• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi kendine dikiş öğrenilebilir mi?

illederengarenk

Biraz vicdan,biraz bahar
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
2.837
1.182
373
Dikiş bilenlere ve kendi kendine birşeyler yapabilenlere çok imreniyorum.dikiş makinesi alıp denemek istiyorum.ne yapmam ve nasıl bir makina almam gerekir .Tecrübelilerden öneri bekliyorum.

tatlım singeri pafı unut..bernına en güzeli ve kalitelisi..halk eğitim kursundaki hocamda hep bunu tavsiye ederdi bende aldım birtane harika..tüm ayakları var dikiş nakış ovarlok hemde 800 lira civarı..tavsiye ediyorum

selam efendım su anda janome 1018 dıkıs makınası cok tutulan ve gerı donusu olmayan bır makına tavsıye edebılırım hepsibayiden.com sıtesınde her urunde bır hedıye alma ımkanıda saglıyor gırıp bakmanızı tavsıye ederım

Son düzenleyen: Moderatör:
dikiş dikmeyi bilenler yardımcı olun nasıl öğrenebilirim.makina konusunda kararsızım.artesler görüyorum fiyatı gayet uygun onlardan mı alsam yoksa janome mi hala almadım ama ya beceremezsem o kadar parayada yazık diyorum ama acaip hevesliyim işte.

ben artık makina alıp deneyeceğim galiba öğrenmeyi.çünkü çok ilgimi çekiyor ve bloglara bakıp duruyorum.dikiş dikmek sihir gibi.

valla yetenek meselesi canım ben yapamam..Ama ablam aldı ufak bi makine hevesliydi senin gibi öğrendi bişeyler dikiyo..

Back