- 28 Kasım 2020
- 1.002
- 1.786
- 83
Yemekte dediğim zor şeyler değil tost sandviç falan öğrencilerin yiyeceği şeyler işte ama yıllardır kapatmadıklarıja göre demek ki iş yapıyorlarBizim burda bi aile evin arka bahçesine küçük bir kafe açtı okula yakın yer olduğu icin yemek yapmaya başladılar ve belediye ile anlaşıp oraya da yemek gönderiyorlar günlük belirli işçilerin yemeğini onlar yapıyor yani dört beş senedir açık olduğuna göre kafe demek ki iş yapıyorlar böyle okul yakını küçük bi dükkan alıp bu işi yapabilirsiniz
tesekkurler fikir icin :) ama yemek konusunda berbatım maalesef..Yemekte dediğim zor şeyler değil tost sandviç falan öğrencilerin yiyeceği şeyler işte ama yıllardır kapatmadıklarıja göre demek ki iş yapıyorlar
Tam bunu yazicaktim ben de.Protez tırnak,microblading,ipek kirpik,manikür pedikürle başlarsınız.Kazandikca farklı şeyler eklersiniz.Cogu üye heves kırıcı şeyler yazmış.Ben aynı fikirde değilim.Kadinlar bu uygulamalara ne yapıp edip para buluyolar.El becerin varsa protez tırnak eğitimi al küçük bir yer aç getirisi çok iyi hem de büyük paralar harcamazsın 100-200k maksimum
Bence bi iş yeri açarsınız. Oraya harcadığınız para gözden çıkarılmış bi miktar olmalı. Yani batarsanizda sizi çok etkilenmemeli. Benim arkadaşım Cafe açtı. Resmen adını duyurup tutturana kadar tüm giderlerini hep cebinden ödedi. Tüm birikimizini oraya yatırıyorsaniz kesinlikle a b planınız olmalı. Fikir olarakta. Bu ara organizasyon süsleme işlerinde deli para dönüyor. Esnaf işi çevre işiHanımlar merhaba.. ben bugüne kadar hep özel sektörde çalıştım ve pek güzel anılarım yok, artık şans mı bilmem hep mobbing ve stres ile geçti iş hayatım çok soğudum. En son ayrıldığımdan beri de çalışmadım bir daha araya evlilik vs. girdi şuanda da gündemimde boşanmak var kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum artık. Kendi biriktirdiklerim, elimdeki altın vs. derken 700-750k civarı param var bu parayla esnaflık yapmaya kalkmak istiyorum büyük risk ama değerlendireceğim. Sizce ne açılabilir bir kadının rahat yürütebileceği türden fikirleriniz var mı? bende parlak fikirler pek yok maalesefmantıklı bir şey olursa araştırıp girişmek istiyorum gerçekten,
Önce kurs araştırın staj yapıp iş için yönlendiren kurs olsun.İyice pratik yapıp sonra kendinize güzellik salonu açın.Hanımlar merhaba.. ben bugüne kadar hep özel sektörde çalıştım ve pek güzel anılarım yok, artık şans mı bilmem hep mobbing ve stres ile geçti iş hayatım çok soğudum. En son ayrıldığımdan beri de çalışmadım bir daha araya evlilik vs. girdi şuanda da gündemimde boşanmak var kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum artık. Kendi biriktirdiklerim, elimdeki altın vs. derken 700-750k civarı param var bu parayla esnaflık yapmaya kalkmak istiyorum büyük risk ama değerlendireceğim. Sizce ne açılabilir bir kadının rahat yürütebileceği türden fikirleriniz var mı? bende parlak fikirler pek yok maalesefmantıklı bir şey olursa araştırıp girişmek istiyorum gerçekten,
Hanımlar merhaba.. ben bugüne kadar hep özel sektörde çalıştım ve pek güzel anılarım yok, artık şans mı bilmem hep mobbing ve stres ile geçti iş hayatım çok soğudum. En son ayrıldığımdan beri de çalışmadım bir daha araya evlilik vs. girdi şuanda da gündemimde boşanmak var kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum artık. Kendi biriktirdiklerim, elimdeki altın vs. derken 700-750k civarı param var bu parayla esnaflık yapmaya kalkmak istiyorum büyük risk ama değerlendireceğim. Sizce ne açılabilir bir kadının rahat yürütebileceği türden fikirleriniz var mı? bende parlak fikirler pek yok maalesefmantıklı bir şey olursa araştırıp girişmek istiyorum gerçekten,
Öncelikle şu piyasada kendi işini yapmak için atılım yapmak büyük risk, sonrasında ise; madem satış, pazarlama tecrüben var, gerekli eğitimleri ile sertifikalarını alıp, gayet de güzel emlakçılık yapabilirsin. Allah yolunu açık etsinBen hep satıs pazarlama yaptım dil dökme üzerine
Ana para erimez mi bu sekildeBence şuan paranızı bankaya faize yatırın aylık %32 faizle mis gibi yaşarsınız. o sırada da eğitim alın. enflasyon döneminde yapacağınız en mantıklı hareket bu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?