Hanımlar merhaba. Ben yaklaşık 8 ay önce bir ilişkiye başladım. Aslında ilişkimin başlangıcı hem benim hemde diğer taraf için sürpriz oldu. Kendisi tanıdığım ancak samimi olmadığım bir arkadaşımdı ve kız arkadaşı vardı. Ancak kız arkadasıyla bazı sebeplerden ötürü (geri dönüşü olmayacak sekilde ayrıldılar. Ancak biz başta arkadaşça konuşurken kız arkadaşını unutamamıştı. Bana derdini anlattı hatta gözleri dolarak. Sonrasında biz yakınlaştık ve sevgili olduk. Eski kız arkadaşı muhtemelen biliyor ve yoklamak için 1-2 kere yazdı (bunların hepsini gösterdi bana biliyorum bende). Ancak ben ister istemez kafama çok takıyorum. 'Yanındakiyle yaşlanır aklındakiyle ölürsün' gibi bir rezalet olur mu diye. Hiç öyle bir havası yok bu arada daha önce konuştukta öyle bir şeyin mümkün olmadığını falan söyledi. Yine de korkuyorum birlikte foto koyalım o kız da görsün bilsin istiyorum ama hiç böyle bir talebide olmadı. sizce ben söylesem garip kaçar mı? Bir de böyle karşısındaki kişi 6-7 senelik ilişkiden sonra kendisine gelmiş olan var mı? Çok sağolun