Saç Rengi ve Saç Boyama kendi evinizde saç boyama hizmeti veriyorum .. .

Merhaba SİRİNSHEY arkadaşım. Böyle bir konuya el atmanız gerçekten çok hoşuma gitti. Öncelikle ben şunu söylemek istiyorum sizin bu konuda ne kadar deneyimli olduğunuzu bilmiyorum ve bana ne kadar yardımcı olabilirsiniz gerçekten emin değilim. Benim istediğim tonu burada verebilecekmisiniz. Çünkü kuaföre bile gittiğimde istediğim saç rengi tarif ediyorum sonuç alakasız. Saçlarım ince telli ve zayıf olmasına rağmen saç boyamayı ve boyatmayı çok seviyorum. Ben şuanda eşimin görevi nedeni ile Ş.Urfada bulunuyorum. Burada güzel bir kuaför bulamadım. Zaten iki tel saçım var :-))) :-))) :-))) Bu konuda bana yardmcı olabilecekmisiniz ???? Benim istediğim renk tonu KARAMEL BAKIR KARIŞIMI VE SARI RENK YANSIMALAR olan renk tonu istiyorum. Vereceğiniz numaralı boyalar kaliteli markalar olursa sevinirim....Şuandaki saç rengim ( Koyu Kumral Akaju ) bu saçın üstüne bakalım nasıl renkler vereceksiniz. ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM kaydirigubbakcemile3

şimdi şöyle; açık karamel ve bal köpüğünü karıştırın içine 1 kaşık oryel ve 40 volümlük oksidan koyun istediğinz gibi olcktır

şirin hanım meraba karamel olan saclarım kuaförun yanlış boya katması sonucu saçlarım bakır kızılı oldu fakat cıtcıtlar aynı rengı tutmadı acıcılarla evde cıtcıtların rengını acabılırmıyım gercek sac ayrıca

evt açabilirsiniz saçınıznın rengi olan boyayı alıp içine 1 kaşık oryel ve 40volüm oksidan koyup boyarsan tutar

şirin abla ben açıcı krem kullanıcam bana tavsiye edebileceğin marka var mı ?? ama tek kullanımlık değil yani krem tarzı aç kapat istediğin zaman sür kullan ve röfle tarzı olmıck yani avonun açıcısı gibi ayrıca turuncumsu yapmasn.. Bilgin varsa ltfnn yarımcı ol banaaaaaa....

vallahi öle bişe hç duymadım. ancak kolestonun yoğun renk açıcısı var onu uygulayıp üstüne dilediğin rengi yapabilrsin

slm şirin hnm ben bir kaç gün önce saçlarımı kuaförde küllü sarı boyattım ama malesef beyaz tenli olmama rağmen yüzüme hiç yakışmadı daha öncede saçımda boya vardı saçlarım da kurudu ve sertleşti kendi saçlarım kumral(beren saatin saçları gibi). doğal saç rengime dönmek istiyorum ama kumral akar saçların yeşil olur diyorlar ne yapmalıyım? kuaföre gitmeden bu işi evde halletmek istiyorum. boya akarsa yeşil olurmu akmaması için ne yapmalıyım?

lütfen yardım edin. şimdiden teşekkürler...

cnm küllü kumral alcaksın boyucaksın bi kaç ay boya tekrar renk oturusn sondan snra akmaz

merhabalar şirin sana bir renk sormak istiyorum.loreal castingin bal kahvesini gördünmü eklenen saç rengini nasıl elde edebilirim.teşekkür ederim canım görüşürüz

Eklentiler

• $images[8].jpg
    $images[8].jpg
    3 KB · Görüntüleme: 41
ben özel msj atmıştım bikaç gün önce ama sanırım görmedin benim saçımın dipler açık kahverengi uçlar siyah siyaha en son bi yılı aşkın süre önce boyamıştım açık kumral tonunda bi reng dönmek istiyorum neler yapmam gerekir sacıma verebileceğim en az hasarı vererek yardımcı olur musun

ben özel msj atmıştım bikaç gün önce ama sanırım görmedin benim saçımın dipler açık kahverengi uçlar siyah siyaha en son bi yılı aşkın süre önce boyamıştım açık kumral tonunda bi reng dönmek istiyorum neler yapmam gerekir sacıma verebileceğim en az hasarı vererek yardımcı olur musun

size cvp vermişitm ama gelmemiş sanırım saçınızın uçtaki boyalı kısmıa kumral al ve içine 3 kaşık oryel ve 40volümlük oksidan koy.ondan sonra bu karışımı sadece uçtaki siyah bölgelere sür yarım saat bekle. sonra saçının boyasız kısmına boyadan ayırdığın oryelsiz kumralın içne 1 kaşık oryel koy kahverengi kısımlara sür ve 20 dk bekle sonra yıkayabilirsin . biraz yıkmadan sonra benzer işlemleri açık kumralda deneyeceğiz ok.

size cvp vermişitm ama gelmemiş sanırım saçınızın uçtaki boyalı kısmıa kumral al ve içine 3 kaşık oryel ve 40volümlük oksidan koy.ondan sonra bu karışımı sadece uçtaki siyah bölgelere sür yarım saat bekle. sonra saçının boyasız kısmına boyadan ayırdığın oryelsiz kumralın içne 1 kaşık oryel koy kahverengi kısımlara sür ve 20 dk bekle sonra yıkayabilirsin . biraz yıkmadan sonra benzer işlemleri açık kumralda deneyeceğiz ok.

