Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya banada yardımcı olurmusun benimde saçlar siyah ve düzleştiriciden dolayı baya kırık var bende siyahtan dönmek istiorum ama cesaret edemiorum kırılımasını istemiorum zor uzatım zaten saçlarımı ve saç rengi hakkındada tardımcı olurmusun ya ilk resimdeki gibi veya ikinci üçüncü resimdeki gibi isitorum lütfen yardıım
canım ya banada yardımcı olurmusun benimde saçlar siyah ve düzleştiriciden dolayı baya kırık var bende siyahtan dönmek istiorum ama cesaret edemiorum kırılımasını istemiorum zor uzatım zaten saçlarımı ve saç rengi hakkındada tardımcı olurmusun ya ilk resimdeki gibi veya ikinci üçüncü resimdeki gibi isitorum lütfen yardıım
sanırım olmıycak bu ıgrenc saclarımla bırlıkte daha bı sure dolasıcam ben![]()
ay lütfen banada yardım edermisin? bebeğim olduğu için kuaföre saatlerce vakit harcayamam. hamile kalmadan önce saçların röfleliydi. dipler çok çıkmıştı bende diplere açık küllü sarı alıp sürdüm bir gün sonrada koleston terakotaya boyadım. rengi fena olmadı zaten yıkadıkca aktı renk açıldı. şimdi saçımı bal köpüğü istiyorum nasıl yapmam lazım açmadan rengini olurmu acaba. istersen buraya fotoda koyarım.... kafamçokkarıştı
bu forumda mügee die bir arkadaş %30 bal köpüğüyle %70 altın sarısını 9 luk sıvıyla karıştırıp ulaşmış bu renge acaba onu uygulasam olurmu?
ne kadar CADIARZU[/QU fiyatlar çok uygun bu saça ve yapılacak işleme göre değişiyor tabii
cnm ilk etapta kahve köpüğü al palettenin kendi oksidasyon kremini kullanma parfümeriden 40 volümlük oksidan iste ve içine de 1 kaşık oryel kat bu karışımla saçını boya. aradan biraz zaman geçsin aynı işlemi bal köpüğü alıp yap daha iyi sonuç alırsın
çok teşekkür ederm dedğnn denıcem ama br kutu boya çn 1yemk kaşığı koyucm deme bnm saçıma1 kutu yetmez o zamn 2 ymk kaşığımı koymm lazım oryelı.
1.resimdeki kumral kapıçino karışımı bi renk 2. resimdeki karamel aralara sarı atılmış aşama aşama açılacak saçın birden değil ancak böyle yıpranmaz sana burdanmı yardımcı olmamı istiyorsun yoksa banamı yaptıracaksın snrasına bakarız
size yaptırmayı isterdim ama malesef uzağım hangi marka öneriosunuz ve şuan saçlarım siyah benin yıprnaır diye çok korkuyorum[/QUOTl loreal veya koleston kullanın. saçlarınız siyahsa kolestonun yoğun renk açıcısını öneriyorum saçlarınız turuncuya yakın bi renk olarak çıkar açıcıdan sonra istediğiniz renge boyayın
böyle bir konu açtığınız için kendi adıma teşekkür ederim birkaç soru sormak istiyorum ..
benim ten rengim beyaz ve saçlarım orta kumral (bihterin aşk ı memnu dizisindeki rengin aynısı)ama ben nişanlım sarı saç seviyor diye gittim röfle attırdım o ışıl ışıl saçlarım maf oldu tülerik duruyor neyse ki yarıya geldi röflem şimdide beyefendim kalan röfleleri koyu yap diye tutturdu sizce boyasam ne renk almalıyım ki yukarla aşağısı tutsun birde sarı saç mı koyu saç mı her zaman saçı çok gösterir ,boyatıcağım röfle üzerine boyada yanma akma olmaz dimi çok sordum ama cevaplarsanız memnun olurum.