım 2 - 3 hafta bu sürer gibime geliyor sonrada kelime ezberleme ve soru çözmeyle uğraşırım diye düşünüyorum senin tavsiyen var mı bu konuda

hayırlısı olsun,
dediğim gibi istersen kaynaklarımı paylaşabilirim...bana boş bir mail at yollarım...

ben de toefl kaynaklarıyla hazırlanıyorum.. ne de olsa üds daha kolay versiyonu diye.. toefl kaynakları da bende var, lazım olursa diye..

senin kaynakları nasıl alcaz?

önce gramer konularıyla başlamak mantıklı evet,
ama 2-3 haftadan daha fazla sürebilir çünkü bu sınavların grameri biraz ağır biliyorsunuz, bununla ilgili Türkçe anlatımlı çok güzel bir kitap var, word formatı da elimde var...gramer çalışırken bir yandan da kelime çalışmaları yapılabilir...daha sonra da soru tipleri ve okuma çalışmaları gelir...tabii bunları yaparken hiçbirinin birbirinden kopuk olmadıgını da düşünmek lazım...
ben bu forumda yeniyim ve mail adresi paylaşmak yasakmış yeni öğrendim, henüz özel msj da atamıyorum, ama siz bana özelden yazarsanız memnuniyetle kaynak paylaşırım...

Herkese kolay gelsin, çalışmalarımızın karşılığını alırız umarım, ben de bu dönem giriyorum, gramer dışında kelimeler için bildiğiniz bir yöntem var mı??

Son düzenleme:
en çok çıkan kelimeler var onları ezberlemeye çalışıyorum ben de ya. Evde başlamıştım çalışmaya ama sistemli çalışmak için kursa gidiyorum şimdi infolang'e gidiyorum memnunum kurstan, hem daha çok kendimi verebiliyorum hem de hocalar falan iyi ama evde çalışmak da bi yöntem tabii belki daha ileri seviyede ingilizce bilenler için falan. Kolay gelsin herkese :)

Bende kendi kendime hazırlanıyorum. Çok az kaldı gerçekten geçen sene almam gereken puandan 1 puan düşük aldım umarım bu sefer olur :)

arkadaşlar merhaba bende üds ye çalışıyorum kelime ezberliyorum şimdilik ve soru çözüyorum fakat naparsam yapim paragraf sorularını çözemiyorum napmam lazım bi fikriniz warmı acaba ((

arkadaşlar merhaba bende üds ye çalışıyorum kelime ezberliyorum şimdilik ve soru çözüyorum fakat naparsam yapim paragraf sorularını çözemiyorum napmam lazım bi fikriniz warmı acaba ((

bolca makale okumalısın...

Sınava gireceklere şimdiden başarılar.. Yalnız benim takıldığım birşey var, sınav yerine nasıl gidicem gelicem, evimin anahtarını dahi yanıma alamıyorum..yasak çünkü.. ne kadar saçma, çifte standarda dayalı bir sistem bu ösymnin sistemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…