çok teşekkürler yalnız şu noktayı anlamadım yarım saat beklettikten sonra yıkayacak mıyım yoksa yarım saat geçtikten sonra mı uçtaki kahve rengilere 1 kaşık oryel katıp boyayı uyguluycam

Saçım şu an kahve köpüğü güzel duruyor sana iki şey sormak istiyorum kahve köpüğünün üstüne küllü kumral gölge nasıl olur gölge setinden alıcam aralardan saçımı çıkarıp yapmak istiyorum ne dersin.ya da ikincisi altın kumral nasıl bir renk bu rengi küllü kumralla karıştırınca nasıl olur.yine aralara koyu sarı atsam bana fikir ver nolur.

şirinşey keşke istanbulda oturuyor olsaydım koşa koşa sana gelirdim :gitme:
benim saçım inanılmaz dönemlerden geçti şu an saçım sarı ama sarı olurken de yandı...rengimi değiştimek istiyorum ama ne istediğimi bile bilmiyorum yanına gelebilseydim en azından birlikte karar verirdik...
ama hazır bu kadar açılmışken açık renklerden dewam edebilirim diye düşünüyorum
lorelin kahve köpüğü veya fındık kabuğu kutusundaki renkler çok güzel ama geçen gittiğim yerdeki çalışan bunlardan birine boyarsan akınca kızıllıklar oluşur dedi sence de öyle olur mu?
birde sarı saçımı aralarda bırakarak hoş bişiler yapabilir miyim ki?mesela aralarda aralıkla ama ince bi kaç sarı ama gerisi çikolata kahve rengi nasıl olur?? of çok kararsızım keşke izmirde olsaydın

ewet kararımı verdim sanırım şu an için sadece şu cırtlak platin sarısından kurtulmak istiyorum böyle daha doğal duran açık bi renk ama aktığında yeşil ya da kızıllık vermeyecek bişilerle boyamam lazım alttaki fotoğraftaki rengi sence nasıl elde edebilirim bana yardım edermisin şirinşey?

merhaba sirinshey ;

acaba ben evde bu rengi nasıl elde edebilirim ? buğday tenliyim bana yakışacağını düşündüm bu tonun.. sanırım bu renk bal köpüğü ama tonu çok değişik ,sanki kahve ile altın sarısı karışımı gibi ne dersin hangi marka boya ile bu tonu yakalayabilirim?..saçım koyu kestane, boya var üzerinde , en son 4 ay önce altın karamele boyamıştım baya bir akmış durumda..açıcı kullanmadan 2-3 boyamda bu rengi elde etmek istiyorum canım..çünkü saçlarımda zaten yoğun dökülme var oreali kaldırbileceğini düşünmüyorum..fikrini alabilirsem çok sevinirim..

veya da bu ikinci resimdeki gibi istiyorum :

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçım şu an kahve köpüğü güzel duruyor sana iki şey sormak istiyorum kahve köpüğünün üstüne küllü kumral gölge nasıl olur gölge setinden alıcam aralardan saçımı çıkarıp yapmak istiyorum ne dersin.ya da ikincisi altın kumral nasıl bir renk bu rengi küllü kumralla karıştırınca nasıl olur.yine aralara koyu sarı atsam bana fikir ver nolur.

kahve köpüğünün üstüne küllü kumral boyayabilirsin. röfle seti işe yarıyor denemiştim güzel olabilir.

şirinşey keşke istanbulda oturuyor olsaydım koşa koşa sana gelirdim :gitme:
benim saçım inanılmaz dönemlerden geçti şu an saçım sarı ama sarı olurken de yandı...rengimi değiştimek istiyorum ama ne istediğimi bile bilmiyorum yanına gelebilseydim en azından birlikte karar verirdik...
ama hazır bu kadar açılmışken açık renklerden dewam edebilirim diye düşünüyorum
lorelin kahve köpüğü veya fındık kabuğu kutusundaki renkler çok güzel ama geçen gittiğim yerdeki çalışan bunlardan birine boyarsan akınca kızıllıklar oluşur dedi sence de öyle olur mu?
birde sarı saçımı aralarda bırakarak hoş bişiler yapabilir miyim ki?mesela aralarda aralıkla ama ince bi kaç sarı ama gerisi çikolata kahve rengi nasıl olur?? of çok kararsızım keşke izmirde olsaydın

bnce küllü kumral boya al cnm saçlarını tutam tutam ayır ve bu tutamlardan ince uçlu tarakla tığla ip çeker gibi üçer tane ince ince saçlar çek onları aliminyum folyoyla sar. geri kalanını boya röfle gibi çok hoş olr

Back