• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kendi kendine kırılan saçlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mrs_lowett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
135
12
68
İstanbul
merhaba kızlar,benim bir sorunum var. saçlarım normal telli,omuzlarımın biraz altında. ayda ancak iki üç kez maşa yapmama rağmen kendi kendine kırılıyor oysa o kadar özen gösteriyorum ki, iki ayda bir kırıklarını aldırıyorum bir hafta sonra yine beyaz beyaz çatallaşmış uçlar :( bunu yaşayan tek insan ben miyim acaba merak etmeye başladım,ne kremler,maskeler uyguluyorum etki etmiyor :( o beyaz noktacıkları gördükçe kafayı yicek gibi oluyorum bunu yaşayan başka kimse var mı??:14:

Sadece maşadan düzleştiriciden dolayı kırılmaz ki..
Kurutmaktan kuruyken taramaktan falanda olabilir..
Saçlarınızın uclarına her yıkamadan sonra azıcık biryantin sürün ben öyle yapıyorum daha az kırılıyo..
Uçlarını kuruturkende hafif nemli hale geldiklerinde yine biraz biryantin sürüp ondan sonra tamamen kurutuyorum..

briyantin hiç denemedim ama saç kremlerini boca ediyorum saçıma nemli kalsınlar diye sürekli,kırılma dediğim çatallaşma olsa anlarım da bu beyaz noktalar beni delirtti

Ben saç kremini bıraktım saçım kendine geldi.
Saçlarımı resmen lastik gibi yapıyor..
Biryantini deneyin derim.
Ben pek sevmem kullanmayı ama sırf saç uçlarım kırılmasın diye kullanıyorum.
Çatallaşmada aynı zaten

bende saçlarıma ayda yılda bir düzleştirici kullanırım
ama o uçlarda hemen beyaz nokta oluşur
çok sinir bozucu bi durum:19:
ama kestirmekten başka çare yok sanırım :50:

Maalesef saclar sadece duzlestırıcı ve maşayla kırılmıyor tararken kuruturken sabunlarken de kırılabılıyor caresı yok sanırım bu kırıkların

aynı sorun bende de var. hiç bir şey yapmadığım halde kırılıyordu bende madem öyle herşeyi yapayım dedim nasıl sa öyle de kırılıyor böylede:))) briyantini tavsiye eden arkaaşa tşkler bende deneyeceğim. ben geçen yıl bu siteden kırık saç uçları için sıcak zeytinyağı bakımını okumuştum ve uyguladım. kırık görüntüsünün azalmasına etki etti hatta arkadaşlarım saçlarımda kırıklar olduğuna inanmıyordu birşey yok saçın gayet güzel diyorlardı. zeytinyağı kırık görüntüsünü düzeltmişti..

Back