orela koymdan sadece 40 volüm oksidan ve boyayla olmaz mı benim saçımda kahve boyalı altında kızıl vardı kapatmak için boyadım ama koyu geldi bana açmak istiyorum rengini bu şekilde olmaz mı
resımler yukardaaaabilmiyorumkismilebal köpüğü hepsibayanssulusmile
canım saçımı boyadım dediğin gibi oryal 20 volüm ve kumralla karıştırdım ve çok hoş bi sarı bakır çıktı ama dipler daha açık oldu biraz koyultmak için napabilirim dipleri her yer bakır olsun
kızlaar ! saçınızı yıpratmadan baştan aşağı kusturmadan istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz . ister kendi evinizde isterseniz kendi evimdede ağırlayabilirm. 1 buçuk yıldır evlerde saç boyama hizmeti veriyorum hemde çok uygun fiyatlarda ilgilenenler lütfen msj atsın
[/URL][/IMG]
orela koymdan sadece 40 volüm oksidan ve boyayla olmaz mı benim saçımda kahve boyalı altında kızıl vardı kapatmak için boyadım ama koyu geldi bana açmak istiyorum rengini bu şekilde olmaz mı
amonracım sacım bakır oldu demişsin ama daha kızıllıktan kurtulamamışsın gerçi bi boyamadada kurtulmak kolay değil...gördüğüm kadarıyla ara ara saçında bakırlıklar oluşmuş ama saçında kızıl hakım...
gülle güle kullan saçını canım
canım saçımı boyadım dediğin gibi oryal 20 volüm ve kumralla karıştırdım ve çok hoş bi sarı bakır çıktı ama dipler daha açık oldu biraz koyultmak için napabilirim dipleri her yer bakır olsun
Merhaba Şirinşey Saçlarıma 6 ay önce röfle yaptrdm. . hiç istemediğim bi renk oldu ve aşırı derecede yıprandı . kendi kendine düğüm
slmm bu renk açma işlemi size 80tlye mal olur bn şişlide oturuyorum
pardon neyi;?*canım cevap vermıceksen bakçam çaresıne??
senı beklıyom tum gun?
bılmıyosun sanırım?
ışıkta kızıl gibi duruyo ama normalde baya turuncu çıplak gözle bi kez daha aynı şekilde boyasam o diplerdeki uyumsuzluk kaybolup daha da açılırı mı saçım. çünkü ben iyice açıp kumral yapmak istiyorum. 1 sene önceki kızıldan orela rağmen kurtulamadım ne inatçı şeymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?