yani bal köpüğü değil palettenin bal rengi ama altı havana olduğu için hafif kızıllık var. o size söylediğim fotodakirenk hangisi ve nasıl yapabilirim.Valla yardımcı olursanız çok sevinicem artık boyalarla uğraşmaktan bıktım
açık kumral boyanın içine oryal ve oksidan atacakmıyım yine,sorularımla inş. bunaltmıyorumdur canımşimdiden teşekkür edirm bilgilerin için
yalvarırım bana yardımcı olurmusun?saclarım suan felaket durumda.yazın boyatmıstım kızıl kahve karısımı bır renge denızde turuncu oldu.sonra koyu kahveye (palette 3.0 ) boyadım sıyah gıbı oldu acıldı beyazlarım cıktı dıplerden ama uclarda boya vardı baya.gıttıgım kozmetıkcı bana acıcı verdı rezıl oldum bayram arefesınde kuafore kostum oda acıcı kullanmadan ancak bu kadar acık bır renk elde edebılırız dedı koyu kestane gıbı bısı suanda saclarım fakat dıplerı daha acık kahve kızılımsı gıbı rengarenk kafam.bakım yapıyorum suandada sacımda bır karısım var dıplerden kendı saclarım 1ml kadar acıldı beyazlarım ıse acaıp gorunuyor sakaklarımda.her goren var bı tuhaflık sende ama ne ? Dıyor soylemıyrum saclarım dıye ıgrencler ne olur yardım?esmer tenlıyım ben karamel tonları ıstemıstım yogun kalın sarı golgelerde hos olurdu aslında ama sacına bu hıc uygun olmaz sımdı dersen;bronz kahvede guzel duruyor.yapabılırmıyız?
sirinshey sana ne kadar tşk etsem azdır. biraz evvel saçımı ablama boyattım. kumralın içine oryal ve 40 lık oksidan koydum. şuan saçların dore kumral gibi bişey oldu. şuan için yıpranma varmış gibi görünmüyr. tşk ederim canım.hihoyyyt
açık kumral boyanın içine oryal ve oksidan atacakmıyım yine,sorularımla inş. bunaltmıyorumdur canımşimdiden teşekkür edirm bilgilerin için
bak şimdi istediğim saç renkleri bunlar
bunlar koyu kumral cnm.
sarıya boyatmak istiyorum saçlarımı belime yakın ve hiç boya yok.Çok koyu saçlarım ve sertleşmesini istemiyorum.Ve beyaz tenliyim ama kaşlarım siyah çok sırıtmaz belki ama çok beyaz tenli olduğum için soluk olur mu?
Bir de fiyatı nedir?Ben gelirsem?Evde mi kuaför salonunda mı yapıyorsunuz?
İstediğim sarı ise diplerden uçlara ton ton açılan bir tarzda.Umarım anlatabilmişimdir.
Ama burada en önemli nokta saçlarım çok setleşir mi?Hiç boyatmadım da.Bir de mat sarı değil ışıl ışıl parlayan bir sarı olsun..
Ne çok şey istiyorum yahu.
boshayallersmile
anladım szn adınıza çk sevndim güle güle kullanın.:çok üzgünüm:üzgünüm canım resim koyamam tesettürlüyüm çünkü
sirinshey
bende yardım almak isityorum ne kadar güzel keşke orda olsaydımda boyatsaydım benm saçlarım boyalı röflelerim vardı kestirdim şimdi uçlarda kaldı saçlarım omuzumda dipleride kahve renginde boya saçlarımı bal köpüğü rengi gibi açık bir renk olsun istiyorum nasıl boyayabilirim birde verdiğin tariflerde 40 lık oksidasyon derken boyaların yanında verilen tüpler gibi olanlardanmı alcaz ne kadar lık almalıyız kaç ml olmalı yada kaç şişe orayel dediğin şu mavi tozlarımı kastediyorsun şimdiden teşekkürler cevapların için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?