Merhaba SİRİNSHEY arkadaşım. Böyle bir konuya el atmanız gerçekten çok hoşuma gitti. Öncelikle ben şunu söylemek istiyorum sizin bu konuda ne kadar deneyimli olduğunuzu bilmiyorum ve bana ne kadar yardımcı olabilirsiniz gerçekten emin değilim. Benim istediğim tonu burada verebilecekmisiniz. Çünkü kuaföre bile gittiğimde istediğim saç rengi tarif ediyorum sonuç alakasız. Saçlarım ince telli ve zayıf olmasına rağmen saç boyamayı ve boyatmayı çok seviyorum. Ben şuanda eşimin görevi nedeni ile Ş.Urfada bulunuyorum. Burada güzel bir kuaför bulamadım. Zaten iki tel saçım var )) )) )) Bu konuda bana yardmcı olabilecekmisiniz ???? Benim istediğim renk tonu KARAMEL BAKIR KARIŞIMI VE SARI RENK YANSIMALAR olan renk tonu istiyorum. Vereceğiniz numaralı boyalar kaliteli markalar olursa sevinirim....Şuandaki saç rengim ( Koyu Kumral Akaju ) bu saçın üstüne bakalım nasıl renkler vereceksiniz. ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM kaydirigubbakcemile3
şimdi şöyle; açık karamel ve bal köpüğünü karıştırın içine 1 kaşık oryel ve 40 volümlük oksidan koyun istediğinz gibi olcktır